X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahaaha tak jest czerwony :D i nie ma dziur ani rozprutego materiału :D
    Naszczescie nie został jeszcze sprzedany wiec my kupujemy i ma jutro nam dostarczyc do domu o 10.30 :)

• Monia663 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, ja mam dzisiaj badanie połówkowe :). Ciekawe ile mój pintulek już waży :)

ckaidqk35k4cl4cr.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    Ja tez mam dużo rzeczy po córce z tym ze dla niej nowe kupowaliśmy a szkoda bylo od razu sprzedac jak chcieliśmy miec drugie dziecko:)
    Teraz będzie Synek :)
    Wózek mamy czarno-czerwony 3 w 1 i łóżeczko ,wanienke czesc ciuchów które nie byly różowe:).juz troche kupiłam ciuszkow używanych od koleżanki do 74rozmiaru i troche większych mam:)
    W tym mies zamówię nowa pościel i wypełnienie dla Malego no i pieluszki tetrowe ,przescieradla żeby tez cos miał nowego:)
    Ale ubranka w sklepach są przeskodkie ale ceny również:):)
    Pozdrawiam Dziewczyny:)

majeczka87 lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Monia663 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO dziewczyny ja juz po badaniu. Mój "mały" waży 800 gram

Agness27 lubi tę wiadomość

ckaidqk35k4cl4cr.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia663 wrote:
    NO dziewczyny ja juz po badaniu. Mój "mały" waży 800 gram

Bardzo ładna waga:))

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele ... co to za gigant :D Mojej Julci na połówkowym wyszło 400g wprawdzie to było w 19 tygodniu ciąży

Agness27 lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.jak tam u Was w weekend?
    U mnie niestety za oknem szaro i niedługo jedziemy z mezem odebrać corcie od dziadków:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis jak lato, cieplutko i slonecznie do tego bez wiatru :)
    Tak wybralismy się rodzinnie na spcer i czas szybko nam zlecial :)

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my dzis na spacer sie wybieramy bo słoneczko wychodzi a wczoraj bylo zimno i wietrznie..

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :) jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony :) Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie :) oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy" :)
    Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad ;) buziaki :*

Bobitta, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg oczywiscie że przygarniemy nie ważne ze nie ten miesiac :)
    Jest u nas kilka osob z innego miesiaca także spokojnie :)
    Zaraz zapiszę Cie na liste tylko napisz mi na kiedy masz termin z datą ;p

Meg0809 lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Cześć dziewczęta :) jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony :) Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie :) oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy" :)
    Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad ;) buziaki :*
    Meg jesteś !!!! GRATULUJE !!! Strasznie sie ciesze że się udało :) O matko :D witamy serdecznie :) jejka :) ciesze się jak z własnej

Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Meg oczywiscie że przygarniemy nie ważne ze nie ten miesiac :)
    Jest u nas kilka osob z innego miesiaca także spokojnie :)
    Zaraz zapiszę Cie na liste tylko napisz mi na kiedy masz termin z datą ;p
    Termin mi wyznaczyło na 15 listopad :)
    Ale fajnie być wśród swoich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:28

katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Meg jesteś !!!! GRATULUJE !!! Strasznie sie ciesze że się udało :) O matko :D witamy serdecznie :) jejka :) ciesze się jak z własnej
    Dzięki Bobbita :) ja też się cieszę, że w końcu do Was dołączyłam :) ale się za Wami stęskniłam ;)

Bobitta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj sami swoi :)

Swoją drogą pisał ktoś ostatnio z missy?
    Cos ucichła mi .

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Dzięki Bobbita :) ja też się cieszę, że w końcu do Was dołączyłam :) ale się za Wami stęskniłam ;)
    Ja moge tylko przepraszać, że nie zaglądam już na różową ;( ale to z dwóch powodów
    1 - pewne doświadczenia przez, które przeszłam sprawiły że cały czas pisałabym to samo :D że nie musicie sie obawiać , czasem potrzeba czasu, że objaw może być każdy a to co się dzieje w ciele to sprawa indywidualna. I wiem też, że każde sama dojdzie do tego w odpowiednim momencie więc pisanie w kółko to samo chyba by było bez sesu.
    2- teraz sama zobaczysz, są inne pytanie, obawy itd i to Ci siedzi w głowie więc nie bedzie czasu za bardzo hulać po stronach (przynajmniej tak było w moim przypadku)

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie z czasem gdzieś ta różowa pójdzie w sina dal :) ale cieszę się, że Was znalazłam bo przynajmniej nie czuje się obco :)

katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza beta 2860,40 mlU / ml teraz trzeba powtórzyć w środę, żeby trochę się uspokoić :)

majeczka87, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowej mamusi;)

ja juz zaczelam zbierac wyprawke bo praktycznie wszystko musze skombinowac nowe :) wiec latami porownuje ceny i pomalu kupuje :) ubranerk dostane troszke uzywanych za to :) jak znosicie drugi trymestr? wszystko ok?

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Meg jeszcze raz gratuluję i witaj wśród naszych ;) rozgość sie itp :D

Boże dziewczyny niby nic nie robię a nie mam chwili żeby sobie usiąść na dupci chwile... Mój M przez ostatnie 2 tyg rzadko pracuje bo mało awarii i każdą chwilę spędzamy razem i coś ogarniamy wokół domu albo się szlajamy ;)

Brzuch mi rośnie z dnia na dzień :O nie wiem czy to aż tak możliwe ale codziennie rano wstaję i widzę na pierwszy rzut oka już że jest mega większy niż wczoraj :O jest ogromny! muszę zacząć go mierzyć :D u mnie już +7kg do wagi - ona niestety też jak nie rosła to teraz tak gwałtownie że masakra :/ ale synuś musi mieć miejsce na harce :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ