Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim! Baaardzo dawno mnie tu nie było. Przepraszam Was, ale miałam troszkę problemów. Na szczęście z ciążą wszystko w porządku Obecnie 15tc4d. Brzuchol mam już niestety dorodny ale Uwaga 10 kg na minusie Bez wymiotów i mdłości coś cudownego dwa tygodnie temu przeszłam operacje miałam ostre zapalenie wyrostka... Nikomu tego nie życzę w ciąży. Postaram się was nadrobić kiedyś chodź nie wiem czy będzie to takie proste.
Ach i na 80% będzie Justynkaalexxx, Agaax lubią tę wiadomość
-
Ja czuję od tygodnia rozpychanie i stukanie od środka więc to też chyba już to chociaż moja gin twierdzi że to o wiele za wcześnie z 1 ciąża wątpię że takie uczucie da się z czymś pomylić
ja już po sesji wolność nastała, szukanie sobie zajęcia i zmuszanie do pisania pracy jutro wybieram się na małe zakupy i kupię mojemu syneczkowi pierwsze śpioszki od mamusimajeczka87, Agaax lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja czuję od tygodnia rozpychanie i stukanie od środka więc to też chyba już to chociaż moja gin twierdzi że to o wiele za wcześnie z 1 ciąża wątpię że takie uczucie da się z czymś pomylić
ja już po sesji wolność nastała, szukanie sobie zajęcia i zmuszanie do pisania pracy jutro wybieram się na małe zakupy i kupię mojemu syneczkowi pierwsze śpioszki od mamusi
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyhaha
Widze ze majeczka jest bardziej pewna niż ja
Mam nadzieje że tak będzie i się sprawdzi
Bobitta oczywiscie ze od razu jak tylko wróce tego 23go lutego do domu po usg wejde i wam się pochwale
Moja dzidzi bardzo się wierci ^.^ caly czas prawie czuje jak kopie.
Bobitta ogolnie mamy ten sam termin porodu ale nasze suwaczki mają róznice 2 dni .. nie wiem jak mam zrobic aby bylo tak samo bo jak robie od dnia ostatniej @ to jest taki tydzien jak teraz na suwaczku, polozna jak liczyla wyszlo jej na 3 a z usg mam na 4 no i kurde nie wiem jak ustawic aby bylo na 4 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 12:17
-
katsuyoshi wrote:Bobitta ogolnie mamy ten sam termin porodu ale nasze suwaczki mają róznice 2 dni .. nie wiem jak mam zrobic aby bylo tak samo bo jak robie od dnia ostatniej @ to jest taki tydzien jak teraz na suwaczku, polozna jak liczyla wyszlo jej na 3 a z usg mam na 4 no i kurde nie wiem jak ustawic aby bylo na 4 lipca
Ja się na tych suwaczkach nie znam. Za Twoja namową go ustawiłam
A co do terminu to nie wiem czy już mówiłam ale z ostatniej miesiączki wychodzi 4 lipca a z USG tego prenatalnego 1 lipca.
A mąż sie śmieje że urodzę w rocznicę ślubu
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja się na tych suwaczkach nie znam. Za Twoja namową go ustawiłam
A co do terminu to nie wiem czy już mówiłam ale z ostatniej miesiączki wychodzi 4 lipca a z USG tego prenatalnego 1 lipca.
No wiesz mielibyscie piekny prezent na rocznice -
Bobitta wrote:Ja się na tych suwaczkach nie znam. Za Twoja namową go ustawiłam
A kiedy macie rocznice? My 4 lipca , termin mam na 11 to i tak w okolicy rocznicy ^^katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam rocznice 23 lipca i w tym dniu mam usg
Ja wam powiem dziewczyny ze nie mowcie hop... termin terminem ale dzidzia sama zdecyduje kiedy chce wyjsc na swiat wiec moze to byc 2 tyg przed terminem jak i 2 tyg po terminie w tym czasie moze byc porod wiec kto wie kiedy to nastapi
Moj maly mial termin na 4 sierpnia a ccial dopiero 13 sierpnia
Co do krwawien polecam wybrac sie do dentysty on napewno bedzie wiedzial co robic.
Probowalas moze past przeciw zapalnych? na wrazliwe dziąsla itp?
W ciazy zeby bardzo się psują i dziąsla moga przez to tez krwawic.
Ale jak juz pisalam dentysta mysle tutaj bedzie najlepszym rozwiazaniem.Ev lubi tę wiadomość
-
ja pytalam tylko ginekologa o te krwawienia dziasel i powiedzial ze to typowe w ciazy.. kupilam specjalnie miekka szczoteczke do zebow, ekstra paste i plyn do plukania jamy ustnej dla wrazliwych dziasel i nic nie pomaga
jak tak dalej pojdzie to serio wybiore sie do dentysty bo nie mam ochoty wygladac jak wampir podczas jedzenia ;p