Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Wkoncu w domku. Pozmywalam,pralke wstawiłam z pieskiem wyszłam i padam. Chyba pora na drzemkę.
Zauważyłam ze mam strasznie dziwne sutki takie wieksze sie zrobiły i inne, tez tak macie?Talusia, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Talusia wrote:Nie taka malutka plamka.. doslownie mala na niecały cm?
Jutro sporbuje sie do giną dostac szybciej.. bo nic nie ma juz..
Dziwne to..
Az zaczęłam inporonieniu czytac.. eh. Glupia ja
Kochana spokojnie ja to sama miałam. To jest normalny objaw Mi też leciało cos takiego jasno brązowego/beż. Organizm sie teraz przygotowuję. Nie ma czym sie stresowacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:28
Talusia, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny, jak mija Wam poniedziałkowe popołudnie? U mnie pochmurno i deszczowo, idealna pogoda do spędzenia w łóżku . Szkoda tylko że trzeba jeszcze do 17 pracować.
Jak wszystkie to wszystkie: ja mam 24 latkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Agnieś wrote:Kochana spokojnie ja to sama miałam. To jest normalny objaw Mi też leciało cos takiego jasno brązowego/beż. Organizm sie teraz przygotowuję. Nie ma czym sie stresowac
Mam taka nadzieje!:*
Jeszcze dwa dni do wizyty i wszystkiego sie dowiem:)katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
doswiadczylam dzis czym są nudności.... chwyciły mnie po jabłku... o człowieku jakie to jest wstrętne. otworzylam wszystkie okna i maszerowlam po domu i przeszlo a potem kurtka i na podworko na pol godziny i zażegnalam je az do teraz;) wspolczuje wszystkim mamom które przez to przechodzą
katsuyoshi, Evanlyn, Agaax lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja mam lat ---> 25 lat
Nie ma tak że tamta stara tamta młoda,czasami w życiu nie chodzi o wiek. Ważne jest to co czujemy jak z innymi osobami przebywamy,i co sobą reprezentują Ważny jest między innymi charakter, podejście do ludzi. Jak odbieramy człowieka.
Jest wiele czynników które nam pokazują jaka osoba jest,( nawet można to zauważyć (poczuć) w pierwszej rozmowie )
Izka_K, Talusia, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahaha
No to Edka jesteś chyba najstarsza
Ja mam 28 w marcu koncze 29
Byłam z moimi na miescie zrobic zakupy i ogolnie troche pochodzic, wróciłam zmeczona
Ale kupilam sobie test z funciaka czyli u was allegrowe
I se siknełam a co
Piekne 2 kreseczki od razu sie pokazaly fakt kontrolna ciut slabsza niż druga ale to nic dziwnego w koncu slabej jakosci test ehem
No jestem ciekawa jak tam u Evanlyn hm chyba jest już po wizycie???Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny