KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
U nas całkiem spokojna noc. Ostatnio Jaś marudzi w nocy, czasem się wybudzi i trzeba pogłaskać i dać smoczka a czasem samo pogłaskanie wystarcza. Wyciągać z łóżeczka jak na razie nie trzeba było.
Ostatnio też krzyczy więcej na zabawki, żali się im..
Zozol, gratuluje Maksiowi obrotu Jaś obrócił się z pleców na brzuch i z powrotem jakieś 3 tyg temu, na razie tego nie powtórzył.
Sto lat dla Filipka :*
Beatina, kwietniówki fajne tematy poruszały i często interesujące linki dawały. Jak coś fajnego podrzucą na tym zamkniętym forum to weź nam tu też przemycajWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:18
Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Buziaczki dla Filipka :*:*:*:*:*
My po spacerku, no gondola coraz bardziej jest beee, podejrzana sprawa, ciekawe czy wytrzyma całą zimę w gondoli:P
Zaraz się do lekarza szykujemy, oby było wszystko ok. Nic już nie odciągam, a słychać charczenie:/ kurde, oby tylko jakaś choroba się nie rozwinęła...
Ponoć obroty z brzucha na plecy świadome są dopiero koło 6 miesiąca:P a wcześniejsze to są przypadki, tak czytałam i coś w tym jest, bo Łukasz pierwsze się obrócił z brzucha na plecy, a teraz tylko z pleców na brzuch, a dziwne to, ż tylko z jednej strony (lewej) a prawej ani razu jeszcze, czy to normalne?
Ogólnie ostatnio zauważyłam, że Łukasz ma lekkiego zeza, nie wiem czy na tym etapie to normalne, ale muszę się zapytać lekarza też, czy to normalne, bo jedno oczko mu ucieka...
Coś miałam jeszcze napisać, ale jak zawsze skleroza, jak mi się przypomni to ofkors napisze:P -
Faktycznie kwietniowki odeszły na prywatne forum a fajnie się czytało co będzie za miesiąc u naszych dzieciaczkow ale ja je rozumiem i też jestem za tym żebyśmy mialy prywatne forum kto miał już dołączyć to dołączył.Także Saszka jak dasz radę założyć to byłoby fajnie kto jest za niech pisze;-)
-
Buziaczki dla Filipa
Zozol gratki dla Maksia z powodu obrotu na brzuszek. .. teraz to pedzie sie obracal non stop
My dzis pierwszy raz marchewke jadlysmy...Poli chyba bardziej sliniaczek smakował
Dzis rano Polcia bawila sie zabawkami i nie wiem jak to zrobila ale ktoras musiala sie uderzyc jak ja gryzla bo sobie dziaslo troche rozwalila i troche krwi było ale na szczescie po 10 min juz bylo spoko. -
My po lekarzu:) Osłuchowo czyściutki, więc katar jest bo jest. Mamy dalej robić inhalacje smarować majerankiem i mam nadzieję, że zejdzie. Ale szczepienie za tydzień i tak, to spoko:)
Mirka mieścić się mieści, ale jak jest trochę podniesiony zagłówek, to spada, ale jemu to nie przeszkadza, tylko sobie nogi wystawia za gondole:) Ale na płasko, to jeszcze trochę miejsca jest;P
Łukasz waży 7,5kg i mierzy 73 cm:) także wysoki klopsik:P
A i dostaliśmy skierowanie na rehabilitację, bo ma dominującą lewą stronę, nie że koniecznie i musi iść, ale lekarka powiedziała, że jak będę chciała to mogę iść
A oczko lewe póki co jest w granichach, do roku czasu takie rzeczy mogą się dziać także spokojnie" ;PPipi26, Kaja lubią tę wiadomość
-
Beata dobre wieści... Mówią, że facet wysoki to przystojny tak więc ustalaj kryteria castingu na synową
Mam nadzieję, że wszystko się unormuje i rehabilitacja nie będzie konieczna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:08
Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Co do prywatnego forum - mi się nawet ten pomysł podoba. Prawdą jest, że z każdym miesiącem pojawiają się nowe wątki nowych mamuś. Dobrze, że nasz ma długą nazwę, to łatwiej go odnaleźć teraz w tym "tłumie", który skądinąd uświadamia jak ten czas leci...
I jeszcze jedno - Kubuś podejmuje próby raczkowania... Leżąc na brzuchu podnosi pupę do góry i odpycha się nogami Piszczy przy tym jak szalonyBea_tina lubi tę wiadomość
-
Beatina mój waży 7200 i mój m panikuje że za mało wogóle to on taki panikaż że masakra już byśmy z 10 razy byli na pogotowiu z różnych powodów gdyby nie ja.Chociaż z ta waga to faktycznie stanął no ale jak tak marnie je to nic dziwnego:-(