Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka całkiem spory wydatek ale od bardzo dawna planowany i wyczekiwany
Ja po wizycie. Karolek waży 1960g i jest w świetnej formie miała robione pierwsze KTG i wszystko jest idealnie oczywiście skomentowała że mój synek bardzo ruchliwy jest to jej mówiłam że w ogóle mało co śpi
Kat możemy sobie podać rękę. W środę idę do szpitala na jeden dzień na obserwacje bo ta glukoza po godzinie wyszła mi 177 a norma jest do 170 zła jestem jak nie wiem do tego w moczu leukocytów za dużo i dalej będę faszerowana jakimiś dowcipnymi lekami
Słaby dzień mam ogólniemajeczka87, Vesper, Agness27 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam do.was pytanie. Od 3 dni boli mnie dol plecow (przy miednicy) i spojenie lonowe.. mam problem z przewroceniem sie z boku na bok, ze wstawaniem z lozka czy kanapy. chodzenie tez nie sprawia mi przyjemnosci.. czytalam.w.intermecie ze odpoczynek o oszczedzanie sie powinny pomoc ale szczerze mowiac nie widze jakiejs znacznej poprawy.. wizyte u lekarza mam dopiero w przyszly piatek. Myslicie ze powinnam zaczekac czy zglosic sie do lekarza predzej?
-
majeczka87 wrote:KUPOWAŁA KTÓRAŚ Z WAS ALBO STOSOWAŁA KOSZ NA PIELUCHY Z WKŁADAMI?
madziarella te bóle co opisujesz są chyba normalne no..
i twierdziła że potem w ogóle nie spełnia swojej roli bo zmiesci się 2 pieluchy i trzeba go opróżniać...
Evanlyn tak chodzi mi o te pampersy babydream 30 sztuk za 9,45
ja z kolei nie wiem czy jutro nie pójdę na SOR ... jeszcze się zastanawiam cały czas - Młoda dziwnie się dziś rusza... Nie umiem tego wytłumaczyć ... poprostu ie tak ja zawsze. Wiem że pewnie połowa z Was by już na SORze była ale ja się zastanawiam, bo wiem jakie są realia naszych szpitali.
Jeśli nawet nic by się nie działo to albo zostanę na obserwacji przez trzy dni albo przyjma mnie na patologie ciązy.
Nie wiem już sama czy to ie przez to że ja się dziś dziwnie czuje ...Bobitta
-
dzis w normie wiec zrezygnowałam z wyprawy do szpitala. monitoruje ruchy dzidzi i sa w normie... maz mnie uspokoił i powiedział ze dzidzia może miała zły dzień, a tak jak sie juz uspokoiłam i przemyślałam cały wczorajszy dzien to mogło to być spowodowane tym że na imprezie urodzinowej brata mojego meza do ciasta zażyczyłam sobie kawę. Po pierwsze normalnie kawę pije tylko jedną i tylko rano a ta kawa dodatkowo była trochę mocniejsza niż ja sobie robie.
Agness27 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Uff, Bobitta, cieszę się, że już macie się lepiej
Ciekawe, po której z Was symbolicznie "przejmę łożysko"
Ale mam wybór
Spokojnych przygotowań do spotkania z Maleństwem, DziewczynyBobitta, Agness27 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Uff, Bobitta, cieszę się, że już macie się lepiej
Ciekawe, po której z Was symbolicznie "przejmę łożysko"
Ale mam wybór
Spokojnych przygotowań do spotkania z Maleństwem, DziewczynyVesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
madziarella co u Ciebie?
mam juz dzis zalatwionego mechanika dzis;p Wczoraj samo sie zepsulo, dzis samo sie naprawilo;p widze ja tu palec Kogos w tej kwestii;)
Słuchamy mozarta z Adasiem;p a co ;p
Miłego dnia dziewczynki :*
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka87 wrote:madziarella co u Ciebie?
mam juz dzis zalatwionego mechanika dzis;p Wczoraj samo sie zepsulo, dzis samo sie naprawilo;p widze ja tu palec Kogos w tej kwestii;)
Słuchamy mozarta z Adasiem;p a co ;p
Miłego dnia dziewczynki :*
milo ze pytasz majeczka :*
a ciezko powoedziec jak sie czuje.. szczerze mowiac to raczej niespokojnie.. najpierw bol spojenia lonowego i plecow a teraz czuje ruchy malej tylko bardzo bardzo nisko, jakby przy kosci lonowej wlasnie.. caly czas kopalanz prawej kub lewej pod zebrami a teraz od dwoch dni nagle tak nisko.. nie wiem czy to normalne.. rozmawialam z moja polozna mowila ze jest coraz ciasniej i koze dlatego odczuwam ruchy inaczej, albo dziecko soe przekrecilo.. ale mowola tez ze jesli jestem bardzo niespokojna to mam jechac do szpitala sie przebadac.. nie wiem co robic.. czekac do czwartku do wizyty czy nie..