Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już znam wyniki Bobitty <3 !!!!!!!!! :D
    Ale niech sama sie wam pochwali :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 12:32

Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj Bobitta :D bo czuję dobre wieści :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, Julka jest zdrowa !!!

Evanlyn, Ev, nick nieaktualny, palma, ada89, Ola_85, majeczka87 lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet jak to teraz pisze to mi łzy szcęścia lecą...
    u genetyka się rozryczałam,
    uściskałam ją i w ogóle jakąś obcą babe też przytulałam

Evanlyn, Ola_85, majeczka87 lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    NO i wszystko jasne :D miałam przeczucie że coś jest nie tak i że to niemożliwe :D cieszę się bardzo <3 <3 <3 <3 idzcie z mężem świętować :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem... każda z Was miała więcej wiary w dobre zakończenie niż ja... może to mnie czegoś nauczy

Evanlyn, Ev lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wiedzialam ze bd wszystko dobrze ! :))) <3 Wspaniale wiesci !

Bobitta lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    No to juz wiem że bedzie córeczka ! :)
    Super kochana <3

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    wiem wiem... każda z Was miała więcej wiary w dobre zakończenie niż ja... może to mnie czegoś nauczy
    No oby :D mi też baba mówiła że mój pęcherzyk nie rośnie a ja i tak wiedziałam swoje :D teraz jest w górnej granicy :wzrostu" jaki pokazuje belly :D Ale super że wszystko się dobrze układa :)

Bobitta, Ev lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    No właśnie :/ mówię Ci że strasznie zawistni i zazdrośni ludzie :/ zazdrościł nam nawet że hajtamy się 2 miesiące wcześniej niż on bo on jest starszy i pierwszy powinien. Ale powiedz kto mu bronił??? przecież nie będziemy na niego czekać :/ pracy przecież też mojemu zazdrości bo on musi co chwilę za granicę jechać. Jedzie ma miesiąc i na miesiąc wraca... Tylko że mój M miał łeb od małego i wiedział jak jego życie ma wyglądać i do tego dążył a tamten się zorientował na studiach że zły kierunek wybrał i nie będzie roboty po nim heh

Ev super :D dziwiłam się że nie robi USG :D u mnie wczoraj mówiła że robimy takie rozrywkowe USG :D nie wnosi nic konkretnego tylko popatrzymy na dzidzie i będziemy próbować określić płeć :D super że córeczka :D ja też nie mogę z euforii wyjść a w piątek poprawka i trzeba by było się trochę pouczyć no ale jak?!?!?! :D

Ja jak wczoraj jeszcze mialam z tylu glowy sesje i ze mam naprawde natlok pracy i nie wiem czy sobie poradze z tym teraz , tak dzis stwierdzilam ze nic nie jest wieksze i wazniejsze od szczescia z mojej córeczki <3 i bedzie co ma byc ... to tylko studia .

Evanlyn lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze raz dzieki za wsparcie !!! Dla każdej buziaczki się najeżą :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Evanlyn, Ev, Agaax lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Ja jak wczoraj jeszcze mialam z tylu glowy sesje i ze mam naprawde natlok pracy i nie wiem czy sobie poradze z tym teraz , tak dzis stwierdzilam ze nic nie jest wieksze i wazniejsze od szczescia z mojej córeczki <3 i bedzie co ma byc ... to tylko studia .
    Też tak stwierdzam dlatego olewam :) i tak dużo stresu mój synuś odczuł przeze mnie. a i tak się nie bronię więc lata mi egzamin :D jutro albo pojutrze poczytam i mam ściągi w rezerwie :D

Ev lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Też tak stwierdzam dlatego olewam :) i tak dużo stresu mój synuś odczuł przeze mnie. a i tak się nie bronię więc lata mi egzamin :D jutro albo pojutrze
    poczytam i mam ściągi w rezerwie :D

No i prawidlowe podejscie :) ! . Ja wiem ze nie moge sie teraz stresowac bo nie chce zrobic malej krzywdy ... tak ze wszystko w rekach Boga .

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev pisałaś wczoraj że też masz problemy z zapaleniami czy tam grzybkami... Bierzesz leki jakieś na to?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powiem Wam ze nie będę czekać na jakieś głosy lekarza, tylko będę robić tak jak mówi mi intuicja i samopoczucie. Nie będę czekać pół roku ani nawet trzy miesiaće żeby zacząć się starać. Taką decyzję podjęliśmy Pragniemy seksu i tak tteż będziemy robić :p ja się czuje bardzo dobrze więc po co mam się dobijac ze musze ileś tam czekać. To ze juz coś robimy podniosło mnie na duchu. Trzymajcie mocno kciuki i kobitki zarazajcie :D

Ola_85 lubi tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    A ja powiem Wam ze nie będę czekać na jakieś głosy lekarza, tylko będę robić tak jak mówi mi intuicja i samopoczucie. Nie będę czekać pół roku ani nawet trzy miesiaće żeby zacząć się starać. Taką decyzję podjęliśmy Pragniemy seksu i tak tteż będziemy robić :p ja się czuje bardzo dobrze więc po co mam się dobijac ze musze ileś tam czekać. To ze juz coś robimy podniosło mnie na duchu. Trzymajcie mocno kciuki i kobitki zarazajcie :D
    Lekarz i zakał pół roku czekać z następną ciążą????

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie moje konietki gratuluje pozytywnych wyników badań :D ev zadroszczę coreczki <3 bobitta nawet nie wiesz jak sie ciesze z Twoich wyników :D
    tak jest oby tak dalej same dobre wieści :D huraaaa!!!!

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Lekarz i zakał pół roku czekać z następną ciążą????
    Słońce mi powiedzieli że po pierwszej @ ale nawet nie wiesz ile się nasłuchałam że minium 3 miesiące powinniśmy czekac..... ;/
    ale ja wiem że jeśli miałabym czekac pół roku to już bym musiała u psychologa byc

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym sobie nie poradziła z tym wszystkim. Naprawade tak szybko udało nam sie zajsc a tu taka tragedia...i tak jak mówilam mam nadzieje ze teraz nie będziemy czekac Bog wie ile...

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palma wrote:
    Słońce mi powiedzieli że po pierwszej @ ale nawet nie wiesz ile się nasłuchałam że minium 3 miesiące powinniśmy czekac..... ;/
    ale ja wiem że jeśli miałabym czekac pół roku to już bym musiała u psychologa byc
    Yhymm...no ja się na tym nie znam ale pierwsze słyszę żeby tyle czekać... Większość ma problem z zajściem po poronieniu np a nie że nie mogą od razu... Moja sąsiadka poroniła to w kolejnej ciąży była po dwóch miesiącach...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ