Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobitta wrote:wiem wiem... każda z Was miała więcej wiary w dobre zakończenie niż ja... może to mnie czegoś nauczy
Bobitta, Ev lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:No właśnie mówię Ci że strasznie zawistni i zazdrośni ludzie zazdrościł nam nawet że hajtamy się 2 miesiące wcześniej niż on bo on jest starszy i pierwszy powinien. Ale powiedz kto mu bronił??? przecież nie będziemy na niego czekać pracy przecież też mojemu zazdrości bo on musi co chwilę za granicę jechać. Jedzie ma miesiąc i na miesiąc wraca... Tylko że mój M miał łeb od małego i wiedział jak jego życie ma wyglądać i do tego dążył a tamten się zorientował na studiach że zły kierunek wybrał i nie będzie roboty po nim heh
Ev super dziwiłam się że nie robi USG u mnie wczoraj mówiła że robimy takie rozrywkowe USG nie wnosi nic konkretnego tylko popatrzymy na dzidzie i będziemy próbować określić płeć super że córeczka ja też nie mogę z euforii wyjść a w piątek poprawka i trzeba by było się trochę pouczyć no ale jak?!?!?!
Ja jak wczoraj jeszcze mialam z tylu glowy sesje i ze mam naprawde natlok pracy i nie wiem czy sobie poradze z tym teraz , tak dzis stwierdzilam ze nic nie jest wieksze i wazniejsze od szczescia z mojej córeczki i bedzie co ma byc ... to tylko studia .Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Ja jak wczoraj jeszcze mialam z tylu glowy sesje i ze mam naprawde natlok pracy i nie wiem czy sobie poradze z tym teraz , tak dzis stwierdzilam ze nic nie jest wieksze i wazniejsze od szczescia z mojej córeczki i bedzie co ma byc ... to tylko studia .
Ev lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Też tak stwierdzam dlatego olewam i tak dużo stresu mój synuś odczuł przeze mnie. a i tak się nie bronię więc lata mi egzamin jutro albo pojutrze
poczytam i mam ściągi w rezerwie
No i prawidlowe podejscie ! . Ja wiem ze nie moge sie teraz stresowac bo nie chce zrobic malej krzywdy ... tak ze wszystko w rekach Boga . -
A ja powiem Wam ze nie będę czekać na jakieś głosy lekarza, tylko będę robić tak jak mówi mi intuicja i samopoczucie. Nie będę czekać pół roku ani nawet trzy miesiaće żeby zacząć się starać. Taką decyzję podjęliśmy Pragniemy seksu i tak tteż będziemy robić :p ja się czuje bardzo dobrze więc po co mam się dobijac ze musze ileś tam czekać. To ze juz coś robimy podniosło mnie na duchu. Trzymajcie mocno kciuki i kobitki zarazajcie
Ola_85 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:A ja powiem Wam ze nie będę czekać na jakieś głosy lekarza, tylko będę robić tak jak mówi mi intuicja i samopoczucie. Nie będę czekać pół roku ani nawet trzy miesiaće żeby zacząć się starać. Taką decyzję podjęliśmy Pragniemy seksu i tak tteż będziemy robić :p ja się czuje bardzo dobrze więc po co mam się dobijac ze musze ileś tam czekać. To ze juz coś robimy podniosło mnie na duchu. Trzymajcie mocno kciuki i kobitki zarazajcie
-
Evanlyn wrote:Lekarz i zakał pół roku czekać z następną ciążą????
ale ja wiem że jeśli miałabym czekac pół roku to już bym musiała u psychologa byc
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:Słońce mi powiedzieli że po pierwszej @ ale nawet nie wiesz ile się nasłuchałam że minium 3 miesiące powinniśmy czekac..... ;/
ale ja wiem że jeśli miałabym czekac pół roku to już bym musiała u psychologa byc