KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie powiedzialam dzisiejszej uwagi mojego małża, bo mowie mu ze trzebs by pieluszek wiecej kupic(mamy paczka 1 i paczke 2 pampers) i mowie ze dziewczyny mowia, ze na poczatku to idzie ok 10 dziennie po jedzeniu itp, a on oczy i haslo ' to nie wystsrcza dwie dziennie, ile to takie dziecko nasika'. Jaki facet ma pimyslunek hehe;)
agata86, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:A nie powiedzialam dzisiejszej uwagi mojego małża, bo mowie mu ze trzebs by pieluszek wiecej kupic(mamy paczka 1 i paczke 2 pampers) i mowie ze dziewczyny mowia, ze na poczatku to idzie ok 10 dziennie po jedzeniu itp, a on oczy i haslo ' to nie wystsrcza dwie dziennie, ile to takie dziecko nasika'. Jaki facet ma pimyslunek hehe;)
hi hi no nieźleto tylko faceci
-
No faceci to ostatni stwierdzam okrojony umysł bardzo mają czasem. Co ich dotyczy to ważne wrecz najwazniejsze i zbagatelizowac tego nie wolno a reszta to im brzydko mowiac 'wisi i powiewa' takie czasem odnsze wrażenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:21
-
Nie nie, moj to moze nie ma pojecia o sprawach dzieciecych itp. Ale jak mu przedstawilam to i tamto to powiedzial ze jak trzeba to trzeba:-) nie zna sie, ale jak juz to sie angazuje. Oczywiscie nie zawsze i czasami szkoda gadac(same wiecie), ale arasumujac:-) to fajny z niego chlop;)
Magdalena super ze wynik ujemny, ja na swoj jeszcze czekam;)magdalena lubi tę wiadomość
-
No i dzis to chyba poszaleje ze spaniem. Małż sie wiercił jak wściekły, teraz wyszedł do roboty, ciśnienie mi tylko podniósł i tyle! Masakra. Śniła mi sie Miriam i Niunia! Eh, ułożyć sie nie moge, a zasypiam ostatnio głównie na prawym boku i boje sie, że szkodze tym małemu, bo wszyscy tylko o tum lewym mówią i koniec... dziś chyba będzie ciężko:(
niunia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
To wszystkie mocno trzymamy kciuki za Miriam:)Czekamy na radosne wieści.
Joala i Bea_tina ze spaniem to tez u mnie różnie bywa. Bok zmieniam raz na prawo raz na lewo. Niedawno jednak przeprosiłam moją wielką poduszkę-rogala i ręczę, że leży się o niebo lepiej. Głowa na poczatku dlugości, kręgosłup wtulony, a druga część między nogami. Migiem zasypiam:) -
niunia no nie mam własnie, cholera mnie bierze, bo niby śpie, a nie śpie i później jak zombi:/
Kurcze, no mi spanie jak już idzie to tylko na prawym boku, lewy po 5 min już mnie poprostu tak boli, że masakra:/ zazwyczaj jak siedzimy w pokoju, to pół dnia spędzam na tym lewym, a jak przechodze do sypialni, to już jest tak "zmęczony", że zaraz mnie boli. Masakra
Jeszcze 44 dni do porodu zostało:) Kurcze, nieźle to zleciało, mozna rozpocząć odliczanie normalnie!(mówię o terminie z om, nie cc!)ALAALICJA, magdalena lubią tę wiadomość
-
Tak tak czas leci. Mi miesiąc i 3 dni został. Jejku powoli mnie ogarnia panika:)Na szczęście już prawie wszystko ogarnięte.:)Tylko maleństwa i wózka nowego brakuje:)Od znajomych dostałam w sumie heheh wózki i łóżeczko. Ale wiadomo pierwszy długo wyczekiwany potomek to chce się wszystko co najfajniejsze, czasem nawet z przesadą
-
Piszecie o spaniu na boku, a ja nawet takiej mozliwosci nie mam, bo cierpie na zespól ciesni nadgarstka i dłonie mi puchną jak śpię na jakimkolwiek boku, wiec pozostaje mi spać tylko na plecach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:01
-
nick nieaktualnyja już po wizycie, była szybka zbadał szyjkę wszystko oki, dał skierowanie na mocz, morfologię i GBS. ten wymaz mam sama pobrać najpierw w jedną dziurkę potem w drugą- jakieś to dziwne ale jak tak kazał to tak zrobię. kolejan wizyta 15 kwietnia.
a spać też nie mogę chyba z 20 razy się przekręcam w nocy bo mnie biodra bolą a na plecach nie umiem spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:15
ALAALICJA, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
natalinka wrote:Agata86 - gratuluję udanej wizyty. Ja się zaraz będę zbierać na swoją... Kurcze, strach mnie ogarnia. MĄŻ kazał mi się spakować, bo powiedział, że ostatnio tego nie zrobiłam i dostałam skierowanie do szpitala...
Ja mam wizytę w poniedziałek i też się własnie zastanawiam nad spakowaniem. W sumie wszystko mam w jednym miejscu przygotowane więc kwestia wrzucenia do torby. Mam jednak nadzieję, że wizyta przebiegnie spokojnie. -
agata86 wrote:ja już po wizycie, była szybka zbadał szyjkę wszystko oki, dał skierowanie na mocz, morfologię i GBS. ten wymaz mam sama pobrać najpierw w jedną dziurkę potem w drugą- jakieś to dziwne ale jak tak kazał to tak zrobię. kolejan wizyta 15 kwietnia.
a spać też nie mogę chyba z 20 razy się przekręcam w nocy bo mnie biodra bolą a na plecach nie umiem spać
Ja w poniedziałek będę mieć robiony wymaz na GBS. Moja gin już mnie instruowała jak to pobranie ma wyglądać. Poza tym najprawdopodobniej wyjdzie, dodatnie, ponieważ w 20 tyg. miałam robione inne badanie i wtedy już paciorkowiec się wyhodował.:(jednak wtedy nie kazano się tym przejmować i żadnych leków nie zalecano. Także zobaczymy w poniedziałek.magdalena lubi tę wiadomość