Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jak forma??. Ja już bym chciaŁa urodzić. Do terminu z miesiączki zostało 10 dni. Brzuch mnie boli jak na okres i plecy. Może już się powoli coś zaczyna dziać. I jeszcze te upały . W Poniedziałek mam wizyte mam nadzieje że chcociaż szyjka się skróciła.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. No ja od 3 dni mam skurcze ale dzis wyjątkowo je czuje nawet spiąc czułam wyraznie.. staram sie zmieniac pozycje ale nic to nie daje
Chyba to są u mnie te skurcze przepowiadające no sama juz kurde nie wiem
Z małym tego nie miałam i teraz nie wiem co mam myslec.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez się sobie dziwie bo wstałam z kiepskim humorem i dwa ostatnie dni spędziłam na huśtawce w ogrodzie i totalnie się opierniczałam
Od dzisiaj ciąża donoszona u mnie - można rodzić
Trochę kiepsko nie znać dnia ani godziny mimo że strasznie chce urodzić SN to trochę Co zazdroszczę ze wiesz kiedy zobaczysz swoją córciekatsuyoshi, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to bym wolała taką niespodziankę mam nadzieję że złapie mnie nagle, pojadę do szpitala i po kilku (nie kilkunastu) godzinach urodzę tak sobie wymarzyłam a Ty już praktycznie na finiszu to chyba tylko lepiej żeby tylko wszystko w porządku było, wszystko poszło sprawnie i mała urodziła się zdrowa
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to tylko sprawdzam czy się rusza.
Bo przez te skurcze az sie boje zeby bylo wszystko ok.
Ta moja znajoma o ktorej wam pisalam jakis czas temu co miala tą ciaze zagrozona urodzila jednak synka i maluszek okazal sie zdrowy mimo problemow przez cala ciaze i tego ze nie przybieral na wadze tyle ile powinien
Miala cesarke bo okazalo sie za maly owinął się pempowina i musieli ratowac jego zycie.
Ogolnie akcja byla taka ze kumpela miala jeden dzien mocne skurcze i myslala ze poród sie zaczyna, pojechala do szpitala a tam ginka uznala ze skoro skurcze juz jej minely to znaczy ze jeszcze jest czas i to tylko bylo chwilowe.
Jak sie potem okazalo bo w nocy wylądowala w szpitalu na sygnale ze to wcale nie byl czas tylko maluszek dal w ten sposob znac ze dzieje sie mu cos zlego i wyszlo ze omal sie nie udusil.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Evanlyn Gratulacje donoszonej ciąży
U mnie bedzie od jutra donoszona
U nas od wczoraj mocno grzeje a ja sie wrecz topie....Normalnie siedze na łózku i płyne momentami
no i dłonie mam spuchniete ze ciezko zginac palce.
Ale jeszcze troche i zobacze synka ,chociasz najchetniej to juz bym chciala urodzić
Jak z córka chodziłam w ciązy i przy koncówce tez tak mocno grzało wiec licze ze teraz tez chociasz szybciej o tydzien urodze ale nie pogniewam sie jak bym do konca przyszłego tyg urodziła
Kat to koleżanka miała przeżycia ale super że wszystko dobrze sie skończyło
Moj tez jakos dzis słabiej sie rusza i dlatego obserwuje bo tak to cały czas był aktywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 11:49
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Kat nie powinnaś teraz myśleć o takich złych przypadkach tylko się cieszyć niedługo poznasz swoją córeczkę mi też opowiadają jakieś dziwne rzeczy znajomi zamiast napełniać mnie optymizmem ale na szczęście mam talent do szybkiego wyrzucania takich rzeczy z głowy dobrze ze u Twojej znajomej wszystko szczęśliwie się skończyło
Agness dzięki idziemy łeb w łeb mi też się marzy poród koło 10 lipca juz bo akurat od 16go będzie u mnie cała chałupa ludzi bo siostra M przyjeżdża na wakacje ale sobie termin wybrała na szczęście puchnie tylko prawa stopa na wieczór ale mocze w chłodnej wodzie i schodzi ładnie
Mój Karol tez drugi dzień taki leniwy ale chyba mi się udziela moja reakcja na upały nie martwię się bo wieczorami nadrabiaAgness27 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ale upał! Zaraz się roztopie! Chyba włączyło mi się wicie gniazda bo dzisiaj mimo ponad 30 stopni, czerwona jak burak sprzątam dom he
dzis mam zakaz porodu, bo maz w pracy na wyjezdzie, ale od jutra juz bym mogłaBobitta
-
U nas tez gooraco.
A w nocy to masakra zero normalnego powietrza mimo ze w calym mieszkaniu pootwierane okna byly cala noc..
Dzień tez się zapowiada gorący bo juz czuć ...
Ostatnio takie upały pamiętam w końcówce z Cora i pomogly szybciej urodzić -zobaczymy jak teraz będzie
Od dzis ciąża donoszonaBobitta lubi tę wiadomość
-
Bobitta ja też mam zakaz porodu ale tylko dlatego że mężulek będzie pił piwko do meczu a później na ognisko bo organizujemy sobie ze znajomymi więc nie będzie kierowcy żeby mnie zawieźć do szpitala
Agness gratuluję teraz ja mam dokładnie tak samo, w nocy nie mogę wyzipać i nie wiem co ze sobą robić żeby było lepiejBobitta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPopieram ze gówno prawda... mi wcale sie samopoczucie tez nie polepszylo wrecz przeciwnie a do tego moglabym ciagle spac !I prawe zebro bolo....do tego strasznie bolą mnie sutki o innych dolegliwosciach nie wspomnie ...osobiscie mam dosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 07:19
-
To ja jestem wyjątkiem bo miałam dwa dni w których stopniowo opadł mi brzuch i na trzeci dzień wysprzątałam dom taką ulgę poczułam i spałam całą noc z pobudkami tylko na siku wcześniej męczarnia wieczne duszności nie tylko jak leżałam ale też jak siedziałam