Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to widzę ze każda z nas leży i każda ma jakiś plan hehe.
Ja mam stoliczek do kawy przy sofie i tak sobie leże.
Herbatke juz pilam ale znając mnie to nie dlugo znowu sobie zrobie
Macie jakies objawy ciązy ?kaunokainen, kama005 lubią tę wiadomość
-
Lekko bolesne cycki przy dotyku Trochę ból krzyża no i wysypało mnie na twarzy... Czy coś jeszcze? może trochę wieksze zmeczenie, pije więcej i częściej chodzę to wc
Kłucie w jajnikach i ból podbrzuszaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:48
kaunokainen, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No to widzę ze każda z nas leży i każda ma jakiś plan hehe.
Ja mam stoliczek do kawy przy sofie i tak sobie leże.
Herbatke juz pilam ale znając mnie to nie dlugo znowu sobie zrobie
Macie jakies objawy ciązy ?
To milusio
U mnie w tej ciąży zupełnie inaczej. Piersi nie bolą jakoś szczególnie, a w poprzedniej to już 8 dpo miałam przewrażliwe sutki i pełniejsze piersi. Teraz jedyne co czuję to czasem kłucie jajników i bóle w podbrzuszu plus czasem krzyż się odzywa. Jedna rzecz - przestałam pić kawę, bo mimo że nie odrzuciło mnie od zapachu to ostatnie dwa razy jak wypiłam to potem przez godzinę zastanawiałam się czy się utrzyma tak muliło ale odkąd kawy nie piję to cisza, zero nudności nic.
A u Was?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
kaunokainen wrote:To milusio
U mnie w tej ciąży zupełnie inaczej. Piersi nie bolą jakoś szczególnie, a w poprzedniej to już 8 dpo miałam przewrażliwe sutki i pełniejsze piersi. Teraz jedyne co czuję to czasem kłucie jajników i bóle w podbrzuszu plus czasem krzyż się odzywa. Jedna rzecz - przestałam pić kawę, bo mimo że nie odrzuciło mnie od zapachu to ostatnie dwa razy jak wypiłam to potem przez godzinę zastanawiałam się czy się utrzyma tak muliło ale odkąd kawy nie piję to cisza, zero nudności nic.
A u Was?
Ja kawę odstawiłam już po pierwszej straconej ciąży. Piję mama coffee dostępną w rossmanniekaunokainen, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w tej ciazy tez objawów tak ogólnie mało co...jedynie ból krzyża i troche wrazliwe sutki
A synem w ciazy mialam mega objawy od samego początku wiec liczę ze może córeczka mi sie teraz szykuje
Własnie synek zasnął wiec i ja się już położe.
Bo jesli w nocy znowu nie bedzie spal to wole korzystac póki spi.
Miłej nocy życze kochane
Spokojnego wypoczynku.
Dobranockama005, kaunokainen lubią tę wiadomość
-
Chyba czegoś nie ogarniam. Jak w ustawieniach ustawiam że ma liczyć wg pierwszego ostatniej miesiączki to mi liczy na 17 lipca a jak wg OF to na 22 lipca. Bezsens. Może ja poproszę tą datę wg pierwszej opcji czyli 17 lipiec. Bo ja już głupieje...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Hej z rana
U mnie beta:
05.11.2015 771
09.11.2015 3309
Wczoraj miałam pierwszą wizytę u ginekologa. Wszystko jak najbardziej okej mój zarodek ma 5mm mam przyjść za 2 tyg. to już serduszko będzie biło teraz odliczam dni do kolejnej wizyty, czyli do 23.11.2015. Z niecierpliwością czekam i dostałam zwolnienie do kolejnej wizytykama005, kaunokainen, katsuyoshi, Edka lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:Chyba czegoś nie ogarniam. Jak w ustawieniach ustawiam że ma liczyć wg pierwszego ostatniej miesiączki to mi liczy na 17 lipca a jak wg OF to na 22 lipca. Bezsens. Może ja poproszę tą datę wg pierwszej opcji czyli 17 lipiec. Bo ja już głupieje...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Kaunokainen rzecz w tym ze nie wiem kiedy byla owu bo jak bylam umowiona na monit odwolano mi akurat wizyte... takze ja na razie bede obstawiac wg pierwszego dnia miesiaczki a potem zobaczymy co lekarz powie
katsuyoshi, kaunokainen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Nie wierze mój maluch przespał cała noc az do 8 rana
Dopiero co wstalismy.
MartaT ciesze sie ze wszystko dobrze i ze jestes zadowolona z wizyty
kama0005 wedle zyczenia juz zmieniłamkama005, kaunokainen, Agnieś lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dzien dobry kochane
Nie wierze mój maluch przespał cała noc az do 8 rana
Dopiero co wstalismy.
MartaT ciesze sie ze wszystko dobrze i ze jestes zadowolona z wizyty
kama0005 wedle zyczenia juz zmieniłam
No to super,wyspałaś się To teraz masz więcej energii na zabawy z synkiem i oczywiścię siedzenia z Nami :*katsuyoshi lubi tę wiadomość