X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahaaha tak jest czerwony :D i nie ma dziur ani rozprutego materiału :D
    Naszczescie nie został jeszcze sprzedany wiec my kupujemy i ma jutro nam dostarczyc do domu o 10.30 :)

• Monia663 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, ja mam dzisiaj badanie połówkowe :). Ciekawe ile mój pintulek już waży :)

ckaidqk35k4cl4cr.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:)
    Ja tez mam dużo rzeczy po córce z tym ze dla niej nowe kupowaliśmy a szkoda bylo od razu sprzedac jak chcieliśmy miec drugie dziecko:)
    Teraz będzie Synek :)
    Wózek mamy czarno-czerwony 3 w 1 i łóżeczko ,wanienke czesc ciuchów które nie byly różowe:).juz troche kupiłam ciuszkow używanych od koleżanki do 74rozmiaru i troche większych mam:)
    W tym mies zamówię nowa pościel i wypełnienie dla Malego no i pieluszki tetrowe ,przescieradla żeby tez cos miał nowego:)
    Ale ubranka w sklepach są przeskodkie ale ceny również:):)
    Pozdrawiam Dziewczyny:)

majeczka87 lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Monia663 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO dziewczyny ja juz po badaniu. Mój "mały" waży 800 gram

Agness27 lubi tę wiadomość

ckaidqk35k4cl4cr.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia663 wrote:
    NO dziewczyny ja juz po badaniu. Mój "mały" waży 800 gram

Bardzo ładna waga:))

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele ... co to za gigant :D Mojej Julci na połówkowym wyszło 400g wprawdzie to było w 19 tygodniu ciąży

Agness27 lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.jak tam u Was w weekend?
    U mnie niestety za oknem szaro i niedługo jedziemy z mezem odebrać corcie od dziadków:)

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis jak lato, cieplutko i slonecznie do tego bez wiatru :)
    Tak wybralismy się rodzinnie na spcer i czas szybko nam zlecial :)

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my dzis na spacer sie wybieramy bo słoneczko wychodzi a wczoraj bylo zimno i wietrznie..

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :) jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony :) Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie :) oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy" :)
    Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad ;) buziaki :*

Bobitta, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg oczywiscie że przygarniemy nie ważne ze nie ten miesiac :)
    Jest u nas kilka osob z innego miesiaca także spokojnie :)
    Zaraz zapiszę Cie na liste tylko napisz mi na kiedy masz termin z datą ;p

Meg0809 lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Cześć dziewczęta :) jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony :) Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie :) oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy" :)
    Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad ;) buziaki :*
    Meg jesteś !!!! GRATULUJE !!! Strasznie sie ciesze że się udało :) O matko :D witamy serdecznie :) jejka :) ciesze się jak z własnej

Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Meg oczywiscie że przygarniemy nie ważne ze nie ten miesiac :)
    Jest u nas kilka osob z innego miesiaca także spokojnie :)
    Zaraz zapiszę Cie na liste tylko napisz mi na kiedy masz termin z datą ;p
    Termin mi wyznaczyło na 15 listopad :)
    Ale fajnie być wśród swoich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:28

katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Meg jesteś !!!! GRATULUJE !!! Strasznie sie ciesze że się udało :) O matko :D witamy serdecznie :) jejka :) ciesze się jak z własnej
    Dzięki Bobbita :) ja też się cieszę, że w końcu do Was dołączyłam :) ale się za Wami stęskniłam ;)

Bobitta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj sami swoi :)

Swoją drogą pisał ktoś ostatnio z missy?
    Cos ucichła mi .

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Dzięki Bobbita :) ja też się cieszę, że w końcu do Was dołączyłam :) ale się za Wami stęskniłam ;)
    Ja moge tylko przepraszać, że nie zaglądam już na różową ;( ale to z dwóch powodów
    1 - pewne doświadczenia przez, które przeszłam sprawiły że cały czas pisałabym to samo :D że nie musicie sie obawiać , czasem potrzeba czasu, że objaw może być każdy a to co się dzieje w ciele to sprawa indywidualna. I wiem też, że każde sama dojdzie do tego w odpowiednim momencie więc pisanie w kółko to samo chyba by było bez sesu.
    2- teraz sama zobaczysz, są inne pytanie, obawy itd i to Ci siedzi w głowie więc nie bedzie czasu za bardzo hulać po stronach (przynajmniej tak było w moim przypadku)

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie z czasem gdzieś ta różowa pójdzie w sina dal :) ale cieszę się, że Was znalazłam bo przynajmniej nie czuje się obco :)

katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza beta 2860,40 mlU / ml teraz trzeba powtórzyć w środę, żeby trochę się uspokoić :)

majeczka87, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowej mamusi;)

ja juz zaczelam zbierac wyprawke bo praktycznie wszystko musze skombinowac nowe :) wiec latami porownuje ceny i pomalu kupuje :) ubranerk dostane troszke uzywanych za to :) jak znosicie drugi trymestr? wszystko ok?

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg0809 wrote:
    Meg jeszcze raz gratuluję i witaj wśród naszych ;) rozgość sie itp :D

Boże dziewczyny niby nic nie robię a nie mam chwili żeby sobie usiąść na dupci chwile... Mój M przez ostatnie 2 tyg rzadko pracuje bo mało awarii i każdą chwilę spędzamy razem i coś ogarniamy wokół domu albo się szlajamy ;)

Brzuch mi rośnie z dnia na dzień :O nie wiem czy to aż tak możliwe ale codziennie rano wstaję i widzę na pierwszy rzut oka już że jest mega większy niż wczoraj :O jest ogromny! muszę zacząć go mierzyć :D u mnie już +7kg do wagi - ona niestety też jak nie rosła to teraz tak gwałtownie że masakra :/ ale synuś musi mieć miejsce na harce :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ