🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
ReginaPhalange wrote:Haha no właśnie, te dźwięki xD. Czy to tylko faceci tak? Przysięgam córka taka nie była. W sensie dźwięki były, ale nie takie ostentacyjne. Faceci…
U mnie młoda też jedzie jak stary traktor i to przez całą noc jak tylko leży w łóżeczku.. Jak śpi koło mnie to jest spokój 😳 -
Jasmin1517 wrote:No właśnie u mnie ten problem, że starsza też chce spać ze mna i już nie ogarniam jak karmie młodsza, a starszą musze trzymać za rękę, bo się przebudzi 🙈 Jedynie bym mogła starego wyeksmitować, ale nie zrobie mu tej przysługi 😅
U mnie młoda też jedzie jak stary traktor i to przez całą noc jak tylko leży w łóżeczku.. Jak śpi koło mnie to jest spokój 😳
Twoja ma 3 latka, to się nie dziwię, że mamy potrzebuje. Moja ma 6 i ma fazę na tatę więc mi to w sumie na rękę, poza tym ona tak testuje męża, że hej. Czasami mi go żal, dobrze, ze ma syna teraz, bo kolejna kobieta to by było z nim słabo xD.2019🩷
2025🩵 -
Dziewczyny a skąd sprowadzacie sab simplex? U nas dziś Delicol i nieśmiertelna suszarka są grane. Młoda nieodkladalna w dzień. Nie jest łatwo.
Starsza ze starym na szczęście usypia a stary się przeniósł do salonu.3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz."
.........
05.2024 - transfer ostatniego już zarodka. Klapa
12.2024 - nieplanowany naturals po przeleczeniu zakrzepicy żył głębokich.
-
ReginaPhalange wrote:Twoja ma 3 latka, to się nie dziwię, że mamy potrzebuje. Moja ma 6 i ma fazę na tatę więc mi to w sumie na rękę, poza tym ona tak testuje męża, że hej. Czasami mi go żal, dobrze, ze ma syna teraz, bo kolejna kobieta to by było z nim słabo xD.
-
Anuśla wrote:Dziewczyny a skąd sprowadzacie sab simplex? U nas dziś Delicol i nieśmiertelna suszarka są grane. Młoda nieodkladalna w dzień. Nie jest łatwo.
Starsza ze starym na szczęście usypia a stary się przeniósł do salonu.
U mnie też mąż usypia starszą w jej pokoju, ale przy pierwszej pobudce ten mały skrzat wtańcza się do nas… Nawet przynosi swój cały ekwipunek - misia, bidon z wodą i kołderkę z poduszką 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września, 20:57
-
Jasmin1517 wrote:U nas młoda z tatą też się do siebie zbliżyli, bo większość teraz tata ogarnia, ale najgorsi są jak się kłócą.. 🫣 Mąż ja ciągle w coś wkręca doprowadzając do płaczu, a ona się daje jak młody pelikan.. A ja dostaje z nimi szału 🙈
Hahaha 🤣 pamiętam ta fazę na wkręcanie. Na szczęście już się nie daje, no może mniej się daje 😈.
No to ty bohater jesteś jak w czworo dajecie radę razem spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września, 21:48
2019🩷
2025🩵 -
Anuśla wrote:Dziewczyny a skąd sprowadzacie sab simplex? U nas dziś Delicol i nieśmiertelna suszarka są grane. Młoda nieodkladalna w dzień. Nie jest łatwo.
Starsza ze starym na szczęście usypia a stary się przeniósł do salonu.
Ja mam od siostry co w Niemczech mieszka.
Anuśla fajnie, że się odezwałaś. Mówisz, że mała daje w dzień popalić ? Może jakieś nosidło by ci się sprawdziło ? Jak ty się czujesz ? Lepiej czy jest gorzej ? ❤️2019🩷
2025🩵 -