KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_tina wrote:
No to Lukaszek zostaje jedyny szczerbatek?! Niezle! W sumie nie narzekam, ale troche smutno ze taki osamotniony;)
Zozol, gratulacje dla Maksia, oby sie wybil szybko i bezbolesnie!!
nie tylko Lukaszek, Sammy szczerbata tez jeszcze:) -
Pipi26 wrote:Aaa przesadzilam Pole do spacerowki ale szalu nie ma gora 20 min usiedzi/ ulezy wiec lipa ze spacerami a pogoda nawet fajna moze jak juz bedzie siedziala tak dobrze to wtedy sie przekona... oby
Sammy jezdzi w spacerowce od kiedy skonczyla 3.5 miesiaca , sprobuj na siedzaco krzywdy jej tym przecierz nie zrobisz a morze polubiPipi26 lubi tę wiadomość
-
No właśnie aga, żeby podejrzewałam już z dwa miesiące, także niby miał "pierwszy" a będzie ostatni hihi No ale dobra, wszystko w swoim czasie
Grono szczerbatków nie takie małe więc ok, może do roku czasu się uzębi paroma sztukami
Kurde przez te pobudki o 6 cały dzień ma zupełnie inaczej ustawiony! Normalnie co za chłopinka, ciekawa jestem czy mu przejdzie to, czy już tak na zawsze będzie:P?
Pipi ja teraz spacerki tylko w nosidle. Zanim wszystko zorganizuję, to mija z 20 min, a w nosidełko to hop siup i już mykamy:P Ostatnio zauważyłam jedynie, że nie lubi już za długo siedzieć w nosidełku, a gondoli to już dawno nie używałam. Czekam chyba na tą spacerówkę, ale bez ciśnienia ;PPipi26, aga8787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszę się pochwalić Antośkowi wyszedł ząbek lewa jedynka:) mama szczęsliwa, nawet nie wiem kiedy bo nie było gorączki biegunki kataru, trochę marudził ale on od zawsze marudzi
magdalena, zozol, Bea_tina, aisa, mychowe, aga8787, lineczka lubią tę wiadomość
-
u Olusia też jeszcze ząbka nie widac:/ mimo gorączki w sotobę i niedziele..... także Łukaszku nie jesteś sam
no ale gratki dla Antosia!
wiecie co dziś nie pamiętam czy w nocy karmiłam ?! nieźle co? no albo tak mocno spałam albo Olo nie jadł ale obudził się za to przed 6 usnął o 8 a ja już nieagata86 lubi tę wiadomość
-
Pipi super, gratulacje dla Hani
Gratulacje dla Antosia na ten ząbek U nas też lewa jedynka. u nas na szczęście biegunki i kataru brak no ale gorączka była w nocy i w dzień też mu raz podałam od gorączki. kupiłam masć w razie gdyby mocno marudził zwłaszcza w nocy.Na razie jest znośnie. Pod palcem już go czuć
no dokładnie Beti u was miał być pierwszy ząbek już dawno, a u nas cały czas mówiłam że długo nie będzie.
Magdalen to nieźle że nie pamiętasz , może nie było karmienia.
Baeta u nas też nie lubi siedzieć w foteliku, tzn w aucie nie lubi, bo w sklepie jak jest to nie marudzi w nim. Nieraz jadę od mamy na syrenie, bo ten się drze całą drogę (dobrze że to tylko 5 km no ale jedne światła, drugie, trzecie, rondo i trochę to trwa. a najgorzej jak trafię na zamkniety szlaban na torach)agata86, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Agata gratulacje dla Antosia !
Magdalena, czyżby całkiem przespana noc super, oby tak częściej! No chyba, że jadł to obyś częściej o tym nie pamiętała hihi
Kurde zaraz jedziemy na zakupy, późno jak fiks, no ale trzeba by coś kupić do jedzenia no i ciekawe jak Łukasz zareaguje, nie lubię już tak późno jeździć, no ale cóż aktualnie baraszkuje z tata zaraz karmionko i fruagata86, magdalena lubią tę wiadomość
-
Beatina, w gronie szczerbatków znajduje się też Jaś
Aga, gratulacje dla Hani, pierwszy samodzielny siad
Zozol, oby ząbek wyszedł szybko i bezboleśnie!
Agata, gratuluje pierwszego ząbka u Antosia
My się wciąż wozimy gondolą, póki co jest ok.
Jutro mamy wizytę u chirurga bo Jaś ma małego wodniaczka. Lekarka dała skierowanie żeby On zobaczył czy coś z tym trzeba robić bo może przeszkadzać jak Jaś zacznie chodzić. Czytałam na necie, że może się wchłaniać aż do 2 roku życia. To w sumie trochę za szybko chyba ta wizyta. No ale zobaczymy co powie..Bea_tina, mychowe, aga8787, agata86 lubią tę wiadomość
-
Aisa - Kuba też ma wodniaka od urodzenia, ale nam mówiono, że zwykle wchłania się do 6 msc życia dziecka i ważne, by podnosić jajeczka do góry, a siusiaka układać w dół w trakcie przewijania Niby jest lepiej, ale jeszcze całkiem się nie wchłonął. Ja mam nadzieję, że będzie dobrze i u Was, i u nas. Oby nie była konieczna żadna interwencja chirurgiczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 18:55
aisa lubi tę wiadomość
-
I kolejny dzień służby mamy na górze Wczoraj aż sie do mnie rzuciła przy mężu, bo zapytałam jak tam. Jej zdaniem zarzucam jej, że spędza tam za dużo czasu. Problem w tym, że nic nie powiedziałam Chyba ma już dość i potrzebuje rozładować emocje, ale najlepiej, by zrobiła to tam, gdzie ich źródło
-
Witajcie, u nas jedna pobudka o 7.50 dzis i po pol godzinie spanie do 9:)
Aga, gratulacje dla Hani na pierwszy siad.
No wlasnie, co do siedzenia, to Hania dlugo potrafi tak usiedziec?
Bo Lili od dwoch tygodni potrafi usiedziec,ale najdluzej to okolo 15 sekund,a pozniej to jak banka wstanka na bok leci. Ale od paru dni juz je obiadki w krzeselku do jedzenia i bardzo to lubi I jest lepiej niz na lezaczku,bo tam tak fikala nogami, ze caly lezaczek sie ruszal.
Zozol, gratulacje dla Maksia na pierwszy zabek:)
Lineczka, sliczna fotka
Agata, gratulacje dla Antosia rowniez z powodu pierwszego zabka:)
Maz dzis wrocil do pracy z przeziebieniem. A u nas przeziebienie sie ciagnie, kaszel mam okropny, w nocy budze wszystkich, bo jest taki glosny i slabo spie. Lili zaczela miec katar, wiec kupilismy maly odkurzacz do nosa, bo gruszka byla nic nie warta.. A Lili nie cierpi jak jej sie cos przy nosie robi
A jutro rano idziemy do lekarza, moze mi cos da na ten kaszel, bo nawet nie wiem co moge brac, zeby Lili tego z mlekiem nie dostala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:17
zozol, Pipi26, aga8787, agata86, lineczka, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
Lineczka Sammy super się podnosi, a jaki tam ma plac zabaw !
Mychowe Lili super w tym krzesełku, fajnie sobie już siedzi, mój to od razu leci jak go posadzę.
Maks cały czas ma stan podgorączkowy niestetymychowe lubi tę wiadomość