KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata jak gdzieś idziemy (urodziny itp) to zabieramy nosidełko i tam sobie zasypia bo główka mu nie ucieka do tyłu bo jest jeszcze mały a z tyłu jest jeszcze materiał (który idzie wywinąć i wtedy materiał sięga karku) przesyłam zdjęcie z jednej z imprez na której jest usypiany
Natalinka to nie dobrzepewnie go to boli biedaczek oby szybko mu jakieś leki przyniosły ulgę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 13:34
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Patulla przykre to jak traktuje swoje dzieci
Mój mąż cały dzień nie widział Maksia bo wrócił po 19 jak mały już spał,a o 20 Maksiu się przebudził bo mu smoczek wypadł i mój mąż poszedł do niego żeby mu dać ten smoczek ale widzę że go przytula do siebie na rękach to się pytam "smoczek nie wystarczył?" a on mówi "wystarczył, ale cały dzień go nie widziałem i nie miałem na rękach i chciałem go poprzytulać". Eh, serio nie wie co traci ten Twój mąż
-
Dzieki zozol:-)
Natalinka, to tak jak Lukasz mial wczesniej, kirde wspolczuje, bo widzialam jak to bolalo Lukasza, oby dostal Kubus antybiotyk i szybko przeszlo, kiedy idziecie do lekarza, bo teraz im szybciej to lepiej. Upomnij sie o usg nerek, bonie zaszkodzia lepiej sprawdzic.
My juz po pierwszym dokarmieniu, trzymajcie kciuki za nocke hihi:-)
Zozol, slodki mezulek:-) moj to popracy pierwsze cobierze Lukasza, ale na chwile, bo aktualnie od miesiaca grzebie w aucie i zamiast posiedziecz nami, to bawi siew mechanika:/ no ale to juz jego sprawa -
Bea_tina - a Łukaszek miał też białko? Kuba niby nie ma. Moja pediatra zbagatelizowała to, bo stwierdziła, że mocz mógł się zanieczyścić, ale naprawdę nie miał jak, bo zachowałam najbardziej sterylne warunki z możliwych. Jak napomknęłam, że przy sikaniu płakał, bo widziałam to akurat przy pobieraniu do woreczka, a normalnie jak sika do pampersa to przecież nie wiem kiedy. Wtedy powiedziała, żeby dać mu pół tabletki Furaginy przez 5 dni.
-
Witajcie:-)
Dziś sobota to pustki na forum będą pewnie:-P
Dzieci dały mi pospać dzisiaj do 6.30. Kacper z jedną pobudką w nocy, a Konrad spał ze mną całą noc. A ja i tan się wyspalam, bo i jak tu można spokojnie spać
Gdy człowiek nie miał uczuć to wszystko byłoby takie proste... eh...
Miłego dnia mamusie:-)
-
patulla wrote:I mój mąż dzisiaj pisze: "Dostałem wypłatę do ręki..." I winne są kadry w pracy. Kłamie, prawda? A tak myślałam, że jak przyjdzie wypłata i będzie ok to może spróbujemy jeszcze raz, ale widać, że chyba tylko mi na tym zależało, a on tak perfidnie kłamał tylko...
I znowu zanudzam Was moim durny mężem... przepraszamprzykro mi
patulla lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Bea_tina - a Łukaszek miał też białko? Kuba niby nie ma. Moja pediatra zbagatelizowała to, bo stwierdziła, że mocz mógł się zanieczyścić, ale naprawdę nie miał jak, bo zachowałam najbardziej sterylne warunki z możliwych. Jak napomknęłam, że przy sikaniu płakał, bo widziałam to akurat przy pobieraniu do woreczka, a normalnie jak sika do pampersa to przecież nie wiem kiedy. Wtedy powiedziała, żeby dać mu pół tabletki Furaginy przez 5 dni.