Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma jedną drzemkę. Zwykle zasypia po 12 i żeby był wyspany to potrzebuje tak 2-3 godziny snu, zależy od dnia, dziś było prawie 3. Więc jak budzi się ok. 15 to do 19:30 urzęduje, potem kolacja, kąpiel i spać.
U nas brakuje już tylko jednej dolnej dwójki i trójek na chwilę obecnąkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Witam ponownie wypiłam kubek mleka i połozyłam się żeby nie zwrócić i zasnęłam ale widzę że nie oszukam żołądka... zaczynam podejrzewać że to wirus jednak a nie Kruszynka bo jak byłam na roczku w sobotę to córka brata była w trakcie kuracji... ech przecież to niemożliwe żeby mnie tak naciągało cały dzień
kaunokainen lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Witam ponownie wypiłam kubek mleka i połozyłam się żeby nie zwrócić i zasnęłam ale widzę że nie oszukam żołądka... zaczynam podejrzewać że to wirus jednak a nie Kruszynka bo jak byłam na roczku w sobotę to córka brata była w trakcie kuracji... ech przecież to niemożliwe żeby mnie tak naciągało cały dzień
Oby, ale nie chcę Cię straszyć - to jest możliwe, znam takie przypadki, a nawet sama w pierwszej ciąży miewałam dni, kiedy nad każdym kęsem się głęboko zastanawiałam czy warto tak muliło...Evanlyn lubi tę wiadomość
-
kaunokainen wrote:Oby, ale nie chcę Cię straszyć - to jest możliwe, znam takie przypadki, a nawet sama w pierwszej ciąży miewałam dni, kiedy nad każdym kęsem się głęboko zastanawiałam czy warto tak muliło...
Mleczko też poszło sie paść ech już nie mam czym...no wiecie.... Sorki że tak piszę tylko o moim niewszczęciu, nie chce psuć nastroju ale boję się wstałam z łóżka żeby zdążyć do wc i nie mogłam przez zawroty... na szczęście zdążyłam...
Sory dziewczyny za szczegółykaunokainen lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Możliwe żeby tak moja ciąża wyglądała?
Mleczko też poszło sie paść ech już nie mam czym...no wiecie.... Sorki że tak piszę tylko o moim niewszczęciu, nie chce psuć nastroju ale boję się wstałam z łóżka żeby zdążyć do wc i nie mogłam przez zawroty... na szczęście zdążyłam...
Sory dziewczyny za szczegóły
Nie masz za co przepraszać To wszystko jest związane z Twoim cudnym stanem, a jako Lipcówki łączymy się we wszelkiej maści troskach.
Mozliwe, że faktycznie jakiś wirus zaostrzył w tej chwili. Może tak wyglądać, ale nie musi. Jeśli będziesz za kilka dni pewna, że to jednak sprawka Fasola to migdały/krakersy/woda z imbirem mogą nieco pomóc, a z pewnością przyjmowanie witaminy B12 może pomóc. To tak na zaś, ale mam nadzieję, że to tylko chwilowe u CiebieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Dzięki kaunokainen Ja też mam nadzieję...tylko wodę piję ze spokojną głową... Przez to wszystko praktycznie nic dzisiaj nie zjadłam i z tego co widzę nie zjem
Zazdroszczę Wam tych maluchów chciałabym mieć takich rozrabiaków w domukaunokainen lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Dzięki kaunokainen Ja też mam nadzieję...tylko wodę piję ze spokojną głową... Przez to wszystko praktycznie nic dzisiaj nie zjadłam i z tego co widzę nie zjem
Zazdroszczę Wam tych maluchów chciałabym mieć takich rozrabiaków w domu
Za 36 tygodni będziesz miała Póki co tekst o zbieraniu sił w ciąży jest jak najbardziej trafionyEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaunokainen wrote:Ma jedną drzemkę. Zwykle zasypia po 12 i żeby był wyspany to potrzebuje tak 2-3 godziny snu, zależy od dnia, dziś było prawie 3. Więc jak budzi się ok. 15 to do 19:30 urzęduje, potem kolacja, kąpiel i spać.
U nas brakuje już tylko jednej dolnej dwójki i trójek na chwilę obecną
Tez bede musiala tak mojego trzymac .
No moj to czasami 3 razy spi w ciagu dnia...
zazwyczaj 2 razy ale placze ze chce spac ... bede musial go wyszkolic bo na dluzsza mete tak sama nie wyrobie.
Hehe Evanlyn takie są uroki ciazy
Nikt nie mówił ze ciaża jest piękna bez dolegliwosci i ze kazdego dnia budzimy sie w super nastrojachEvanlyn, kaunokainen lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Tez bede musiala tak mojego trzymac .
No moj to czasami 3 razy spi w ciagu dnia...
zazwyczaj 2 razy ale placze ze chce spac ... bede musial go wyszkolic bo na dluzsza mete tak sama nie wyrobie.
Hehe Evanlyn takie są uroki ciazy
Nikt nie mówił ze ciaża jest piękna bez dolegliwosci i ze kazdego dnia budzimy sie w super nastrojach
Na początek spróbuj zejść na max 2 dziennie. Potem jak już się przestawi, że tylko 2 razy śpi to pomału rezygnuj z tej wcześniejszej na rzecz wcześniejszej popołudniowej. Samo się wyreguluje, zobaczyszkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaunokainen wrote:Na początek spróbuj zejść na max 2 dziennie. Potem jak już się przestawi, że tylko 2 razy śpi to pomału rezygnuj z tej wcześniejszej na rzecz wcześniejszej popołudniowej. Samo się wyreguluje, zobaczysz
Musze teraz juz to zaczynac robic bo potem jak drugie sie urodzi to nie wyrobie wstawac do oby dwóch i jeszcze nie spac ...kaunokainen lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dzieki mam nadzieje że tak się stanie.
Musze teraz juz to zaczynac robic bo potem jak drugie sie urodzi to nie wyrobie wstawac do oby dwóch i jeszcze nie spac ...
Z drugim to faktycznie już może być problem tak funkcjonować...
Ja póki co staram się oduczać mojego od przytulania w trakcie zasypiania. Śpi już w swoim pokoju i pomału przechodzimy na system zasypiania samodzielnie, bo do tej pory to straszny przytulas z niego a z drugim może być problem jak np. będę miała szkraba drugiego na piersikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaunokainen wrote:Z drugim to faktycznie już może być problem tak funkcjonować...
Ja póki co staram się oduczać mojego od przytulania w trakcie zasypiania. Śpi już w swoim pokoju i pomału przechodzimy na system zasypiania samodzielnie, bo do tej pory to straszny przytulas z niego a z drugim może być problem jak np. będę miała szkraba drugiego na piersi -
nick nieaktualny