🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasmin1517 wrote:Czyli mogę liczyć na podobny prezent na naszą 6 rocznice za 3 tygodnie? 🤪 Moja śpi tragicznie, wczoraj miałyśmy okno od 3 do 6.. Zrobiła też wtedy 💩 życia, a o 8 się przesikała i było po spaniu..
Jasmin1517 życzę Ci takiej nocy! Po tej wczorajszej to należy Ci się jak psu buda. Oby nigdy więcej takiej nocy 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia, 23:44
-
Na razie bez większej poprawy, ale te kilkanaście dni mogę poczekać 🙈_KaFka_ wrote:Jasmin1517 życzę Ci takiej nocy! Po tej wczorajszej to należy Ci się jak psu buda. Oby nigdy więcej takiej nocy 🤞
Ale muszę się pochwalić! Złapałam wreszcie siuchy do badania!!! 😅🤪
_KaFka_, ReginaPhalange lubią tę wiadomość
-
Jasmin1517 wrote:Na razie bez większej poprawy, ale te kilkanaście dni mogę poczekać 🙈
Ale muszę się pochwalić! Złapałam wreszcie siuchy do badania!!! 😅🤪
Powiedz chociaż, że dziś bez mega kupy i przesikania?🙈
Co kupujecie maluchom na sezon jesień/zima?
Warto kupić kombinezon merino czy już u takich dzieci to sie nie sprawdza? -
Bez 🙈 Chociaż wyprodukowała mi kupę na przewijaku jak czekałam na siuchy i się zastanawiałam czy za złapanie kupy w locie dostane jakieś dodatkowe punkty xD_KaFka_ wrote:Powiedz chociaż, że dziś bez mega kupy i przesikania?🙈
Co kupujecie maluchom na sezon jesień/zima?
Warto kupić kombinezon merino czy już u takich dzieci to sie nie sprawdza?
Ja nie mam pojęcia w czym moje dziewczyny będą chodziły jesienią, manifestuje dużo ciepła i jadę na kolejne wakacje 😅
_KaFka_ lubi tę wiadomość
-
A! Zapomniałam pogratulować refleksu! Oby tym razem było ok 🤣
Łapanie kupy w locie to już wyższy level.
Pamiętam jak po operacji byłam już z małym na oddziale kardiochirurgii. Miałam na sobie nówkę szlafrok i koszulę nocną, a młody podczas przewijania załatwił sie🫣 Nie muszę mówić, że załatwił od razu mój nowy szlafroczek, a był to chłodniejszy tydzień w sierpniu, więc pozostałe nocki latałam w bluzie. Tak mi się teraz przypomniało 😅
Kiedy jedziesz i dokąd?
My też się zbieramy na krótki urlop 🤭 -