Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_85 wrote:Hej dziewczyny wpadlam do was po porade zwracam sie z pytaniem do moich kolezanek z forum z różowej strony dziewczyny jestem teoretycznie 12 dpo i mam wyzsza temp,bol brzucha i mega duzy bol piersi ze w nocy nie moge spac do @ zostało mi w/g ovu dwa dni czy mozliwa zielona kropka czy przesadzam??
Ev lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Kat, teraz zauważyłam, że na 1 stronie mam wpisane przy moim nicku "chłopiec", chyba przez pomyłkę? Wydawało mi się, że wcześniej pisało "dziewczynka"
Jakbyś mogła, to proszę o poprawę i z góry dziękuję!
zmienialam ostatnio alexxx na szybko bo czasu nie mialam i musialam was pomylic Juz naprawiłam bład
Ola kiedy wynik z bety?Agaax lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Pisała Ola że dzisiaj wieczorem
dzisiaj w końcu wyczekiwania wizyta mam nadzieję że dowiem się jakiej płci mam lokatora
Ja tez mam dzis wieczorkiem wizyte ale chyba bez USG niestety tylko kontrolna po 20 tc zapewne bd miala kolejne usg prenatalne i wtedy mam nadzieje ze dowiem sie kim ta kruszynka jest )majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Ja tez mam dzis wieczorkiem wizyte ale chyba bez USG niestety tylko kontrolna po 20 tc zapewne bd miala kolejne usg prenatalne i wtedy mam nadzieje ze dowiem sie kim ta kruszynka jest )
Coś czuję że znowu grzyb paskuda wrócił z badania moczu to wyjdzie?
-
nick nieaktualny
-
Ola_85 gratulacje śliczne kreseczki
Agaxx dobrze, ze zazuwazylas haha
Kat dziekuje za zmianę
Dziewczyny, ja juz czuję mojego Marcela a powiedzcie kiedy najlepiej isc na polowkowe? Niby ramami są tygodnie 18-22 ale czy 18 to nie za wczesnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 17:22
Agaax lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel