Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej jestem majówką 2016,
W związku z tym że niestety czeka Nas cesarka - ze względu na wagę córeczki, mam do sprzedania przeciwbólowy stymulator porodowy, nowy , nieużywany. W komplecie są 4 elektrody duże , zamknięte , nieotwierane , 2 komplety baterii , dokładna i prosto napisana instrukcja obsługi, uchwyt do zawieszenia na szyję i na pasek do spodni, paragon i 2 lata gwarancji
Kupiony w sklepie Mama i Ja w Gdańsku. Model MamaTens my time, jest to najwyższy model, ma największą możliwość regulowania impulsów co jest ważne przy kobietach który mają niski próg bólu.
Poniżej podaję linka , jak by był ktoś chętny zapraszam na PRV , odbiór możliwy w Warszawie, bądź wysyłka
http://www.mamarodzibezbolu.pl/przeciwbolowe-stymulatory-porodowe/mamatens-my-time -
Kochana Kat! Zawsze Ty nas stawiałaś do pionu, to teraz ja Cię postawię!
Nosisz w sobie cud - małego człowieka, który będzie dla Ciebie najwspanialszym dzieckiem na świecie i jego płeć nie jest najważniejsza! Jesteś ogólnie zdrowa, dbają o Ciebie i Wasz maluszek urodzi się zdrowy - jestem tego pewna! Uszy do góry, kochana! Smutki precz! Dzieciaczek jest wyczekany i upragniony przecież!!! i będziecie go kochać ponad wszystko bez względu na płeć!
Nasi Rodzice w ogóle nie mieli luksusu znania płci. Ja miałam być chłopcem
Bobitta! Pięknie wyglądasz!
trzymajcie się ciepło i przede wszystkim zdrowo, cieżaróweczki!!!!Agness27, katsuyoshi, Evanlyn, Bobitta, majeczka87 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyU mnie jest tak ze listem otrzymuje termin na szczepionke i musze się wstawić i oni tlumaczą mi na co ona jest i szczepią.
Mój mały teraz bedzie miał w sumie kolejna nie długo w wieku 2 latek jakąś ma miec.
Ev dawno Cie nie było... piszesz że coraz ci cieżej i szczerze wcale sie nie dziwie. Doskonale rozumiem eh... ja mam wcale też nie lekko.
Dziś zrobiłam sobie zdjecie i nie wiem czy mam wiekszy brzuszek od ostatniego zdjecia czy też nie ale każdy mówi że mam ogromny
http://s2.ifotos.pl/img/131028521_sarehsp.jpg
Wrzucam wam tylko tak linka bo mój mały urwis popsuł mi laptopa wczoraj a dopiero co nie dawno go kupiliśmy i kolejny mi zalał eh... teraz do naprawy musze dać bo działa ale nie chce mi go ładować i bateria juz padła wiec siedze na lapku mojego M.Evanlyn, Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
Vesper
Ev w końcu się odezwałaś łaskawie co ty tam takiego robisz ze tak rzadko bywasz? unie też coraz gorzej i ciężej zwłaszcza ze za dużo mi się przytyło to tylko t pogarsza sprawę ciągle gorąco a w nocy bez otwartego okna ani rusz
Kat powoli Cie doganiam z wielkością brzuszka mi zostało około dwa miesiące do terminu co oznacza że Tobie i Bobicie około półtora miesiąca :oVesper, Ev lubią tę wiadomość
-
Kat widzisz ! oberwało Ci się po uszach od Vesper i dobrze !!! włącz stacje na - MYŚLENIE POZYTYWNE !!!
Vesper dziękuje i całuje
Ev wreszcie sie odzywasz to o czym mówisz to najsłodszy ciężar, ja dobiłam właśnie do +10kg
Agness27 dzięki za odpowiedz, poszukuję jak najwięcej informaji/argumetów na tak, bo chce przekonać męża.
Kat !!! pięknego masz bandziocha to dziewczyna będzie - tak czuje a ja chcę jeszcze namówić męża na sesje z brzuszkiem :]
Evanlyn, tak jak już pisałam mam nadzieje, że półtora miesiąca, bo mnie lekarz straszy że może już nawet w połowie czerwca, bo Julka już usytułowana nisko w kanale...Vesper, Ev lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Kat to młody Cie uzadzil z laptopem...
Ja to teraz jestem pare dni u rodziców moich z Cora i dziś sie rak uciesxylam bo moja zrobila kupę po 6 dniach.
Pomogla nam xenna junior i syrop lactalosum hasco.
Zawsze jak gdzies jedziemy to zapomina ze ma usiąść na kibelek
Mam nadxieje ze z czasem ten problem calkiem zaniknie bo to nic przyjemnego..
Szczególnie jak ma sie zrobić dziecku lewatywę badz wpuścić czopka -u mojej to koszmar z tym .
Ja jako dziecko tez nie lubiłam czopkow..
Ja musze mojego nakłonić by mi porobił w domu troche nowych zdjęć z córcia i brzuszkiem
Z córką tez troche mam bo pamiatka taka to fajna sprawa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 23:11
Bobitta lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Vesper
Ev w końcu się odezwałaś łaskawie co ty tam takiego robisz ze tak rzadko bywasz? unie też coraz gorzej i ciężej zwłaszcza ze za dużo mi się przytyło to tylko t pogarsza sprawę ciągle gorąco a w nocy bez otwartego okna ani rusz
Kat powoli Cie doganiam z wielkością brzuszka mi zostało około dwa miesiące do terminu co oznacza że Tobie i Bobicie około półtora miesiąca :o
A no jakos tak , duzo spedzam czasu spedzam na fb grupie mam , tatusiow i dzieciakow rozszczepowych . Teraz to u mnie temat nr 1 ... bardzo duzo sie tam mozna dowiedziec i otrzymac wsparcia .
Ehhh mam to samo , jezszce tak spuchlam ze szok ... ledwo sie poruszam normalnie , jak sie trafi gorszy dzien to kaplica ^^ .
Chciala bym juz zeby byl lipiec i mała się urodziła ) .
Mam teraz takie kryzysowe dni ze szok ... czarnowidztwo i obawy juz chyba przed wszystkim co z dzieckiem , ciaza , i co tylko zwiazane badz nie
na poziomie EKSPERT !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 13:03
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
EV kurka jestem tu z Tobą od samego początku !!! Przypomnij sobie jaką drogę przebyłaś żeby mieć dzidzie i ile nerwów traciłaś przy każdym następnym wykresie ...
KOBIETO!!! masz dzidzi w sobie, to największy dar! przestań się zamartwiać
co do porodu : albo będzie bolało, albo będzie cholernie bolało i tak będziesz musiała to przeżyć... więc myślenie teraz jak to będzie jest bez sensu
co do rozszczepienia: masz prawo szukać informacji i materiałów na ten temat ale nie masz prawa się zamartwiać. Dzieci jak są małe przechodzą takie zabiegi i potem awet o nich nie wiedzą.
co do tycia w ciąży: zluzuj majty każda z nas przytyła, każda puchnie jeśli Cie to pociesza nawet ja ! aż się chyba pochwalę swoim (zaraz)Ev, katsuyoshi, Evanlyn, Agness27, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:mój 32 tydzień ciąży
- http://images78.fotosik.pl/591/188d3cb78c3daeb0med.jpg
Ja to mam ogromny masakra jakas...mało tego mam dylemat bo w niedziele idziemy na komunie swietą do córeczki mojej szwagierki i nie mam pojecia co ubrac
Rozglądam sie po sklepach co by tu eleganckiego a zarazem wygodnego kupic aby w tym pójsc...
Mojemu małemu kupiłam juz śliczny komplecik z muchą
Mój M jutro w połowie pracy się ma zerwać aby mu tez kupić cos eleganckiego bo w sumie nie ma takich spodni na kant,koszuli i butów na takie okazje a szwagierka prosiła mnie ostatnio abym mojego tak ubrała elegancko bo on nie lubi ogólnie ale jakos bedzie musial przeżyc ten dzień.
Byłam dzis w sklepach i jest pare koszul z krawatem które mi się spodobały ^.^
Tylko nie mam pomysłu na siebie
Co prawda mam 3 tuniki które szwagierka kupiła mi jakis czas temu ciążowe ale one sa czarne lub czarno biale a ja chciałabym coś kolorowego bardziej bo tak na czarno to jakbym na pogrzeb szła a nie na komunie świetą...
Ev nie ty jedna chciałabyś juz lipiec ^.^
Ja też chciałabym juz urodzić bo jest mi naprawde strasznie cieżko....
A co do porodu ja się nie boje.... już jeden przeżyłam i wiem że boli okropnie ale wiem też ze jak przytule maleństwo nagle cały ból znika i nawet nie czuje sie tego że zszywają ....Evanlyn, Bobitta, majeczka87, Agness27, Vesper lubią tę wiadomość
-
Bobitta wrote:mój 32 tydzień ciąży
- http://images78.fotosik.pl/591/188d3cb78c3daeb0med.jpg
ale malusi! ja taki mialam w 5 miesiacu;) a jak wagowo przybralas?Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hej dziewczyny
co tam?? ja już zaczynam coraz częściej o porodzie myśleć i czytam o wyprawkach niektóre z tego co widzę w 30 tygodniu miały wyprawki przygotowane do szpitala a ja jeszcze nic kompletnie nie mam oprócz ubranek czekamy jeszcze półtora tygodnia na wypłatę i jedziemy poszaleć i zrobić wszystkie zakupy dla Karola oprócz wózka wózek jeszcze miesiąc musi poczekać niestety
w tą sobotę idziemy na wesele strasznie się cieszę ale się objem Karol będzie w siódmym niebie
na Boże Ciało jedziemy do Zakopanego na długi weekend póki jeszcze mogę chodzić i nic nas nie ogranicza bo później to nie wiemy jaki dzidziuś nam się trafi - czy rozdarty czy aniołek więc trzeba korzystać bo tego nie da się przewidzieć
Niestety chora jestem objadam się lodami od jakiegoś czasu. Piątkowego loda zjadłam za szybko bo nie chciałam żeby moja bratanica mnie z nim zobaczyła i też chciała a to był zimny dzień. NO i mnie pokarało Napiernicza mi gardło od soboty i gorzej że kaszel mnie łapie
Całe szczęście mam dzisiaj wizytę i siedzę jak na szpilkach do wizyta dopiero o 5 i co to robić tyle czasu w końcu zobaczę mojego malucha ciekawe co tam u niegokatsuyoshi, majeczka87, Bobitta, Agness27, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łoooo jaki przystojniak!!!!
Evanlyn pomalu trzeba kompletowac ja pieniazki trzymam na to wlasnie i w maju moim szalenstwem na mnie bedzie sesja zdjeciowa i kosmetyczka;) zabieram mame bo na dzien matki mam imieniny i poszalejemy;) Wesele i zakopane to spory wydatek cio? Mnie juz ten wozek meczy, chcialbym miec zakup za sobą i juz, bo wiem ze moge z czasem nie miec sil i checi na nic. Ba nie wiadomo czy kazdego dnia nie trafie do szpitala, kto go tam wie;) torba stoi spakowana w kazdym razie;)
a ja za lekko sie ubieralam i jadlam zimnego arbuza z lodówki i o - mam to samo.. wlasnie wsunelam platki kukurydziane na cieplyum mleku i dodalam lyzke miodu.. bede go sobie wsuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:35
Evanlyn, Agness27, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ja dziś znalazłam na promocji w rossmanie pampersy I za 9,45 30sztuk. Zastanawiam się ile powinnam ogólnie a początek miec tych pampersów I. W sumie wiadomo że zawsze moża iść do sklepu kupić ale jak są a promocji i mam gdzie trzymać to czemu nie teraz. Kupiłam 90 sztuk.
Evanlyn, Agness27, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja dziś znalazłam na promocji w rossmanie pampersy I za 9,45 30sztuk. Zastanawiam się ile powinnam ogólnie a początek miec tych pampersów I. W sumie wiadomo że zawsze moża iść do sklepu kupić ale jak są a promocji i mam gdzie trzymać to czemu nie teraz. Kupiłam 90 sztuk.
Ja małemu kupiłam przed porodem tylko 42 szt i koncówka pampersów która mi została była juz za mała....Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Bobitta to bardzo dobra cena! mysle ze tyle w zupelnosci wystarczy. ja ostatnio kupilam 80 sztuk I i 80 sztuk II
ja tyle samo mam na plusie ale mam mlodsza ciaze wiec pewnie przy porodzie to i wiecej na liczniku bede miala;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:46
Evanlyn lubi tę wiadomość