Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pytalam lekarza jak dlugo mam brac kwas foliowy i powiedzial mi ze do konca ciazy najelepiej tyle ze po 12 tyg mniejsza dawka. do 12. tyg 400, po 12. tygodniu 200
a tak z nowosci to ja juz po wizycie malenstwo ma sie dobrze i na 99% bedzie to dziewczynka ! ciesze sie bardzomajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Opisze Wam krótko śmieszną sytuację
Wieczorem przed zaśnięciem na Belly Best czytałam o 6 miesiącu i tam było dużo informacji co i jak i jedną z nich było że dziecko może mieć ok 20cm i ważyć 400g. Akurat jak to czytałam to mój mąż siedział w wannie, a jak wrócił to już spałam.
Rano budzę się na jego budzik i taka zaaferowana chce mu przekazać te informacje o których czytałam tylko trochę zaspana pomieszałam i mówię:
- Kochanie !!! wiesz, że Julka może ważyć już 400kg ?
a Mąż na to patrzy na mnie z wytrzeszczem i mówi:
- To trzeba zamienić ten wózek na wózek widłowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:22
majeczka87, katsuyoshi, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
hahahahah ale jak wózkiem widłowym kołysac? ;p
Nadia ładne imie
Dziewczyny bylam u lekarz ginekolog, innej ginekolog ktora miala krztuścowe pacjentki. Przypisala mi zinat. Znacie kogos kto w ciazy bral ten antybiotyk?Bobitta lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
większość z was jest już po połowie ale ja mam inny problem,pobolewa mnie brzuch dołem,tak lekko,ale się martwię
niby się naczytałam że może to być normalny objaw bo więzadła się rozciągają i takie tam,ale niepokój jest
czy miałyście jakieś pobolewania?
do usg został mi tydzień -
CiniMini wrote:większość z was jest już po połowie ale ja mam inny problem,pobolewa mnie brzuch dołem,tak lekko,ale się martwię
niby się naczytałam że może to być normalny objaw bo więzadła się rozciągają i takie tam,ale niepokój jest
czy miałyście jakieś pobolewania?
do usg został mi tydzieńBobitta