Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie
Ja dziś miałam zalatany dzień.Rano w bylam w laboratorium i o dziwo nie bylo kolejek no juz drugi raz tak trafiłam
Oddalam mocz i morfologię pobrali.
A mój GBS na szczęście wyszedł UJEMNY
Evanlyn to gdzie Ty mieszkasz ze takie ceny czereśni ? Ja dzis nawet po 8 zl /kg widziałam
A torbe radze Ci juz zacząć pakowac bo dużo czasu nie zostalo
Ja w końcu wczoraj dokończyłam pakować i nawet druga naszykowalam żeby w razie co ktos mi dowiozl
Bobiita chciałabym zobaczyć minę smieciarza jak kobieta otwierala mu drzwiBobitta, Edka lubią tę wiadomość
-
Kat to super ze rany po oparzeniu sie goja
Juz myślałam ze może przez ten wypadek urodziłaś
Co do siniaków u dziecka to moja co i rusz przynosi z przedszkola i to ciagle przy kolanach wiadomo jak to dziecko ale teraz tyle w telewizji o znęcaniu nad dziećmi i niektórzy wręcz na to przesadnie reagują wiec Ci się nie dziwię ze pilnujesz Malego
A jak ogólnie sie czujesz?Kurczę juz za 2 tyg będziesz tulić corcie a ja będę musiała jeszcze po Tobie 2 tyg czekać no chyba ze synek będzie chcial wczesniej na swiat
-
Dziewczyny ja po wizycie synuś waży 2900g co mnie trochę zaskoczyło miesiąc temu ważył równe dwa i nastawiłam się na góra 2600, myślałam że będzie mały a tu wg szacunków mojej gin będzie ważył przy porodzie 3500-3800 z czym bardziej prawdopodobne że 3500g co mnie tylko trochę pociesza wszystko z nim w porządku - przepływ w pępowinie prawidłowy, waga wzorowa
Jedne co to dalej wrócił mi ten okropny grzyb i teraz dostałam kurację na 10 dni a później już do samego porodu będę brała dwa razy w tygodniu zapobiegawczo upierdliwy strasznie
Najważniejsze że z Karolem wszystko okAgness27 lubi tę wiadomość
-
Bobitta wrote:smieciarz w momencie zrobił sie purpurowy i udawał ze sie usmiecha
No wyobrażam sobie ze zrobil sie purpurowy
A ja się dxis mega wkurzylam bo od tyg walczę z zajadem na ustach i dxis jak na złość wyskoczylo zimno na środku górnej wargi
I do tego caly dzień pada i mi sie nic przez to nie chce jakos tak ogolnie mi dzis ciężko...
-
nick nieaktualnyTak czytam i czytam i zszokowały mnie wasze wagi dzidziusiów
Nie wiem co mysleć hehe a ja tak się przejmowałam tym że moje jest duże
A mam najwiekszy brzuch z wasz wszystkich , dziwne to ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:34
-
Kat powiem Ci ze nie zawsze duży brzuch świadczy o duże dzidzi
No i odwrotnie
Ja u siebie w przychódi widywalam dziewczyny z bardzo małym brzuszkiem a byly w prawie 30tyg teraz zapewne juz urodziny
No u Mnie mąż wczoraj wyczyści wózek po córce i wygląda prawie jak nowy no i pachnie
Zamawialiśmy specjalne srodki do czyszczenia i bez spłukiwania są
-
nick nieaktualnyja mam tak ogromny brzuch ze nie da sie nie zauwazyc ze to juz koncówka ehhhhh
nikomu nie zycze nosic taki brzuch naprawde
Wygladam jakbym nosila w sobie conajmniej dwójke.
z reszta jak bede miala czas to zrobie wam zdjecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 09:37
-
Jak by ktoras chciala to podaje super środki do czyszczenia:
Żółty do wózeczka i czyści super i pozostawia fajny swiezy zapach i nie trzeba płukac!
A drugi do piekarnika tylko tego trzeba płukac ale super doczyszcza i nasz piekarnik wyglada jak nowy
My zamawialiśmy z allego i 15zł litrowa butelka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb3ad505c77.jpg
-
nick nieaktualnyAgness sliczna córeczka
A co do wózka rzeczywiscie nie powiedziałabym że był używany wygląda jak nowy
Ja mój wyprany mialam też wózeczek ale w innych srodkach takie do dywanów i tez wyglada jak nowe.
Chociaz sprawdze z ciekawosci czy na angelskim e-bayu znajde ten srodek który pokazałas.
EDIT:
niestety u mnie na ebay-u nie ma takiej ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 11:31
-
Kat u nas w wózeczku najbardziej środek byl brudny bo bialy ale wszystko zeszlo i został drobne zlote plamy.
A reszta środka przyda sie do samochodu męża .
Baliśmy sie ze będzie gorzej wózek wyglądał ale uratowalo go ze byl przez 3 lata w kartonie
-
nick nieaktualny
-
No na drugich lipcowkach juz druga urodził .
Jedna miała termin 3 dni wczesniej od mojego
Wczoraj to i ja z mezem przygotowaliśmy pokoik dla Malego .
Ja zajelam sie lozeczkiem a mąż myciem okna i zaczepianiem karnisza i firanki no i ogarnieciem parapetu bo golebie caly nam zapaskudxily ale teraz juz nie usiada bo sobie dupy pokujakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa żyje z dnia na dzien jakos nie specjalnie widać u mnie przygotowania moze dlatego ze to jednak jest drugie dziecko i wiem ze nie trzeba skakac i wszystko robic tak jak robilam na przybycie synka no nie wiem.
Póki co wczoraj spakowałam torbe do szpitaka jeszcze tylko chce kupic jakies 2 koszule nocne do szpitala jedną na poród a drugą mniejszą po porodzie .
Widziałam u nas w sklepie po 5 funtów , chciałam dzisiaj isc kupić ale leje strasznie od samego rana wiec odpada.
Tymczasem wrzucam wam jak obiecalam zdjecie ( to juz ostatnie pamiątkowe )
Agness27, Bobitta lubią tę wiadomość