Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Evanlyn podziwiam za tyleeee energii ja najchętniej bym się położyła i czekała na poród . Biustonosz do karmienia kupiłam jeden w Gatta, taki sportowy, czarny, bardzo wygodny, rozmiar m.
missy, spokojnie zdążycie ze wszystkim
My już mamy torby prawie spakowane, łóżeczko rozstawione, pościel poprasowana
missy83, Agness27, Evanlyn, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn po porodzie pare dni piersi owszem sa wieksze ale potem jak zejdzie cala woda z organizmu nagromadzona w ciazy to powinien drugi staniczek pasowac
Ja dzis chyba juz ostatnie rzeczy dokupilam dla siebie i malego ale jeszcze sprawdze z lista
A ile macie pampersow rozmiar 1 ??
Ja mam 2 male paczki w sumie 56 sztuk i tak mysle czy starczy ?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Ja mam na razie 44 sztuki i zobaczę jak będzie szło w razie czego M dokupi na poczekaniu
Agness obyś miała rację stwierdziłam ze raz sobie kupię porządny i teraz nie mogę w nim chodzić
No właśnie odkąd brzuch mi opadł i mogę normalnie oddychać to sama siebie zadziwiam z ilością energii taka cisza przed burza
-
nick nieaktualny
-
mam do sprzedania Elektroniczna niania Motorola MBP 621 300 metrów
http://olx.pl/oferta/elektroniczna-niania-motorola-mbp-621-300-metrow-CID88-IDg3QFL.html?action=show&id=237338837&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20160611-[diplayLink]-36332841@1-20160611101440Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 13:28
-
dziekuje dziewczyny;) ale tak naprawde mam dwie lewe rece do robotek recznych a tenn obraz byl dlas mnie tak realny jak wycieczka na ksiezyc;) jednak jak sie baba uprze... to nie ma rzeczy niemozliwych;)
Agness27 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
majeczka szacun !!!
kat whats up?
my po wczoraj po sesji, pochwale sie zdjeciem jakims jak zostanie obrobione
ja juz wszystko gotowe mam, teaz czekam na poczatek akcji porodowej - szczerze nie moge sie doczekac
pampersow 1 mam 4 paczki po 30szt. dostalismy 2 od znajomych (w razie czego, DZIEWCZYNY Z KRK - zgłaszać się do mnie po jedyneczki, bo nie sądze po tym co Kat mówiła że wszystkie wykorzystam)
a 2 mam w sumie 2 te większe paczki po 80sztmajeczka87 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta ślicznie rośniecie już niedługo, ja już się doczekać nie mogę
Trochę ponarzekam z rana...spać dzisiaj w ogóle nie mogłam w dodatku boli mnie prawa noga, chyba odgniotłam w nocy Byłam dziś na badaniu morfologia, mocz. Pobranie moczu w ciąży to jak dla mnie jakaś trauma jak się sika 'po kropelce', musiałam trochę wody wypić w nocy, mam nadzieję, że wyniku bardzo nie zaburzy, no ale cóż poradzić A jak tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucia?Bobitta lubi tę wiadomość
-
U mnie bez upałów elegancko śmigam jak mały samochodzik i nie potrzebuje w południe nawet dużo snu piorą mi się kolorowe rzeczy dla Karola pogoda się trzyma na razie i mam nadzieję że wyschnie wszystko
Mam rozkmine bo mam kolorowe z białym które przydałoby mi się wyprać razem a wiem ze nie powinnam kolorowe pieluchy tetrowe i flanelowe, białe tetrowe i ręczniki jeden niebieski drugi biały ciekawe czy wszystko by zostało w pierwotnych kolorachAgness27 lubi tę wiadomość
-
Kat jak tam u Ciebie ??
Bobitta śliczny brzuszek i reszta zdjęć pewnie tez super
Ja dzis miałam klopot z zaśnięciem bo się za dużo wieczorem najadlam i bylo mi niedobrze..
Ale za to weekend mieliśmy bardzo udany
W sobotę grila na dzialeczce mieliśmy u brata ciotecznego męża a w niedziele u tesciow na ogródku.Objedliśmy sie bardzo ale za to pogoda nam dopisala a dzis juz pochmurno i rano juz kropil deszcz .
Wczoraj Mężu zawiesił mi nowe sznurki ba balkonie i wstawił nowy kran do wanny bo w starym ciągle na prysznic nie chciało sie przestawiać .
No i zaraz zabieram sie za przegląd torby do szpitala co dopakowac i co brakuje
No juz wkroczylam w 9 miesiąc i do porodu 33 DNI !!Evanlyn, Bobitta, Karolla. lubią tę wiadomość