Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Regina 100lat dla synka ♥️🎉🎂
    Jak się w ogóle macie? Ja też bym unikała spotkań, tym bardziej, że możesz śmiało się wykpić tym, że mały jest osłabiony po pobycie w szpitalu etc. Swoją drogą szkoda, że inni o tym nie myślą 🫠
    Ej w ogóle dałaś mi do myślenia, że moze czas pomyslec o prezencie dla dziecka 😶‍🌫️

Jasmin ja wracam do pracy w styczniu 2027. Będę pracowac zdalnie, a mały idzie do żłobka. Mamy plan z mężem, że jedno będzie bardzo rano zaczynać pracę, a drugie później, żeby jak najmniej mały siedział w żłobku. Jak wyjdzie ? 🤷🏻‍♀️ Nie mamy nikogo do pomocy na miejscu. Teściowie najbliżej, ale dla mnie to obecnie opcja "po moim trupie" 🥲😅

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange 100 lat dla synka!🎁🎂

Milka1991 i jak wyniki? Ostatnio też myślałam, żeby młodemu wykonać to badanie ale jeszcze może pogadam o tym z kimś mądrzejszym. Ale mam też stracha przed tym. Przydałoby mi sie trochę Twojego nastawieniela😔
    Nieee kontrola. Najbliższą wizytę mieliśmy mieć i w sumie mamy dopiero w listopadzie. Młodemu akcja serca zwolniła i czekaliśmy na miejsce na oddziale.

Regina dobrze, że mały szybko doszedł do siebie po tym pobycie. Tak jak napisałam wyżej, to było nieplanowane przyjęcie na oddział. Dostałam telefon i na cito pakowałam siebie i młodego, żeby mieć miejsce. O 13:30 dzwonili, a o 18:00 już byliśmy na izbie. Co do odwiedzin kuzynki, to już dziewczyny wszystko napisały. Zrób tak, żeby Tobie było dobrze, jak nie czujesz się na siłach.

Osiecka89 Ty to może wcale do tej pracy nie wrócisz 🤪. Trzymam kciuki. To my podobnie będziemy zaczynać pracę. Ja dopiero w lutym 🫣. Masz tyle urlopu zaległego, czy trochę będziesz na wychowawczym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:38

‹‹ 130 131 132 133 134
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ