Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja
My dziś z mężem i moim tatą, kładziemy panele.
Plan jest taki, żeby je położyć i zrobić sobie jeszcze na pustych ścianach sesje ciążową
Wczoraj zwiesiłam i wyprasowałam całe dzieciowe pranie i będziemy już wszystko powoli przewozić na nowe mieszkanie.
Ciekawi mnie bardzo czy zdążymy przed narodzinami ...
P.S Czy, któraś ma kontakt z Vesper ? Pisałam do niej ostatnio ale cisza ;/majeczka87, katsuyoshi, Agness27 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta powodzenia! u nas przez zalanie bedzie drugi remont jak maly sie urodzi... no ale co zrobisz?;p
Jade na poszukiwania wozka.. od kilku dni przegladam dopytuje analizuje.. kazdy wozek ma jakies za i przeciw a ja glupieje coraz bardziej. Licze na to ze na targach wozkowych na ktore jedziemy znajdziemy cos konkretnego;)Bobitta lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
madziarella z tego co pamietam to juz Cie kiedys wyganialam na IP bo bylas dla mnie "podejrzana". Całe szczescie ze wszystko sie uspokoilo. Kochana dbaj o siebie odpoczywaj, niech malutka żabka sobie jeszcze posiedzi u mamusi;) Ściskam Was kochana!
madziarella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Heja
My dziś z mężem i moim tatą, kładziemy panele.
Plan jest taki, żeby je położyć i zrobić sobie jeszcze na pustych ścianach sesje ciążową
Wczoraj zwiesiłam i wyprasowałam całe dzieciowe pranie i będziemy już wszystko powoli przewozić na nowe mieszkanie.
Ciekawi mnie bardzo czy zdążymy przed narodzinami ...
P.S Czy, któraś ma kontakt z Vesper ? Pisałam do niej ostatnio ale cisza ;/
No to kochane został mi równy miesiąc do terminu porodu aaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 08:46
Agness27 lubi tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:madziarella z tego co pamietam to juz Cie kiedys wyganialam na IP bo bylas dla mnie "podejrzana". Całe szczescie ze wszystko sie uspokoilo. Kochana dbaj o siebie odpoczywaj, niech malutka żabka sobie jeszcze posiedzi u mamusi;) Ściskam Was kochana!
jak na razie sie wszystko uspokoilo i oby tak dalej. Mam nadzieje ze kruszynka jeszcze troche u mnie posiedzi ale mimo wszystko mam przeczucie ze mala urodzi sie predzej..
powodzenia w poszukiwaniu wozka majeczka, ja mam na szczescie ten problem z glowy a dzis przyszlo juz lóżeczko !♡Agness27, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. U mnie ciąża najprawdopodobniej zakończy sie przed terminem i to cesarskim cięciem. Mam podwyższone próby wątrobowe. S wszystko zaczęło sie od świądu skory całego ciała. Robię systematycznie te badania i cały czas sie podwyższają. We wtorek zapadnie decyzja. Najważniejszy dzidziuś Mały ma juz Niezle parametry jak w 39 tc. Wazy póki co 3400. Trzymajcie kciuki. Ile u was wynosiły wartości AspAt i alat?.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia663 wrote:Hej Dziewczyny. U mnie ciąża najprawdopodobniej zakończy sie przed terminem i to cesarskim cięciem. Mam podwyższone próby wątrobowe. S wszystko zaczęło sie od świądu skory całego ciała. Robię systematycznie te badania i cały czas sie podwyższają. We wtorek zapadnie decyzja. Najważniejszy dzidziuś Mały ma juz Niezle parametry jak w 39 tc. Wazy póki co 3400. Trzymajcie kciuki. Ile u was wynosiły wartości AspAt i alat?.
ale przeszło mi to po około tygodnia czasu i mam nadzieje ze to nie bylo nic groznego.
Piekna waga maluszka z taka waga spokojnie moze przyjsc na swiatAgness27 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:2800 gram. a co lekarz ci mówil na temat wagi???
No to ja teraz jestem w ogóle zadowolona \Bo wychodzi na to ze mimo cukrzycy nasza kruszynka wazy wrecz idealnie a jestem troszke dalej w ciazy niz ty
Sliczny brzuszek
No nic mi nie mowil.ale nie zawsze waga sprawdza sie w rzeczywistości
Ale najważniejsze ze z Mlodym wszystko dobrze i według belli wazy 400g wiecej
A dzis pojechala juz do siebie siostra z córkami.Wczoraj robiliśmy druga imprezę urodzinową dla córci ,bo siostra jest chrzestna.
Porę zrobiliśmy sobie spacer i plynelismy tramwajem wodnym a potem robililam dzieciakom zdjęcia z żywymi sowami bo koko zamku chodzili z nimi i zbierali na jedzonko dla nich a dzieciaki miały frajdę
A teraz sobie odpoczywam bo jakos stopy od butów mnie bola - cos za niskie są no i najlepsze są adidasy na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 14:27
-
katsuyoshi wrote:mnie kilka dni trzymał wlasnie taki świad calego ciala, myslalam ze zadrapie sie do krwi
ale przeszło mi to po około tygodnia czasu i mam nadzieje ze to nie bylo nic groznego.
Piekna waga maluszka z taka waga spokojnie moze przyjsc na swiat -
co do wagi określanej przez lekarzy zawsze przyjmuje się +/- 0,5 kg ze względu na to że ciężko wyznaczyć ile wody ważą ...
Mnie też przedwczoraj swędział brzuch ale tylko brzuch. Dla świętego spokoju powiem o tym jutro na wizycie lekarzowi.
Moja Młoda od soboty (układaliśmy panele z mężem) do wczoraj (skręcaliśmy meble- żeby wywietrzały troche) była strasznie leniwa albo ja tak zmęczoa, że jej nie czułam. Dziś rano troszeńkę się powierciła ale nie tak jak kiedyś... teraz jak o niej piszę to trochę się odzywa. Zastanawia mnie czy już ma tak mało miejsca czy przez to że ja troche jestem po tych dwóch dniach zmęczona - ona też.
Bobitta
-
Też mi moja gin tłumaczyła o tej wadze i słyszałam od znajomych że zwykle się mieści w tych pół kg w tą czy tamtą stronę
Tak czytam co piszecie i normalnie ani słowa nie pamiętam
Miałam robić dzisiaj dzidziusiowe pranie ale wstrzymam się jeszcze bo na dniach szykuje się nowa pralka ta jest już stara, brzydka i w środku brudna i prosiłam męża żeby ją wyczyścił bo nasze to pół biedy ale Karola rzeczy wolałabym żeby były faktycznie czyste, przynajmniej pierwsze ich pranie żeby było porządne
U mnie dzisiaj idealny dzień słońce pięknie świeci a do tego wiaterek wieje dzięki czemu jest rześko w końcu idealny dzień na domowe roboty zabieram się zaraz na mycie podłóg w końcu bo wstyd się przyznać ale chyba z miesiąc nie myłam odkąd takie ciepło jest bo mi się normalnie nie chce
Bobitta mój mały też coś wczoraj i dzisiaj spokojny. Rusza się ale tak leniwie, bez prób wyskoczenia przez mój pępek. Może faktycznie rosną nasze dzidzie i mało miejsca mają
Z dobrych wieści to zaliczyłam ten egzamin z zajęć terenowych Na 3 ale jestem zadowolona bo nie byłam na nich, nie słyszałam wykładów a notatki przeczytałam tylko raz więc i tak na cud liczyłam Teraz tylko zrealizować tą jej głupkowatą zachciankę i może będę miała z głowy
A co do stóp to moje do tej pory tylko raz były spuchnięte i to tylko prawa stopa bo dziwne uczucie miałam chociaż nie wyglądała tak tragicznie i tak mam wrażenie że są po prostu jakieś grubsze a nie spuchnięte, że mi się przytyło nawet tam heh dzisiaj będę się ważyć wieczorem - ostatnia waga jaką pamiętam to +18. Niezła lipa ale całkiem ciekawa liczbaAgness27, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Witam sie.
Właśnie ucięłam sobie godzinna drzemkę bo miałam męczący weekend
Dużo chodzenia bylo i roboty bo siostra z córkami przyjechala i bylo momentami dość głośno -jak to z dziecmi
Ale mam nadzieje ze juz do konca ciąży nie będziemy miec gości bo 2 weekendy pod rząd to dla mnie za dużo ale córci robiliśmy urodzinki na raty i to juz 5 lat bo w będę weekend chrzestny z rodzinka a w drugi siostra.
Dzis zaczelam tez obserwować nasze chomiczki bo juz mamy je 3 tyg a sie balam ze tak ciepło a one nie zaskoczyly z piciem wody bo uczyliśmy je.ale dzis tak pily ze mnie obudzili
Smieszne stworzenia
Evanlyn gratulacje zdanego egzaminuEvanlyn lubi tę wiadomość
-
http://www.ipla.tv/Porody-odcinek-1/vod-5986913 prosze mamusie;) poogladajcxie ze mna;l) to serial dokumentalny polski o porodach;) ogladaam , ciesze banana i placze jednoczesnie;)
Evanlyn lubi tę wiadomość