Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny:)
Ja tez mam dużo rzeczy po córce z tym ze dla niej nowe kupowaliśmy a szkoda bylo od razu sprzedac jak chcieliśmy miec drugie dziecko:)
Teraz będzie Synek
Wózek mamy czarno-czerwony 3 w 1 i łóżeczko ,wanienke czesc ciuchów które nie byly różowe:).juz troche kupiłam ciuszkow używanych od koleżanki do 74rozmiaru i troche większych mam:)
W tym mies zamówię nowa pościel i wypełnienie dla Malego no i pieluszki tetrowe ,przescieradla żeby tez cos miał nowego:)
Ale ubranka w sklepach są przeskodkie ale ceny również
Pozdrawiam Dziewczyny:)majeczka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczęta jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy"
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad buziaki :*Bobitta, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Cześć dziewczęta jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy"
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad buziaki :*Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Meg oczywiscie że przygarniemy nie ważne ze nie ten miesiac
Jest u nas kilka osob z innego miesiaca także spokojnie
Zaraz zapiszę Cie na liste tylko napisz mi na kiedy masz termin z datą ;p
Ale fajnie być wśród swoichWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 19:28
katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Meg jesteś !!!! GRATULUJE !!! Strasznie sie ciesze że się udało O matko witamy serdecznie jejka ciesze się jak z własnej
Bobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Dzięki Bobbita ja też się cieszę, że w końcu do Was dołączyłam ale się za Wami stęskniłam
1 - pewne doświadczenia przez, które przeszłam sprawiły że cały czas pisałabym to samo że nie musicie sie obawiać , czasem potrzeba czasu, że objaw może być każdy a to co się dzieje w ciele to sprawa indywidualna. I wiem też, że każde sama dojdzie do tego w odpowiednim momencie więc pisanie w kółko to samo chyba by było bez sesu.
2- teraz sama zobaczysz, są inne pytanie, obawy itd i to Ci siedzi w głowie więc nie bedzie czasu za bardzo hulać po stronach (przynajmniej tak było w moim przypadku)Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje nowej mamusi;)
ja juz zaczelam zbierac wyprawke bo praktycznie wszystko musze skombinowac nowe wiec latami porownuje ceny i pomalu kupuje ubranerk dostane troszke uzywanych za to jak znosicie drugi trymestr? wszystko ok?Meg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Meg0809 wrote:Cześć dziewczęta jak się cieszę, że znalazłam moje kochane kumpelki z różowej strony Kat, Bobbita, Ev, Evanlyn pozdrawiam serdecznie oczywiście przekazuje pozdr od dziewczyn z różowej "staramy się wspieramy"
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie choć nie mam na lipiec terminu ale też na "l" listopad buziaki :*
Boże dziewczyny niby nic nie robię a nie mam chwili żeby sobie usiąść na dupci chwile... Mój M przez ostatnie 2 tyg rzadko pracuje bo mało awarii i każdą chwilę spędzamy razem i coś ogarniamy wokół domu albo się szlajamy
Brzuch mi rośnie z dnia na dzień nie wiem czy to aż tak możliwe ale codziennie rano wstaję i widzę na pierwszy rzut oka już że jest mega większy niż wczoraj jest ogromny! muszę zacząć go mierzyć u mnie już +7kg do wagi - ona niestety też jak nie rosła to teraz tak gwałtownie że masakra ale synuś musi mieć miejsce na harceMeg0809, katsuyoshi lubią tę wiadomość