KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc wam wszystkim ....
co za dzień szpital dom , dom , szpital heheeh , ale nie zemna z bratem , a jak siedziałam na sorze to kurde już na porodowke chcieli mnie brac heheh , a ja im , że nie czas i nie ten szpital, ale obsługa bardzo miła tam
-
Kaja, a w Kartuzach będziesz rodzić? Na kawkę zapraszam do mnie, bo ja za bardzo nie powinnam się ruszać
Nusiaa nie bardzo wiem o co Ci chodzi:-P Więc chyba tak nie mam. Ja mam spięty cały brzuch prawie non stop. A kopniaczki to pod żebrami czuję, poza tym to raczej rozpychanie maluszka czuję.
Krzyże mnie bolą ostatnio i dzisiaj podbrzusze też (coś jak na okres) - raczej to nie za dobrze.
-
Witam się i ja po dłuższej nie obecności
ja już też jestem na luteinie i magnezie bo twardnieje mi brzuch i skróciła się szyjka jak się nie poprawi do 28 marca to muszę iść do szpitala:(
Dorjana ja mogę ci polecić allegrowicza baby-mix jest to coś w rodzaju internetowej hurtowni ceny są stosunkowo niskieDorjana, Limerikowo, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Nusia wydaje mi się, że chodzi o to że maleństwo rośnie i poprostu już napiera na szyjkę, coś w ten deseń, też mi się tak zdarza, najczęściej jak się rozpycha.
A ja znowu twardnienie brzucholka:( robię na szybko racuchy i leże leże i leże, jak nic nie przejdzie to dziabne znowu nospe, bo magznez mi sie skończył i dopiero jutro zakupie:P
Saszka trzymj się i uwierz, że nie jesteś sama! A do 28 kupa czasu i na pewno sie poprawi, albo przynajmniej nie pogorszy:) -
Bea_tina idź leżeć i nospe weź, zawsze to coś, może pomoże.
Sasza, też uważaj na siebie. Nade mną też "wisi" wizja szpitala, ale jak na razie jest jako tako i mogę być w domu. Niestety czasami szpital jest koniecznością i nie jest tam tak źle - pomagają tam i pilnują żeby leżeć, a to najlepsze lekarstwo;-)
Ja idę 26 do lekarza, aż nie mogę się doczekać, ale sądzę, że za dobrze nie jest:-( Mam nadzieję, że się mylę.
niunia, gdzie jesteś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 15:34
-
Dzięki dziewczyny
))
JA pół nocy siedziałam na necie i szykowałam moje pierwsze mega zamówienie w aptece gemini...
Póki co mam przygotowane, zostało tylko zatwierdzenie
Fizjo - świetne namiaryDZIĘKI !!!
Ja właśnie przeglądam sprzęt u tego allegrowicza...
Bo w aptece zamówiłam tylko te tańsze asortymenty...
Teraz czas na trudniejszą część - czyli elektronika
termometr świetny !!! - pokażę mężowi może się skusi
... i widze że mają też podgrzewacze i inhalatorySUPER !!!!
jeszcze raz DZIĘKUJĘ za tego linka -
Chyba sie udalo(na chwilę obecną) brzuch już sie ani nie spina ani nie stawia:) i maluszek też się uaktywnił w porównaniu z ostatnimi dniami:)
Koleżanka jeszcze zasugerowała żebym brzucha raczej nie dotykała. Choć wydaje sie to trudne:(
Też pisałam do Niuni, mam nadzieje ze wnet do nas wróci;)
Dorjana ciesze sie, ze zakupy udane:-) -
Bea_tina wrote:Natalinka, ja dzis czuje jakis bol w okolicy lewego jajnika, jakby skurcz, sama nie wiem. Takze dzis tez raczej leze, bo nie ma co sie nadwyrezac:)
Bea_tina lubi tę wiadomość