Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Dzięki jak zawsze Kat, a ja Tobie życzę żeby te świeta były piękne i w gronie osób które kochasz i wiesz ze im na Tobie też zależy !!!
A jak się czujesz po za tymi zmartwieniami? -
Dziewczyny dziękuję za wpisanie do grupy juz dziś chciała bym życzyć wszystkim dużo zdrowia i radości samych pięknych chwil z naszymi maluszka mi pod serduszkami mnóstwa radości przy wigilijnym stole i oczywiście szczęśliwego rozwiązania . Wróciłam właśnie z kościoła i jestem tak Mega nastawiona pozytywnie i wiem ze wszytko będzie w porządku i tego życzę wszystkim
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ŚWIATECZNY NASTRÓJ zaczyna mi sie juz udzielac na dobre , mysle ze dzieki temu przestane sie zadreczac myslami czy z malenstwem wszystko w porzadku.
Dziewczyny a jak z Waszymi brzuszkami ? Zarysowuje sie juz cos ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:38
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmile wrote:Witajcie Dziewczyny:) co prawda zadomowiłam się na innym wątku- lipiec 2016 ale Was tez czasami podczytujężyczę Wam wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt, aby po wizytach były tylko same dobre wiadomości:)
Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane
Ev z moim brzuszkiem to jest tak że emmm stał się okrąglutki jak piłeczka
A jak tam u Ciebie?
PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:47
-
katsuyoshi wrote:Witaj miło że zawitalaś.
Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane
Ev z moim brzuszkiem to jest tak że emmm stał się okrąglutki jak piłeczka
A jak tam u Ciebie?
PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiac
Jejjj ale super !
Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Jejjj ale super !
Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^
Nie wiem czy tak super bo to dopiero 3 miesiąc bedzie hihi a ja juz taki brzuchol mam
W sumie czemu mnie to dziwi.... z synkiem mialam identycznie .
Nie wiem czemu tak... moj brat myslal ze ja blizniaki nosze tam a nie jedno.
Kazdy sie dziwil ze taki duzy brzuch mam na 3 miesiacEv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien Dobry dziewczyny wczesnym rankiem
Co myslicie o zmodyfikowanej lekko prezentacji wątku?
Mysle ze troszke jest lepiej.
Ja nie spie z synkiem od 3.30 ale czuje sie wyspana- oczywscie do czasu bo pewnie jak pojdzie spac to tez sie poloże. I tak sami jestesmy bo moj do pracy z rana wiec po co mam siedziec sama kiedy maly bedzie spalEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki
Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego
A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylukatsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć dziewczyny
masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki
Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego
A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylu
Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo
Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Musiala dodać swoje wredota jedna
Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo
Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..
Czyli to kolejna rzecz jaką trzeba przeboleć i przetrwać... Jakoś przeżyje miałam w planach wielkie porządki ale dzisiaj chyba sobie jednak poleżę jak się trzymasz po tak krótkiej nocy?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Kat , mi sie bardzo podoba ! a ten wiersz ... łezka w oku mi sie zakrecila .
Dziewczyny mialam dzis tak okropny sen ;( ... snilo mi sie ze krwawilam .... brrr az do teraz jest mi z tym tak nie swojokatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv kochana Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja
Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
Ten wierszyk też mnie wzrusza
Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże
Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:54
Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
To ja znowu zaparcia często mam mimo że dziennie z 2 kg mandarynek jem a tam przecież też błonnik jest... Coraz częściej do wc chodzę, dzisiaj w nocy już musiałam dwa razy wstać. Czuje się ogólnie jakbym była chora, z nosa mi nawet jakaś kropelka raz na ruski rok poleci...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ev kochana Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja
Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
Ten wierszyk też mnie wzrusza
Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże
Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dnikatsuyoshi lubi tę wiadomość