Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja narazie nie mam mdłości ale za to cycki,to mam już duże i ciężkie i najbardziej bolą mnie w nocy.Musiałam sobie kupic stanik do spania taki bez szwowy i spie w staniku i już się boję co bedzie pozniej
-
zielona_kropeczka wrote:A ja się czuje okropnie..Jak nie mdłości dokuczają to mam migreny kilkugodzinne.. Nie mogę jeść ani pić, wode nawet wypluwam.. Waga leci w dół..
KOtus na wlasnie ty masz chyba mocne te mdlosci...;/jak dzidzie sie maja ? -
Dopisuję się jako Lipcóweczka termin przypada na 23 lipca (26-go mąż ma urodziny, tesciowa imieniny ), maluch ma już 17,8 mm i bijące serduszko, raz poroniłam, 6.06 tego roku, po kilku m-cach znów mam pod sercem naszą małą iskierkę
aNiLewe lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
aher wrote:Emilka WSK ale się cieszę! Gratuluję Pamiętasz styczniówki? Wszystkie o Tobie pamiętamy i trzymamy kciukiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
aNiLewe wrote:A jak się czujecie? Mi mdłości w ciągu dnia przeszły, ale masakra jest wieczorem, choć dalej ani razu nie wymiotowałam.
Kręgosłup już boli, zwłaszcza w pracy po wielu godzinach. A nie mam pracy siedzącej. Piersi bolą, rosną..
U mnie to samo, mdłości mam wieczorem głównie, największe przed samym pójściem spać, więc od kilku dni śpię z miską, choć tylko razy zwymiotowałam, krzyże bolą, piersi też i bóle podbrzusza również i smak w ustach taki metal gorzki non stop -
Ostatnio na badaniu wszystko było ok :)maleństwa rosną, serduszka pięknie biją Mogłabym tak słuchać ich bicia serduszek cały czas..
23 grudnia mam badanie prenatalne (USG i test PAPP-A),więc pewnie nerwy będą
lolka83 wrote:KOtus na wlasnie ty masz chyba mocne te mdlosci...;/jak dzidzie sie maja ? -
zielona_kropeczka wrote:Ostatnio na badaniu wszystko było ok :)maleństwa rosną, serduszka pięknie biją Mogłabym tak słuchać ich bicia serduszek cały czas..
23 grudnia mam badanie prenatalne (USG i test PAPP-A),więc pewnie nerwy będą
KOtek ja ide 16 grudnia, ale to wychodzi z kalendarza ze moge zrobić to usg prenetalne ok 19 grudnia, wiec nie wiem czy mi zrobi, czy poczeka chwile, ale ja nie wytrzymam, bylam 25 listopada, wydaje mi sie ze to byla wiecznosc, a teraz schizuje, czy wszystko jest ok i czy sie dobrze rozwija...buzia -
Widać że mamy z sierpnia już nas dawno wyprzedziły z postami.
Ja jestem mega zajęta w pracy stąd nie odzywam sie często. CO u Was Mamuski?
U mnie kolejne usg dopiero 7stycznia w 14t1d.
Mdłości łaspią mnie wieczorami i kręgosłup boli bardzo szybko. Wystarczy, że pare godzin popracuje.
Napiszcie co u Was?? -
Ja kolejne wizytę mam w czwartek będzie to 11tc według usg a kalendarza 10t 6d. Czuję się bardzo dobrze nadal bez żadnych wymiotów i mdłości, bolące piersi to jedyny objaw no i brzuszek jest już sporawy bo trochę mi się przytyło przed zajściem w ciąże
-
Hej dziewczyny, a u mnie mdłości powoli przechodzą,za to apetyt wzrasta. Też bolą mnie krzyże, max 2 h siedzenia i już nie mogę bo tak boli. Właśnie odebrałam wyniki cytologi i wyszły mi liczne leukocyty, może przez tą luteinę dopochwową, bo czytałam, że sprzyja namnażaniu bakterii. Denerwuje się czy to nie zaszkodzi. Jutro mam wizytę, zobaczymy co gin powie