Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wracając do naszej rozmowy wcześniejszej - Pampers dziś mnie poinformował: "Twoje dziecko będziecie teraz przybierać na wadze. Możesz się spodziewać, że w ostatnim trymestrze ciąży przybędzie Ci około 5 kg, 45 dag tygodniowo."
Agness27 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
dziewczyny podziele się z wami wiadomościami które otrzymałam ostatnio.
Pan w sklepie mnie uświadomił ze butelka antykolkowa antykolkowej nie równa... w sensie taka dobra i dobrze dzialajaca antykolkowa to ta http://allegro.pl/dr-browns-butelka-240-ml-szeroka-smoczek-brown-s-i5087565786.html z lejkiem w środku, Inne mają jakis mechanizm niby antykolkowy w smoczku co się podobno wogle nie sprawdza..Agness27 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgness27 wrote:Oj Kat to Cie
uraczyli...
Dla mnie glukoza to najgorsze z badan.
A jak tam Dziewczyny Wasze wyprawki dla swoich maluchów ??
Tylko teraz nie wiem co zrobic bo wtedy razem z wynikami była doczepiona Glukoza do zrobienia a teraz glukozy nie dostałam i skąd ją mam wziąć ???
No ja wyprawke mam od prawie 2 lat po synku hehe
Ale nie ukrywam kupiłam ostatnio Zielony kocyk z żabką a kilka dni temu jeszcze jeden kocyk zółty i do tego kupiłam body do szpitala nowe aby ubrali jak się urodzi.Agness27 lubi tę wiadomość
-
Współczuję i łącze się w bólu bo mnie też to czeka 12go maja znowu pić to świństwo ech
U mnie wyprawka prawie żadna tylko ubranka mam. Wózek może kupimy z przyszłej wypłaty w maju łóżeczko i reszta wyprawki czyli te takie pierdoły których dużo to w czerwcu robimy wielki wypad, kupujemy wszystko i zostawiamy w sklepie kupe kasy jakoś sama nie mam ochoty tego robić, poza tym mój M też chce w tym uczestniczyć i mnie opierniczać że chce kupować głupoty
Wczoraj wpadła do mnie szwagierka (M siostra) z wielką torbą ubranek po swoim synku chwile się przestraszyłam bo na pierwsze 3 miesiące jestem wyposażona, nie powiedziałabym jej że nie potrzeba ale gdzie ja bym to schowała ale się okazało że wszystkie są powyżej 3 mies jakby przewidziała że na początek już mam mam kupę ubranek od 3 mies do półtora roku aż wczoraj segregowałam i jestem happyVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki mam pytanie,pewnie już pisałyście,ale nie mam czasu na wertowanie wątku.
Chodzi mi o skurcze i twardnienie brzucha,
mi twardnieje jak się najem lub idę czy stoję długo
nie mam żadnych bóli ani plamień,tylko to twardnienie i czasem skurcze,też bezbolesnekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam z moim na miescie i tam odwiedziłam dwie apteki w każdej z nich pokazałam ten list ze szpitala w sprawie badania ...
Fakt tam było napisane coś o Lucozadne 400ml i w obu aptekach podali mi to :
http://www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Sports_And_Energy_Drinks/Lucozade_Energy_Original_500ml.html
Taki napój
Wziełam jeden ale nie jestem przekonana ze to mam wypić
Pierwszy raz w zyciu widze takie coś do wypicia na badanie ....
Ale skoro oni mi to w dwóch aptekach podali to samo po przeczytaniu listu to chyba to jest to....dziwi mnie to bo jest to musujace z tego co przeczytałam hm co wy sądzicie? -
CiniMini wrote:dzięki Bobitto uspokoiłaś mnie trochę,czytałam że może takie twardnienie powodować skracanie się szyjki
czy badał Ci ktoś długość szyjki?
Jak masz jakieś wątpliwości to zapytaj lekarza na następnej wizycie, ale mówię Ci - nie denerwuj się, bo moim zdaniem to norma.Bobitta