Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Wiec tak. Po wizycie.
Pęcherzyk ciazowy ma 14,3 mm
Pecherzyk zoltkowy 2,9 mm
Wiek ciazy prawdopodobnie 5t1d
I byl taki maly kikut prawdopodbnie zarodek. Ach jak sie ciesze
Ciesze sie ze wszystko dobrze
Evanlyn a czemu nie? pamietasz co ja pisałam ? Kazda z nas jest inna i nie musi nam wszystko rosnąc książkowo
Pecherzyk ma bardzo duży jak na ten tydzien ale skoro lekarz nic nie mówil to znaczy ze jest ok
Nie ma co główkowac kochane.
Kazdej z nas wszystko rozwija sie w swoim tempie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:26
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No jak pięknie
Ciesze sie ze wszystko dobrze
Evanlyn a czemu nie? pamietasz co ja pisałam ? Kazda z nas jest inna i nie musi nam wszystko rosnąc książkowo
Kama przepraszam za ten szok heh gratuluję i cieszę się po prostu martwię o moje maleństwokatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:To nie chodzi o to że nie, właśnie widzę że bardzo bardzo dobrze...
Kama przepraszam za ten szok heh gratuluję i cieszę się po prostu martwię o moje maleństwo
Nasze malenstwa rosną po swojemu i na to żadna książkowa regułka nie ma nic do gadania ot co !Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Spokojnie i u Ciebie bedzie wszystko dobrze
Nasze malenstwa rosną po swojemu i na to żadna książkowa regułka nie ma nic do gadania ot co !katsuyoshi, kama005 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dżyzys obyś miała racje bo nie mogę mojego serca uspokoić
" Kat zawsze ma racje ! "
Ty sie nie denerwuj bo malenstwo to czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:31
-
katsuyoshi wrote:Zapisz sobie na tablicy te słowa :
" Kat zawsze ma racje ! "
Ty sie nie denerwuj bo malenstwo to czujekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Evanlyn nie martw sie na pewno wszystko dobrze
I to mówię też ja już nie pierwszy raz
W koncu mam magistra,inżyniera i doktorka hahaha
Tak na luzie troszke pożartować musze.
Ale naprawde kochana bedzie dobrze, nasluchalas sie tych bzdur i teraz sie przejmujesz przez tą niedouczoną ze szpitala.
Nie bedziesz miala po czym się zbierac
Bo maluszek jest zdrowy jak nic o tyle Ci powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:35
-
kama005 wrote:Evanlyn nie martw sie na pewno wszystko dobrze
Już nie dołuję mój M będzie za jakąś godzinkę. Na szczęście teściowa zrobiła pomidorową więc ja nie muszę obiad pewnie zjemy na mieście. Cieszę się że teściowa mnie wspiera w tym czasie, bałam się że będzie dziwnie bo dopiero mówiłam że kiedyś a to już dzidzia ale cieszy się razem z nami a teść ciągle mówi że co bądź jem i powinnam normalnie a nie jakieś płatki owsiane
-
katsuyoshi wrote:Pewnie że bedzie wszystko dobrze
I to mówię też ja już nie pierwszy raz
W koncu mam magistra,inżyniera i doktorka hahaha
Tak na luzie troszke pożartować musze.
Ale naprawde kochana bedzie dobrze, nasluchalas sie tych bzdur i teraz sie przejmujesz przez tą niedouczoną ze szpitala.
Nie bedziesz miala po czym się zbierac
Bo maluszek jest zdrowy jak nic o tyle Ci powiem
OBYkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn spokojnie. Kazda ciaza jest inna i sie inaczej rozwija. Spokojnie. Na oewno malenstwo wystrzeli jak z procy
Moja gin mi juz gadala w piatek o poronieniu i pewnie poprowadze ciaze dalej u tego goscia co mi USG robil. Strasznie pozytywny gosc jutro pojde do gin zobaczymy co powie...
Poza tym jesli ten gosc robi USG to bedzie latwiej bo i wizuta i USG u jednej osoby a tak to tu do kogo innego tu do innego. JJeju nie lubie takEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Evanlyn spokojnie. Kazda ciaza jest inna i sie inaczej rozwija. Spokojnie. Na oewno malenstwo wystrzeli jak z procy
Moja gin mi juz gadala w piatek o poronieniu i pewnie poprowadze ciaze dalej u tego goscia co mi USG robil. Strasznie pozytywny gosc jutro pojde do gin zobaczymy co powie...
Poza tym jesli ten gosc robi USG to bedzie latwiej bo i wizuta i USG u jednej osoby a tak to tu do kogo innego tu do innego. JJeju nie lubie takkatsuyoshi, kama005 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:No straszne komplikacje dziwnie że to u innego i to u innego ja nie lubie właśnie takiego straszenia na zapas a później się okazuje że wszystko w porządku... a z jakiej paki Cie straszyła poronieniem?
Bo mi progesteron spadl ze 140 do 63 ale potem lekko wzrósł do 65 (nmol)
Zwracalam jej uwage na to od razu jak zauwazylam pierwszy spadek do 85 i juz ze pewnie biochemoczna jak ostatnio i co? Wcale nie. Beya rosla. Teraz biore lutke dopochwowo 2x1 i dupka 3x1. Mam tez lutke podjezykowa. Od razu jej sugerowalam ze cos trzeba z tym zrobic i wtedy wymusilam dupka. No ale ok...katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Wkoncu w domku. Pozmywalam,pralke wstawiłam z pieskiem wyszłam i padam. Chyba pora na drzemkę.
Zauważyłam ze mam strasznie dziwne sutki takie wieksze sie zrobiły i inne, tez tak macie?kama005, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość