Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nastepna bedzie Bobitta pewnie dzis sie jeszcze nie odezwala moze juz sie zaczelo cos dziac
u mnie jeszcze 14 dni do terminu.. jak ten czas sie wlecze ;p jutro wizyta zobaczymy co doktorek powieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:21
Agness27 lubi tę wiadomość
-
U mnie 11 dni
Zobaczymy kiedy synek będzie chcial sie z Nami przywitać
Wczoraj wyparzyłam smoczki i szczotkę do szpitala no i buteleczkę mala bo tak na drugich lipcowkach wszystkie braly to i ja wezmę
No i sprawdziłam jeszcze raz torbe czy wszystko spakowane no i listę mam co dopakowac przed wyjściem
A i dobrze miec rzeczy ba poród spakowane oddzielnie lub na wierzchu by nie szukac
Co do lewatywy to ja mam w domu dwie buteleczki bo niedawno córcia miała problemy z zaparciami i bardzo nam pomogla i mysle ze sama sobie w domu zrobię przed wyjazdem do szpitala- o ile dam rade
-
Wiesz co to ju tak naprawdę zależy od lekarzy jaką metodą chcą ten poród wywołać. Tak jak wspomniałam to nie na każdego działa a potem to juz tylko oksytocyna zostaje. Ja chyba zniosę jajko w tym szpitalu. Łażę po tych schodach i łażę. Może i mnie jutro ten balonik zaaplikują i bedzie po wszystkim. Jeśli do jutra nie skróci sie szyjka i nie bedzie rozwarcia to pewnie tak.
-
Ja niestety jeszcze nie
Nawet nie mogę teraz bo teściowa w szpitalu, dzisiaj albo jutro wychodzi z pęknieta kostka w gipsie, dostała dwie śruby i nie może chodzić jakbym urodziła to masakra bo latać od dziecka do niej a kiedy odpoczynek
Muszę jeszcze do niedzieli poczekać aż chociaż trochę dojdzie do siebie i będzie mogła się z łóżka ruszyć albo jak teść w przyszłym tyg wróci z zagranicy
Ech
-
nick nieaktualnyNo to Monia trzymam kciuki aby to było już dzisiaj Liczę ze te cudo na ciebie zadziała
Evanlyn spokojnie masz jeszcze czas na poród także myśle że troszke jeszcze poczekasz.
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszą kąpiel Victorii a także wyrobiliśmy jej certyfikat i teraz już bez problemu możemy wysyłac papiery o rodzinne itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 11:21
-
hejka!
ja jestem po wizycie. Nadal pozamykana na 4 spusty :p ale chociaz dowiedzialam sie ze mala sie wstawila i jest juz nisko. I uwaga! w ciagu ostatnich dwoch tyg przybrala 500 g i wazy juz 3100g !! duzo czy panikuje??
na ktg w ciagu pol godz pojawily sie dwa mocne skurcze - dochodzily az do 90 na skali. Moj luby jak to widzial to.az z krzesla wstal ale lekarz powiedzial.ze nanten tydzien takie skurcze sa raczej normalne i nie musza od razu oznaczac ze zaczyna sie porod ;p
kolejna wizyta za tydzien. Wiecz pozostaje znow cierpliwie czekac ..
Monia trzymam kciuki! powodzenia!
Kat slodka ta twoja coreczka ♡ -
Madziarella mój np raz w 2 tyg przybrał 400g a np następnym rade tylko 200g.
Pamiętaj ze ta waga tylko jest szacowana i mi położna mowila ze może mylić sie o ok 500g mniej ku wiecej
Bobitta sie nie odzywa wiec może cos u Niej sie zaczelo
Monia a boli zakładanie tego balonika?
I jak pozniej z załatwianiem?
Evanlym przykro mi z powodu teściowej:(
Ale pamiętaj ze jak dzidzia będzie chciała wyjść wczesniej to i tak jej nie zatrzymasz
Kat śliczna Coreczka
madziarella88, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella panikujesz ;p
Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Co do Bobitty to możliwe że już urodziła Nagle bez słowa znikneła a to już 2 dni po terminie wiec kto wie co tam się u niej dzieje Trzymam kciuki aby była już po ^.^Agness27, Bobitta lubią tę wiadomość
-
no moze troche panikuje ale mam jeszcze plus minus dwa tygodnie i boje sie zeby jej waga nie doszla do 4 kg.. to bedzie moj pierwszy porod dlatego te obawy :p
tez ostatnio myslalam o Bobicie. Albo jest.tak zajeta przeprowadzka ze nie ma czasu sie odezwac albo już cieszy sie swoim malenstwemAgness27 lubi tę wiadomość