Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat olej to. Wcześniej olewka zdała egzamin. Ja nawet nie komentuje...
Mam nadzieję że szybko mi przejdzie ta głowa bo masakra
Ev zaczynam dzisiaj Nowennę Pompejańską to będziesz miała forumową koleżankę do różańca ja też wierze w "takie rzeczy" że tak powiem bo modlitwa rozwiązuje wszystkie moje problemy i dostaję odpowiedzi na pytaniakatsuyoshi, majeczka87, alexxx lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Kat olej to. Wcześniej olewka zdała egzamin. Ja nawet nie komentuje...
Ev zaczynam dzisiaj Nowennę Pompejańską to będziesz miała forumową koleżankę do różańca ja też wierze w "takie rzeczy" że tak powiem bo modlitwa rozwiązuje wszystkie moje problemy i dostaję odpowiedzi na pytania
Bardzo sie ciesze ! Słuszna decyzja .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
wzdecia, gazy, mdlosci - to samo co u mnie ev...
ale dla mnie najgorsze jest to ciagle zmeczenie i sennosc.. ;(
nie wiem czy ktoras z was jest czyna zawodowo ale wytrzymac w takim stanie w pracy 8 h od pn do pt (w tym tygodniu nawet sobota..) to jest normalnie katastrowa.. dlatego sie tak malo odzywam. Sil mi brak!
mam nadzieje ze u was troche lepiej. buziakikatsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:wzdecia, gazy, mdlosci - to samo co u mnie ev...
nie wiem czy ktoras z was jest czyna zawodowo ale wytrzymac w takim stanie w pracy 8 h od pn do pt (w tym tygodniu nawet sobota..) to jest normalnie katastrowa.. dlatego sie tak malo odzywam. Sil mi brak!
mam nadzieje ze u was troche lepiej. buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 05:42
-
madziarella88 wrote:wzdecia, gazy, mdlosci - to samo co u mnie ev...
mam nadzieje ze u was troche lepiej. buziaki
co jeszcze ... tylko nieznośne gazy a tak to to żadnych mdłości, żadnych wymiotówkatsuyoshi, madziarella88 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypocieszna wrote:Acha ale mają wymagania ! Powinni to zmienić
Nie jest to akurat niestety fajne bo jesli kobieta naprawde ciezko przechodzi ciaze to nie jest jej latwo tak pracowac. Ale co zrobic...
A że zapytam ty do naszego wątku dołączyłas? Wybacz że pytam ale jakis czas malo zaglądałam i może przeoczyłam -
kat u mnie jest to samo. praca w zimnie i stojaca. Plus dla mnie ze pare miesiecy temu dostalam tez pare zadan biurowych wiec teraz siedzie ok. 3-4 h w biurze no ale reszta i tak stoje... na szczescie w niemczech analizuja zagrozenia dla kobiet w ciazy w pracy i wielu rzeczy juz robic nie moge. no i w razie potrzeby moge wyjsc usiac lub sie na chwile polozyc. ale mimo wszystko to nadal 8 h i w dodatku popoludniu ciezko..
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:kat u mnie jest to samo. praca w zimnie i stojaca. Plus dla mnie ze pare miesiecy temu dostalam tez pare zadan biurowych wiec teraz siedzie ok. 3-4 h w biurze no ale reszta i tak stoje... na szczescie w niemczech analizuja zagrozenia dla kobiet w ciazy w pracy i wielu rzeczy juz robic nie moge. no i w razie potrzeby moge wyjsc usiac lub sie na chwile polozyc. ale mimo wszystko to nadal 8 h i w dodatku popoludniu ciezko..
Ps. A szaleństwo się zaczeło wtedy kiedy po mnie w pracy zaszły kolejne 4 osoby Musieli dokupic nowe krzesła bo nie mieli hehe. Wszyscy się smiali że zarażam inne Doczekaliśmy sie nowych krzeseł. Oczywiscie nie ktore osoby nie byly zadowolone ze skakali tak kolo nas bo ciąża to nie choroba.. moze i nie choroba ale skoro ma sie takie prawo to czemu nie skorzystać? Sami pewnie by skorzystali albo siedzieli w domu jakby byli w ciazy wiec takie gadanie mnie strasznie wkurzałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 11:01
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Kat olej to. Wcześniej olewka zdała egzamin. Ja nawet nie komentuje...
Ev zaczynam dzisiaj Nowennę Pompejańską to będziesz miała forumową koleżankę do różańca ja też wierze w "takie rzeczy" że tak powiem bo modlitwa rozwiązuje wszystkie moje problemy i dostaję odpowiedzi na pytania
powodzenia w nowennie;) ja 2 go listopada zaczelam 5 tą w poprzedniej zostalam wysluchana;) teraz kończe 25 -goEv lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
katsuyoshi wrote:Jak to się mówi każdy kraj ma swoje prawa
Nie jest to akurat niestety fajne bo jesli kobieta naprawde ciezko przechodzi ciaze to nie jest jej latwo tak pracowac. Ale co zrobic...
A że zapytam ty do naszego wątku dołączyłas? Wybacz że pytam ale jakis czas malo zaglądałam i może przeoczyłam
Eh... ze tak powiem wprosilam się termin mam na 30.07 według USG wiec jeszcze się zalicza . U mnie w pracy raczej by nie skakali , były by bardziej złośliwi co poniektórzy , kierownictwo spoko gorzej z współpracownikami , no ale cóż póki co odpoczywamy z maleństwem . Pozdrawiamkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypocieszna wrote:Eh... ze tak powiem wprosilam się termin mam na 30.07 według USG wiec jeszcze się zalicza . U mnie w pracy raczej by nie skakali , były by bardziej złośliwi co poniektórzy , kierownictwo spoko gorzej z współpracownikami , no ale cóż póki co odpoczywamy z maleństwem . Pozdrawiam
Juz wpisuje cie na liste
Nawet jakbyś nie była z lipca to by nic się nie stało bo nasz wątek jakby to napisać
Przygarniamy kazdy miesiącpocieszna lubi tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:myslisz ze moj kaszel moze byc od lutki? a ty masz dopochwowa? tylko ze ja ją od 2 go listopada biore a kaszel ok 17 tego taki mocny sie zaczal
A co do Nowenny: dziękuje mam zamiar wytrwać godzina z życia ale warto będzie mam nadzieję
Pocieszna witaj
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny
No i mamy dzisiaj 20 Grudnia ! I kto by pomyślał że to tak zleci... już za 3 dni moja pierwsza wizyta . A za chwile też wigilia Coś szwagierka mojemu przez telefon 2 dni temu mówiła że bedzie do mnie dzwoniła w sprawie wigili . Chyba w tym roku też chce nas zaprosić.Tak czy siak w domciu tez swoją robimy bo do niej to pewnie cos kolo 17stej bedzie .
Bobitta wiem że się stresujesz,martwisz i w ogóle. Wcale Ci się nie dziwie w końcu słyszałas takie rzeczy Trzymam mocno kciuki aby wszystko się rozwiało i ułożyło się dobrze ! Liczę że bedzie dobrze i po wizycie bedziesz miała uśmiech na twarzy ze szczesciamajeczka87 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dzień Dobry dziewczyny
No i mamy dzisiaj 20 Grudnia ! I kto by pomyślał że to tak zleci... już za 3 dni moja pierwsza wizyta . A za chwile też wigilia Coś szwagierka mojemu przez telefon 2 dni temu mówiła że bedzie do mnie dzwoniła w sprawie wigili . Chyba w tym roku też chce nas zaprosić.Tak czy siak w domciu tez swoją robimy bo do niej to pewnie cos kolo 17stej bedzie .
Bobitta wiem że się stresujesz,martwisz i w ogóle. Wcale Ci się nie dziwie w końcu słyszałas takie rzeczy Trzymam mocno kciuki aby wszystko się rozwiało i ułożyło się dobrze ! Liczę że bedzie dobrze i po wizycie bedziesz miała uśmiech na twarzy ze szczesciakatsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta