Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi własnie odeszły wody
Szwagierka zaraz po mnie przyjedzie i zabierze do siebie bo dzwoniła do szpitala i pytała czy mam przyjechac to mowili ze dopiero jak bede czula skurcze lub jak bede czula ze sie dziecko wychodzi.
Trzymajcie kciuki !Edka, Agness27, majeczka87, Bobitta, missy83, Gagaga lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Mi własnie odeszły wody
Szwagierka zaraz po mnie przyjedzie i zabierze do siebie bo dzwoniła do szpitala i pytała czy mam przyjechac to mowili ze dopiero jak bede czula skurcze lub jak bede czula ze sie dziecko wychodzi.
Trzymajcie kciuki !
-
katsuyoshi wrote:Mi własnie odeszły wody
Trzymajcie kciuki !
kciuki zacisniete! szybkiego porodu! czeamy na focie!
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Wiem, że może to co napisze spotka się z krytyką... ale gdzie zadawać takie pytania jak nie tu?
Mam już naprawdę serdecznie dość oczekiwania i mam etap kryzysu brzuchowego. Chce już urodzić! Czy ktoś zna może jakieś babciowe sposoby na przyspieszenie porodu ?
Napiszę tylko co próbowałam i nie pomogło: mycie okien, składanie mebli, odkurzanie, 10km spaceru, ciepłe kąpiele, zimne kąpiele, drażnienie sutków, sex, olej z wiesiołka. I na 100% nie będę próbowała czegoś takiego jak koktajl położnych, więc za takie propozycję serdecznie dziękuje.
Dziś spróbuję jeszcze schodów.Bobitta
-
Bobitta wrote:Wiem, że może to co napisze spotka się z krytyką... ale gdzie zadawać takie pytania jak nie tu?
Mam już naprawdę serdecznie dość oczekiwania i mam etap kryzysu brzuchowego. Chce już urodzić! Czy ktoś zna może jakieś babciowe sposoby na przyspieszenie porodu ?
Napiszę tylko co próbowałam i nie pomogło: mycie okien, składanie mebli, odkurzanie, 10km spaceru, ciepłe kąpiele, zimne kąpiele, drażnienie sutków, sex, olej z wiesiołka. I na 100% nie będę próbowała czegoś takiego jak koktajl położnych, więc za takie propozycję serdecznie dziękuje.
Dziś spróbuję jeszcze schodów.Bobitta lubi tę wiadomość
-
bobitta rozumiem.cie. Ja juz tez mam dosc czekania a tu jeszcze trzy tygodnie. Pociesz sie tym ze u ciebie to juz lada moment. Co do sposobow przypieszenia porodu to 3xS (spacer,schody, sex), herbatka z lisci malin (stymuluje skurcze macicy) no i cwiczenia na piłce (np kerecenie biodrami-pomaga wstawic sie glowce w kanal rodny). Czy ktorys ze sposobow jest skuteczny nie wiem ale za pare dni sama.zaczne probowac
Agness27, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Bibitta właśnie miałam Ci zaproponować chodzenie po schodach
Jak chcieliśmy 1,5 mies temu wejść na wieze widokowa to babka w kasie mi odradzala bo ona potem koniec 7 mies wyladowala na porodówce
Jedynie to mi przychodzi do głowy bo widzę ze większość opcji wykorzystałaś
-
Dzięki dziewczyny za zrozumienie a nie krytykę !!!
Co do 2xS to w moim przypadku się nie sprawdza, bo na shoping chodzę regularnie i bardzo jestem przy tym podekscytowana zwłaszcza jak wchodzę do sklepów typu ikea albo castorama Trzecie S zastosuję dziś ...
Postaram się poćwiczyć dziś na piłce i może podłogę na kolanach też umyję !!! Fakt faktem do tej pory tylko mop był w użyciu.
A no i zastosowałam nawet rady kasjerki z kauflanda, żeby przeprowadzić poważną rozmowę.madziarella88, Evanlyn, Agness27 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyJestem
Jednak jest córeczka !!!
Przedstawiam wam Victorie Maye urodzoną 27.06.2016 o godzinie 04:10 w nocy z wagą 3428g , poród naturalny,bez nacięc itp.
Wczoraj co godzine badali małej cukier i dlatego dopiero dzisiaj wróciliśmy do domu.
Naszczescie ani ja ani malutka cukrzycy nie mamy
madziarella88, Evanlyn, Agness27, Bobitta, Demeter, majeczka87, Biedroneczka83, missy83 lubią tę wiadomość
-
Kat gratulacje śliczna jest cieszę się że wszystko git
Bobitta w 39 tygodniu krytyka? ja już obmyślam plan jak za tydzień zacząć Karola wykurzać skacz .na piłce gimnastycznej jak koleżanka praktykowala to w tym samym dniu na IP pojechała i na drugi dzień urodziłaAgness27 lubi tę wiadomość