Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhahaha Bobitta rozwaliłas mnie totalnie z tymi 400kg
Dziewczyny czuje sie o połowe lepiej ... przed spaniem prawie już kaszlu nie ma i w nocy się nie budze teżWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 06:46
Bobitta, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
trzymaj sie cieplutko Kat i wyzdrowiej do końca.
Ja dziś byłam w odwiedziny u znajomej, która ma trójkę dzieci 7lat-3lata-7miesięcy. Każde z nich urocze. Najstarsza zafascynowana baletem, Srodkowy gwiezdnymi wojnami a ta najmłodsza dzidzia nawet jak płacze to ma uśmiech przyklejony do twarzyBobitta
-
nick nieaktualnyJa jutro ide zarejestrować się do połoznej bo nie dlugo wypada kolejna wizyta ale najpierw musze się na nią zapisać....
Kurde jak ja nie moge doczekać się tego 9 maja...
Czuje jak dzidzia bardzo kopie i te kopniaki są strasznie nisko i mysle ze położenie sie nie zmieniło ... -
A ja doczekałam się w końcu dnia wizyty dzisiaj koło 18:00 zobaczę mojego synusia
Kat mnie też nisko kopie, albo po pęcherzu albo zaraz pod pępkiem... Zdarza się że wyżej się rusza ale to bardzo rzadko.
Ciekawe co tam z Ev. Chyba się wzięła ostro za magisterkę bo rzadko zaglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:03
Bobitta lubi tę wiadomość
-
musze poszukac adaptera do pasów w dobrej cenie.. bo jakos coraz czesciej sie nie chce zapinac pasów.
Zaraz mam wizyte u pulmunologa znow...a najchetniej bym pospala;) odmalowalismy juz pokoik sypialniany jest zieloooono;) a wiecie co? okazalo sie ze przy okazji remontu wypilismy litr wody destylowanej..OMG ;pEvanlyn lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj miałam wizytę mój synuś waży 400g i nie chciał pokazać całej buźki i mam tylko profil chował się w łożysko sprawdziły się moje przypuszczenia że nóżki ma na dole a główkę na górze stąd kopanie po pęcherzu
Kat tak, mam normalne łożysko
Bobitta mój synek uwielbia Breaking Benjamin - The Diary od Jane hahaBobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn to moje tez wlasnie czuje jak kopie po pecherzu strasznie kopie wrecz jakby tam biegalo
Może moje łożysko się uniosło i dzidzia się mogła w koncu spokojnie przewrócic i zmienic pozycje ? mam taką nadzieje
Teraz np czuje jak strasznie mnie kopie po pechaerzu normalnie czuje jakby ktos mi grał tam w noge
A mój synek bedzie chyba Dj-em
Ide spac bo strasznie boli mnie kregoslup już .
Do jutra -
Mi też się najbardziej uaktywnia wieczorami nieraz czuję jakby się odbijał od pęcherza i czuję nad pępkiem jak kończy mu się miejsce
Nieciekawa noc u mnie... bez mężulka. Prawie nic nie spałam i brzuch mnie strasznie bolał czułam jakby mi jelita skręcało ech
A synek taki muzykalny że będzie DJ'em??
-
nick nieaktualnyTak... strasznie lubi muzyke ale najbardziej to wtedy kiedy mój M włączy mu na laptopie dokładnie na you tube jak DJ-e miksują na tych konsolach
Oscar patrzy się i jakbym dziecka nie miała , mało tego rękoma robi do rytmu tak jak ci na filmiku tak jakby sam miał tą konsole przed sobą do tego rusza głową
Strasznie to lubi i kiedy ma zły humor lub jest nie bardzo danego dnia to wystarczy mu to wł i od razu jest inny -
nick nieaktualnyJa mimo ze dla synka kupowalam nowy to i tak teraz chcemy kupic też nowy tylko że teraz dwuosobowy bo moj maly jeszcze za maly aby taki kawal do miasta sam szedl...On pojdzie w jedna strone do sklepu co blisko domu jest a spowrotem chce juz do wozka.
Tez dla mnie bedzie wygodniej bo jednak ciezko byloby mi pchac jeden wózek i pilnowac synka aby na ulice np nie wybiegł.Bobitta lubi tę wiadomość
-
Monia663 wrote:Dziewczyny mam do was pytanie. Kupujecie nowy czy używany wózek ?
Ciuchy mamy po chrześniaku moim.
Łóżeczko używane ikeowskie też w b.dobrym stanie
przewijak- komodę chcemy kupić nową
wanienkę dostaliśmy, matę edukacyjną też, zabawki grzechotki itp...
tak naprawde to nowe beda pampersy i środki higienicznekatsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
aaaa żeby nie było... nie jestem biedna (żeby ktoś mi tu nie nasyłał na mnie opieki społecznej) uważam tylko, że jak i tak dostałam a jest to nie zniszczone to po co mam kupować nowe. Zreszta Maluszkowi na początku nie wiele trzeba ! Miłości, mleka i suchej pieluszki.
katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:aaaa żeby nie było... nie jestem biedna (żeby ktoś mi tu nie nasyłał na mnie opieki społecznej) uważam tylko, że jak i tak dostałam a jest to nie zniszczone to po co mam kupować nowe. Zreszta Maluszkowi na początku nie wiele trzeba ! Miłości, mleka i suchej pieluszki.
Przeciez ja tez wszystko uzywane mam po synku tylko wozek chcemy kupic
Oczywiscie rozgladakismy sie tez za uzywanym w dobrym stanie ale nie znalezlismy takiego ktory by nam przypasowal no i w dobrym stanie a wiadomo nie kupie od kogos gdzie material w pewnych miejscach jest juz rozpruty i sa dziurki bo taki wozek ma mi sluzyc minimum na 3 latka
Ubranka jesli bedzie naprawde trzeba to pare sie do kupi gdyz nie ktore sa z motywami dla chlopca a jezeli corcia by sie potwierdzila to pare kupie takich na wyjsvie dla dziewczynki . Uwazam ze w domciu moze byc ubierane nawet z tymi motywami dla chlopca no bvo kto to bedzie widzial a wywalac jest szkoda tym bardziej ze dla synka bylo kupowane wszystko nowe -
nick nieaktualny
Taki mam na oku, jest on uzywany i osoba sprzedajaca mieszka nie daleko nas. Jesli bedzie trzeba nawet dostarczy mi pod sam dom bo my auta nie posiadamy wiec nie ma z tym problemu.
Stan wózka jest idealny jej zdaniem i jak ja zobaczyłam zdjecia moge powiedziec to samo, jednak rzadko sie widzi tak zadbany wozek.
Za niego chce 150 funtow poniewaz byl malo uzywany i wyglada jak nowy.
Wózek posiada to co widac plus folia przeciwdeszczowa jest do niego w idealnym stanie.
Taki wózek jakbym miala kupuc nowy kosztuje ponad 250 - 325 funtow .
Wózek ktory miałam na oku zamowic nowy przez ebay-a okazalo się ze siedzenie dolne trzeba dokupic osobno wiec wyszłoby ponad 200f ...
Teraz zastananawiam sie nad kupnem tego wlasnie od tej Pani ... tylko jak moj bedzie do mnie dzwonił bo jest w pracy musze z nim pogadac i sie zapytać . Jesli nie bedzie miał nic przeciwko napiszę do tej Pani i ugadam wszystko bo wypłate mamy jutro mimo że 100f mam juz odlozone to i tak jeszcze 50f brakuje dlatego ustale z nia ze kupimy i jest możliwosc dostarczenia jutro go.
A jak wam się podoba?
Zaznacze że wózek jest przeznaczony od noworodka .
mam tylko nadzieje że jeszcze go nie sprzedala bo tydzien temu z nią pisalam i mi zdjecia wyslala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:46
-
Ja wychodzę z założenia, że jak jeździ, czyli spełnia swoją podstawową funkcje bo można dziecko przemieścić z punktu A do punktu C przez punkt B to jest ok. A jak ie jest obrzygany i się nie pruje to już w ogóle jest git A co do kolorów się nie wypowiadam, bo mój mózg ma tylko podstawową bazę kolorystyczną i czasem ie widzę nawet plam na materiale ... dlatego pod względem estetycznym mam problem ze stwierdzeniem czy kolor tego wózka jest gustowny czy też nie wiem że jest czerwony !!! i to dla mnie jest sukces
katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość
Bobitta