🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Regina 100lat dla synka ♥️🎉🎂
Jak się w ogóle macie? Ja też bym unikała spotkań, tym bardziej, że możesz śmiało się wykpić tym, że mały jest osłabiony po pobycie w szpitalu etc. Swoją drogą szkoda, że inni o tym nie myślą 🫠
Ej w ogóle dałaś mi do myślenia, że moze czas pomyslec o prezencie dla dziecka 😶🌫️
Jasmin ja wracam do pracy w styczniu 2027. Będę pracowac zdalnie, a mały idzie do żłobka. Mamy plan z mężem, że jedno będzie bardzo rano zaczynać pracę, a drugie później, żeby jak najmniej mały siedział w żłobku. Jak wyjdzie ? 🤷🏻♀️ Nie mamy nikogo do pomocy na miejscu. Teściowie najbliżej, ale dla mnie to obecnie opcja "po moim trupie" 🥲😅
-
ReginaPhalange 100 lat dla synka!🎁🎂
Milka1991 i jak wyniki? Ostatnio też myślałam, żeby młodemu wykonać to badanie ale jeszcze może pogadam o tym z kimś mądrzejszym. Ale mam też stracha przed tym. Przydałoby mi sie trochę Twojego nastawieniela😔
Nieee kontrola. Najbliższą wizytę mieliśmy mieć i w sumie mamy dopiero w listopadzie. Młodemu akcja serca zwolniła i czekaliśmy na miejsce na oddziale.
Regina dobrze, że mały szybko doszedł do siebie po tym pobycie. Tak jak napisałam wyżej, to było nieplanowane przyjęcie na oddział. Dostałam telefon i na cito pakowałam siebie i młodego, żeby mieć miejsce. O 13:30 dzwonili, a o 18:00 już byliśmy na izbie. Co do odwiedzin kuzynki, to już dziewczyny wszystko napisały. Zrób tak, żeby Tobie było dobrze, jak nie czujesz się na siłach.
Osiecka89 Ty to może wcale do tej pracy nie wrócisz 🤪. Trzymam kciuki. To my podobnie będziemy zaczynać pracę. Ja dopiero w lutym 🫣. Masz tyle urlopu zaległego, czy trochę będziesz na wychowawczym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:38
-