X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Dzięki jak zawsze Kat, a ja Tobie życzę żeby te świeta były piękne i w gronie osób które kochasz i wiesz ze im na Tobie też zależy !!!
    Dziekuje <3 Też bedziesz miała udane święta i Nowy Rok ! :) Bedziecie świętować jak nigdy jeszcze wierze w to <3

A jak się czujesz po za tymi zmartwieniami?

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :-) dziękuję za wpisanie do grupy :-) juz dziś chciała bym życzyć wszystkim dużo zdrowia i radości samych pięknych chwil z naszymi maluszka mi pod serduszkami :-) mnóstwa radości przy wigilijnym stole i oczywiście szczęśliwego rozwiązania :-) . Wróciłam właśnie z kościoła i jestem tak Mega nastawiona pozytywnie i wiem ze wszytko będzie w porządku :-) i tego życzę wszystkim :-)

Ev lubi tę wiadomość

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    hej dziewczyny :)
    witaj Pocieszna
    im bliżej wizyty na badania tym bardziej sie niepokoje i nie moge spac ;/

Spokojnie kochana , wierze ze będzie dobrze ! :)

katsuyoshi, pocieszna lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev <3
    Bobitta <3
    Evanlyn <3
    Missy <3 gdzie kolwiek sie podziewasz.

pocieszna nie masz za co dziekowac :) to nam milo ze zdecydowałas sie akurat na ten watek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:23

Ev, pocieszna lubią tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    738502s9kxr95vt3.gif

ŚWIATECZNY NASTRÓJ zaczyna mi sie juz udzielac na dobre :) , mysle ze dzieki temu przestane sie zadreczac myslami czy z malenstwem wszystko w porzadku.

Dziewczyny a jak z Waszymi brzuszkami ? Zarysowuje sie juz cos ?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:38

katsuyoshi lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny:) co prawda zadomowiłam się na innym wątku- lipiec 2016 ale Was tez czasami podczytuję:)życzę Wam wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt, aby po wizytach były tylko same dobre wiadomości:)

katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Witajcie Dziewczyny:) co prawda zadomowiłam się na innym wątku- lipiec 2016 ale Was tez czasami podczytuję:)życzę Wam wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt, aby po wizytach były tylko same dobre wiadomości:)
    Witaj :) miło że zawitalaś.
    Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane <3

Ev <3 z moim brzuszkiem to jest tak że emmm :D stał się okrąglutki jak piłeczka :D
    A jak tam u Ciebie?

PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:47

• Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Witaj :) miło że zawitalaś.
    Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane <3

Ev <3 z moim brzuszkiem to jest tak że emmm :D stał się okrąglutki jak piłeczka :D
    A jak tam u Ciebie?

PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiac :D

Jejjj ale super ! <3 :)

Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Jejjj ale super ! <3 :)

Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^
    To bardzo dobrze że jest lekko twardy ! :) Świadczy to o tym że utowrzyła ci się tak jakby taka tarcza ochronna dla dzidziusia :) nie wiem jak to inaczej nazwac hehe Ale wiem ze powinno wlasnie tak byc :)

Nie wiem czy tak super bo to dopiero 3 miesiąc bedzie hihi a ja juz taki brzuchol mam :P
    W sumie czemu mnie to dziwi.... z synkiem mialam identycznie .
    Nie wiem czemu tak... moj brat myslal ze ja blizniaki nosze tam a nie jedno.
    Kazdy sie dziwil ze taki duzy brzuch mam na 3 miesiac :)

Ev lubi tę wiadomość

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie jestem sama z większym brzuszkiem Hehe ;-) przed ciążą można było troszkę modyfikować brzuszek heh :-) a teraz jak trochę wystaje to z dumą go pokazuje :-) nasze maluszki zwiększają swoje M2 ;-)

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry dziewczyny wczesnym rankiem :)

Co myslicie o zmodyfikowanej lekko prezentacji wątku?
    Mysle ze troszke jest lepiej.

Ja nie spie z synkiem od 3.30 ale czuje sie wyspana- oczywscie do czasu bo pewnie jak pojdzie spac to tez sie poloże. I tak sami jestesmy bo moj do pracy z rana wiec po co mam siedziec sama kiedy maly bedzie spal :)

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni :( Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki :(

Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego :P

A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylu :P

katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Cześć dziewczyny :)

masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni :( Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki :(

Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego :P

A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylu :P
    Musiala dodać swoje wredota jedna :D
    Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo :D

Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat , mi sie bardzo podoba ! :) a ten wiersz ... łezka w oku mi sie zakrecila .

Dziewczyny mialam dzis tak okropny sen ;( ... snilo mi sie ze krwawilam .... brrr az do teraz jest mi z tym tak nie swojo :(

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Musiala dodać swoje wredota jedna :D
    Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo :D

Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..
    Jest ładnie :D

Czyli to kolejna rzecz jaką trzeba przeboleć i przetrwać... Jakoś przeżyje :) miałam w planach wielkie porządki ale dzisiaj chyba sobie jednak poleżę :) jak się trzymasz po tak krótkiej nocy?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Kat , mi sie bardzo podoba ! :) a ten wiersz ... łezka w oku mi sie zakrecila .

Dziewczyny mialam dzis tak okropny sen ;( ... snilo mi sie ze krwawilam .... brrr az do teraz jest mi z tym tak nie swojo :(
    Ostatnio czytałam o dziwnych snach w ciąży, norma :) mi się śniło ostatnio że wietrzyłam pokój a potem po całym pokoju zabijałam coraz to większe pająki :( bleee, poźniej że na jakimś strychu nazbierałam cały wiklinowy koszyk jajek o.O a raz że cała podłoga była we krwi i się na niej poślizgnęłam :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn , niestety ... ja mialam wczoraj rewolucje zoladkowa i tym razem dla odmiany biegunke ;/

Lepiej poleż i odpocznij ... nic wbrew organizmowi ;)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev kochana <3 Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja :/
    Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
    Ten wierszyk też mnie wzrusza <3

Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże :/

Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
    Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dni :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:54

Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja znowu zaparcia często mam :/ mimo że dziennie z 2 kg mandarynek jem a tam przecież też błonnik jest... Coraz częściej do wc chodzę, dzisiaj w nocy już musiałam dwa razy wstać. Czuje się ogólnie jakbym była chora, z nosa mi nawet jakaś kropelka raz na ruski rok poleci...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev kochana <3 Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja :/
    Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
    Ten wierszyk też mnie wzrusza <3

Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże :/

Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
    Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dni :(
    Mi się nasza Missy w nocy przypomniała jak nie mogłam spać i tak się zmartwiłam że jeszcze gorzej było... Zle się z tym czuje że nie pisze bo wiecie dobrze że takie milczenie zwykle nie kończy się dobrymi wieściami :( Ech od 5 dni codziennie kilka razy dziennie ryczę :/ z powodem lub bez...ostatnio jadłąm sobie mandarynkę i takich spazmów dostałam bez powodu ze mój M to się zmartwił i to ne na żarty :/ nie mogłam słowa wydusić... Później mi przeszło i rozmawiałam z nim jak gdyby nigdy nic :/ ech hormony...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ