Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Super chętnie poczytam lubię czytać blogi ale nie lubię czytać blogów ludzi których nie znam a Ciebie to już tak jakby znam i mnie ciekawi kiedyś sama chciałam prowadzić. Nawet było 4 podejścia do pisania ale niestety jestem za mało systematyczna
No u mnie ze systematycznością też nie jest za dobrze. Ostatnio miałam kryzys i sporą przerwę, ale poza tym jakoś sobie radzę Myślę, że jak już będę mogła mówić o ciąży, będzie mi łatwiej, bo chwilowo to głównie zajmuje moje myśli
katsuyoshi wrote:haha ale masz marzenia
Nie znam kobiety ktora spokojnie przechodziła ciaze
Pomijając lekkie panikowanie przed poronieniem - to ja na razie przechodzę swoją bardzo spokojnie. Pierwszą poronioną przez pierwsze miesiące też przechodziłam spokojniekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:hej. Katsuyoshi a moge spytac po co zakladalas drugi taki sam watek? moze nie chcesz zeby ktos dolaczal bo nie chce sie w razie czego narzucac ...
Ja nikogo nie wyganiam.
Jesli ktoś ma ochote z nami tutaj posiedziec to zapraszam.
nowatorka, Agnieś lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Juz odpowiadałam na to pytanie wystarczy przeczytac wstecz
Ja nikogo nie wyganiam.
Jesli ktoś ma ochote z nami tutaj posiedziec to zapraszam.katsuyoshi, kaunokainen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZojka wrote:Hej dziewczyny, czy ja tez moge sie dolaczyc?
U mnie narazie pozytywne testy, jutro beta i lekarz:)
Wedlug belly 13 lipiec
Oczywiscie że tak
Bardzo mi miło.
Zaraz cie wpisze na liste
Mój synek jest z 13 sierpnia
To twoja pierwsza ciąza?
Ile się staraliscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:43
-
nick nieaktualnykaunokainen wrote:Witam nowe Lipcowe Mamusie
nowatorka, MartaT, Zojka
Ja już grzecznie w łóżku, bo zaczął mnie strasznie krzyż boleć i podbrzusze Za bardzo poszalałam dziś z synkiem chyba.
Mój jeszcze nie spikaunokainen lubi tę wiadomość
-
Mogę dołączyć chociaż tak samo jak Marta T jestem w lipiec 2016?
Termin porodu kalkulatory wyliczają mi 18 - 22 lipca.
Beta z piątku 318
Beta z dzisiaj 1140
Ja tez mam strach przed poronieniem bo jestem po ciąży biochemicznej ale mam nadzieję że ta będzie w 100% udanakatsuyoshi, kaunokainen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Mogę dołączyć chociaż tak samo jak Marta T jestem w lipiec 2016?
Termin porodu kalkulatory wyliczają mi 18 - 22 lipca.
Beta z piątku 318
Beta z dzisiaj 1140
Ja tez mam strach przed poronieniem bo jestem po ciąży biochemicznej ale mam nadzieję że ta będzie w 100% udana
A belly widze wyznaczyl na 22 wiec taki termin wpisze
Przykro mi spowodu twoich przezyc.MartaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaunokainen wrote:Witamy kama005
Piękna beta!
Tylko spokój nas uratuje
Jakie plany na wieczór?
Ja planuje leżec a jak maly zechce spac polozyc go , póki co sie bawi i licze ze przespi noc bo spal dzis tylko raz Poniewaz po nocnej zabawie wstalismy dopiero kolo 9.kaunokainen lubi tę wiadomość