X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Dzięki jak zawsze Kat, a ja Tobie życzę żeby te świeta były piękne i w gronie osób które kochasz i wiesz ze im na Tobie też zależy !!!
    Dziekuje <3 Też bedziesz miała udane święta i Nowy Rok ! :) Bedziecie świętować jak nigdy jeszcze wierze w to <3

A jak się czujesz po za tymi zmartwieniami?

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :-) dziękuję za wpisanie do grupy :-) juz dziś chciała bym życzyć wszystkim dużo zdrowia i radości samych pięknych chwil z naszymi maluszka mi pod serduszkami :-) mnóstwa radości przy wigilijnym stole i oczywiście szczęśliwego rozwiązania :-) . Wróciłam właśnie z kościoła i jestem tak Mega nastawiona pozytywnie i wiem ze wszytko będzie w porządku :-) i tego życzę wszystkim :-)

Ev lubi tę wiadomość

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    hej dziewczyny :)
    witaj Pocieszna
    im bliżej wizyty na badania tym bardziej sie niepokoje i nie moge spac ;/

Spokojnie kochana , wierze ze będzie dobrze ! :)

katsuyoshi, pocieszna lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev <3
    Bobitta <3
    Evanlyn <3
    Missy <3 gdzie kolwiek sie podziewasz.

pocieszna nie masz za co dziekowac :) to nam milo ze zdecydowałas sie akurat na ten watek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:23

Ev, pocieszna lubią tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    738502s9kxr95vt3.gif

ŚWIATECZNY NASTRÓJ zaczyna mi sie juz udzielac na dobre :) , mysle ze dzieki temu przestane sie zadreczac myslami czy z malenstwem wszystko w porzadku.

Dziewczyny a jak z Waszymi brzuszkami ? Zarysowuje sie juz cos ?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:38

katsuyoshi lubi tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny:) co prawda zadomowiłam się na innym wątku- lipiec 2016 ale Was tez czasami podczytuję:)życzę Wam wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt, aby po wizytach były tylko same dobre wiadomości:)

katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Witajcie Dziewczyny:) co prawda zadomowiłam się na innym wątku- lipiec 2016 ale Was tez czasami podczytuję:)życzę Wam wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt, aby po wizytach były tylko same dobre wiadomości:)
    Witaj :) miło że zawitalaś.
    Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane <3

Ev <3 z moim brzuszkiem to jest tak że emmm :D stał się okrąglutki jak piłeczka :D
    A jak tam u Ciebie?

PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiac :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 17:47

• Ev Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Witaj :) miło że zawitalaś.
    Również Życze tobie wszystkiego dobrego i zdrówka dla was. Aby Święta były przyjemne i nie zapomniane <3

Ev <3 z moim brzuszkiem to jest tak że emmm :D stał się okrąglutki jak piłeczka :D
    A jak tam u Ciebie?

PS. jakbyś zobaczyła mój brzusio pomyslałabys ze jestem minimum 6 miesiac :D

Jejjj ale super ! <3 :)

Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Jejjj ale super ! <3 :)

Wlasnie od kilku dni obserwuje i widze i czuje ze "wypukliło go " , jest taki lekko twardawy ^^
    To bardzo dobrze że jest lekko twardy ! :) Świadczy to o tym że utowrzyła ci się tak jakby taka tarcza ochronna dla dzidziusia :) nie wiem jak to inaczej nazwac hehe Ale wiem ze powinno wlasnie tak byc :)

Nie wiem czy tak super bo to dopiero 3 miesiąc bedzie hihi a ja juz taki brzuchol mam :P
    W sumie czemu mnie to dziwi.... z synkiem mialam identycznie .
    Nie wiem czemu tak... moj brat myslal ze ja blizniaki nosze tam a nie jedno.
    Kazdy sie dziwil ze taki duzy brzuch mam na 3 miesiac :)

Ev lubi tę wiadomość

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie jestem sama z większym brzuszkiem Hehe ;-) przed ciążą można było troszkę modyfikować brzuszek heh :-) a teraz jak trochę wystaje to z dumą go pokazuje :-) nasze maluszki zwiększają swoje M2 ;-)

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry dziewczyny wczesnym rankiem :)

Co myslicie o zmodyfikowanej lekko prezentacji wątku?
    Mysle ze troszke jest lepiej.

Ja nie spie z synkiem od 3.30 ale czuje sie wyspana- oczywscie do czasu bo pewnie jak pojdzie spac to tez sie poloże. I tak sami jestesmy bo moj do pracy z rana wiec po co mam siedziec sama kiedy maly bedzie spal :)

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni :( Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki :(

Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego :P

A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylu :P

katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Cześć dziewczyny :)

masakryczny ból głowy u mnie...każdy ruch sprawia mi ból. Cała czaszka dudni :( Amol tym razem nie podołał...już drugi dzień taki :(

Co do brzuszka to coś tam mi juz spuchło na dole ale ciężko stwierdzić bo mam trochę swojego :P

A co do prezentacji: jest spoko ale chyba się przywiązałam już do tamtego stylu :P
    Musiala dodać swoje wredota jedna :D
    Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo :D

Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Ev Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat , mi sie bardzo podoba ! :) a ten wiersz ... łezka w oku mi sie zakrecila .

Dziewczyny mialam dzis tak okropny sen ;( ... snilo mi sie ze krwawilam .... brrr az do teraz jest mi z tym tak nie swojo :(

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Musiala dodać swoje wredota jedna :D
    Niby tak ale ten niebieski na przemian z czerwonym troche krecił mi w glowie ostatnie czasy ooo :D

Nie martw się tą glowa mialam ostatnio 2 dni tak i nic mi tez nie pomagalo ... te uroki ciazy eh..
    Jest ładnie :D

Czyli to kolejna rzecz jaką trzeba przeboleć i przetrwać... Jakoś przeżyje :) miałam w planach wielkie porządki ale dzisiaj chyba sobie jednak poleżę :) jak się trzymasz po tak krótkiej nocy?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev wrote:
    Kat , mi sie bardzo podoba ! :) a ten wiersz ... łezka w oku mi sie zakrecila .

Dziewczyny mialam dzis tak okropny sen ;( ... snilo mi sie ze krwawilam .... brrr az do teraz jest mi z tym tak nie swojo :(
    Ostatnio czytałam o dziwnych snach w ciąży, norma :) mi się śniło ostatnio że wietrzyłam pokój a potem po całym pokoju zabijałam coraz to większe pająki :( bleee, poźniej że na jakimś strychu nazbierałam cały wiklinowy koszyk jajek o.O a raz że cała podłoga była we krwi i się na niej poślizgnęłam :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Ev Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn , niestety ... ja mialam wczoraj rewolucje zoladkowa i tym razem dla odmiany biegunke ;/

Lepiej poleż i odpocznij ... nic wbrew organizmowi ;)

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

8599yx8d9t871y8x.png
    eoc93ew1yklyxdn4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ev kochana <3 Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja :/
    Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
    Ten wierszyk też mnie wzrusza <3

Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże :/

Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
    Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dni :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:54

Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja znowu zaparcia często mam :/ mimo że dziennie z 2 kg mandarynek jem a tam przecież też błonnik jest... Coraz częściej do wc chodzę, dzisiaj w nocy już musiałam dwa razy wstać. Czuje się ogólnie jakbym była chora, z nosa mi nawet jakaś kropelka raz na ruski rok poleci...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Ev kochana <3 Te sny to chyba u cieżarnych taka tradycja :/
    Ja mialam jakiś czas temu codziennie okropne sny o krwawieniach,poronieniach itp potrafilam we śnie tak płakać ze miałam mokre poliki jak sie budziłam. To nie sa miłe niestety sny ...Teraz od jakiegos czasu mam z nimi spokój mam nadzieje że na długo .
    Ten wierszyk też mnie wzrusza <3

Evanlyn niestety tak te bole glowy mogą pojawiac się przez całą ciaże :/

Dziewczyny wiecie moze co u Missy?
    Martwie się o nią bo nie ma jej dosyć dlugo a miala przecież te plamienia każdego dni :(
    Mi się nasza Missy w nocy przypomniała jak nie mogłam spać i tak się zmartwiłam że jeszcze gorzej było... Zle się z tym czuje że nie pisze bo wiecie dobrze że takie milczenie zwykle nie kończy się dobrymi wieściami :( Ech od 5 dni codziennie kilka razy dziennie ryczę :/ z powodem lub bez...ostatnio jadłąm sobie mandarynkę i takich spazmów dostałam bez powodu ze mój M to się zmartwił i to ne na żarty :/ nie mogłam słowa wydusić... Później mi przeszło i rozmawiałam z nim jak gdyby nigdy nic :/ ech hormony...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ