Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kas91 wrote:tak jestem rocznik 91 a Ty? ja nie narzekam na swojego trafiłam do niego kiedys po operacji i naprawde poswieca mi baardzo duzo uwagi i jest bardzo mily. Ostatnio jak bylam na NFZ u niego po badaniu zapytal sie czy jest moze mąż ze mna wyszedl po niego na poczekalnie zaproil do srodka i pogratulowal, mnie wysciskal ;d tak wiec naprawde nie moge powiedziec na niego zlego slowa kiedys byl ordynatorem w szpitalu tak wiec wiem ze ma tez fachowa wiedze.
No niestety do jakiegos trzeba teraz to nawet mozna polubić te wizyty u ginekologa wiedzac ze mamy w srodku nasze upragnione fasolki bo kiedys... stronilam sie jak moglam od tego typu lekarzy
No ja dlatego właśnie byłam u gin przed szpitalem 2 razy, nie lubię tego obdzierania z godności a teraz to bym chciała jak najczęściej żeby tylko zobaczyć co u mojej Kruszynki ostatnio w szpitalu to mogę powiedzieć śmiało że chętnie wyskoczyłam z majtek przy trzech babkach i się nie zawstydziłam nawet na chwilę
A był przy badaniu czy tylko wszedł na gratulacje? zastanawiam się czy mój M będzie mógł wejść do gabinetu zobaczyć kropka. Mam wątpliwości bo to USG będzie jeszcze dopochwowe i jest to trochę niesmaczne M twierdzi że mu to nie przeszkadza, jakby był chłop to tak ale jak babka będzie grzebać to okkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Ja tez jestem 91
No ja dlatego właśnie byłam u gin przed szpitalem 2 razy, nie lubię tego obdzierania z godności a teraz to bym chciała jak najczęściej żeby tylko zobaczyć co u mojej Kruszynki ostatnio w szpitalu to mogę powiedzieć śmiało że chętnie wyskoczyłam z majtek przy trzech babkach i się nie zawstydziłam nawet na chwilę
A był przy badaniu czy tylko wszedł na gratulacje? zastanawiam się czy mój M będzie mógł wejść do gabinetu zobaczyć kropka. Mam wątpliwości bo to USG będzie jeszcze dopochwowe i jest to trochę niesmaczne M twierdzi że mu to nie przeszkadza, jakby był chłop to tak ale jak babka będzie grzebać to ok
To tylko ja tu taka stara jestem xDEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo to super ze jestesmy w tym samym wieku
ja chodze do faceta i na samym badaniu nie byl Moj gin powiedzial ze jak moj M. chce zobaczyc to mozna go zawolac ale stwierdzil ze dla niego chyba wieksze wrazenie zrobi jak juz bedzie to badanie robione w pozniejszym terminie, jak bedzie brzuszek i wieksza fasolka ale nie mial nic przeciwko to najwazniejsze ale moj jakos nie byl chetny zobaczyc jak inny mnie dotyka tam..
Dobra dziewczynki musze Was opuscic na troche smigam do pracy pobawic sie troche z cudzymi dziecmi ( pracuje jako nauczyciel w przedszkolu) W takich dniach jak dzisiaj zaluje , ze jednak nie skorzystalam z l4 ktore wystawil mi ginekolog... bo juz chce mi sie spac i jakos zaczyna mnie mdlic... no ale co zrobic dobrze ze to tylko do 16.15.
tak wiec do pozniej i daj koniecznie Evanlyn znac co powiedzial lekarz :* trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze buziakiEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Prosze ty bedzieszw kwiecie wieku kiedy ja bede miala juz 3 z przodu
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
kas91 wrote:ooo to super ze jestesmy w tym samym wieku
ja chodze do faceta i na samym badaniu nie byl Moj gin powiedzial ze jak moj M. chce zobaczyc to mozna go zawolac ale stwierdzil ze dla niego chyba wieksze wrazenie zrobi jak juz bedzie to badanie robione w pozniejszym terminie, jak bedzie brzuszek i wieksza fasolka ale nie mial nic przeciwko to najwazniejsze ale moj jakos nie byl chetny zobaczyc jak inny mnie dotyka tam..
Dobra dziewczynki musze Was opuscic na troche smigam do pracy pobawic sie troche z cudzymi dziecmi ( pracuje jako nauczyciel w przedszkolu) W takich dniach jak dzisiaj zaluje , ze jednak nie skorzystalam z l4 ktore wystawil mi ginekolog... bo juz chce mi sie spac i jakos zaczyna mnie mdlic... no ale co zrobic dobrze ze to tylko do 16.15.
tak wiec do pozniej i daj koniecznie Evanlyn znac co powiedzial lekarz :* trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze buziakikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas91 wrote:ooo to super ze jestesmy w tym samym wieku
tak wiec do pozniej i daj koniecznie Evanlyn znac co powiedzial lekarz :* trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze buziaki
No masz koleja mloda kurde no haha
To czemu nie poszlas na l4?
Milej pracy zycze
Evanlyn fakt nie wygladam na swoje lata inikt mi nie wierzy ze tyle lat mam
Jak przyjechalam do UK i poszlam do pracy tam gdzie moj pracuje wszysy w szoku ze ja mam tyle lat a wyglądam jak gówniara ktora może ma max 18
W mojej starej pracy w pl tez jak sie zatrudnilam nie wierzyli ze mam lat ile mam bo dawali mi max wtedy 16 a w wieku 21 lat kiedy szłam tacie po papierosy to bez dowodu moglam marzyc...kiedy zas dowód owy pokazywałam to nie mogla uwierzyc w date ktorą tam widzi hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:51
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No masz koleja mloda kurde no haha
To czemu nie poszlas na l4?
Milej pracy zycze
Evanlyn fak nie wygladam na swoje lata inikt mi nie wierzy ze tyle lat mam
Jak przyjechalam do UK i poszlam do pracy tam gdzie moj pracuje wszysy w szoku ze ja mam tyle lat a wyglądam jak gówniara ktora może ma max 18
W mojej starej pracy w pl tez jak sie zatrudnilam nie wierzyli ze mam lat ile mam bo dawali mi max wtedy 16 a w wieku 21 lat kiedy szłam tacie po papierosy to bez dowodu moglam marzyc...kiedy zas dowód owy pokazywałam to nie mogla uwierzyc w date ktorą tam widzi hahaha
Sama widzisz 3 z przodu nie ma znaczenia i możesz porzucić kompleksy ktoś musi być najstarszykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:haha mam tak samo jak kupuje alkohol to zawsze dowód musze pokazywać jak pokazuję że już jestem mężatką to dalej: obrączkę to mogła Pani sobie kupić hehe jak byłam się rejestrować do gin to pytała czy jestem pełnoletnia bo jak nie to z mama muszę przyjść
Sama widzisz 3 z przodu nie ma znaczenia i możesz porzucić kompleksy ktoś musi być najstarszy
Niby wiek nie ma znaczenia ale ja sie nawet na tyle lat nie czuje ... ktoś chciał za szybko abym pojawiła sie na swiecie bo ja zwyczajnie czuje sie jeszcze jak taka nastkaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hahahaha wiesz ze bywasz bardzo pocieszająca
Niby wiek nie ma znaczenia ale ja sie nawet na tyle lat nie czuje ... ktoś chciał za szybko abym pojawiła sie na swiecie bo ja zwyczajnie czuje sie jeszcze jak taka nastka
No i bardzo dobrze lubię takie luźne babki a nie że w jakimś wieku już czegoś nie wypadakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie chciałam ująć czegoś tak żeby Cie uraziło czy coś, nieraz tak coś palnę że potem nawet nie wiem co źle powiedziałam
No i bardzo dobrze lubię takie luźne babki a nie że w jakimś wieku już czegoś nie wypada
Ja mam ogromne poczucie humoru takze na spokojnie możesz do mnie walic co na sercu lezy
A ja bardzo sobie cenie szczerosc
Kurde i nadal nie ma Bobitty ja serio coraz bardziej sie zaczynam o nią martwic.
Modle sie tylko żeby nic złego sie nie stało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:02
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Bez przesady to że wyglądam jak gówniara nie znaczy że bede sie od razu fochac
Ja mam ogromne poczucie humoru takze na spokojnie możesz do mnie walic co na sercu lezy
A ja bardzo sobie cenie szczerosc
Kurde i nadal nie ma Bobitty ja serio coraz bardziej sie zaczynam o nią martwic.
Modle sie tylko żeby nic złego sie nie stało.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No mnie tez to martwi staram się nie mieć czarnych myśli no ale jak ja zniknęłam to wylądowałam w szpitalu ech
Tez nie chce miec zlych mysli ale coraz slabiej z tymEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Wlasnie martwi mnie to ze dawno jest po podrózy i tak nagle zniknelaa ja nie wierze w to ze zostawila nas bez pozegnania sie w to akurat nie wierze bo mi obiecala ze powie jaka byla reakcja jej meza.
Tez nie chce miec zlych mysli ale coraz slabiej z tymkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiec tak. Po wizycie.
Pęcherzyk ciazowy ma 14,3 mm
Pecherzyk zoltkowy 2,9 mm
Wiek ciazy prawdopodobnie 5t1d
I byl taki maly kikut prawdopodbnie zarodek. Ach jak sie cieszeEvanlyn, katsuyoshi, Edka lubią tę wiadomość