Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny byłam dziś na USG prenatalnym pierwszego trymestru wszystko jest dobrze dziecko podskakuje robi fikolki macha raczkami i nóżkami wspaniałe uczucie moc to widzieć rozwija się o tydzień do przodu i z USG wyszedł termin na 29 czerwca....iiii najprawdopodobniej to dziewczynka:) jestem mega szczęśliwa
Evanlyn, Ev, majeczka87, katsuyoshi, katsuyoshi, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
majeczka ja też taki miałam jak brałam luteinę, przestałam i teraz nic. Kas ale to musi byc uczucie Ja odliczam 2,5 tygodnia żeby zobaczyć moje maleństwo Ostatnio chciała mi pokazać jak się rusza ale mówiła że widocznie śpi albo jest leniwe Mam nadzieję że w styczniu zobaczę
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn spokojnie napewno zobaczysz a uczucie jest nie do opisania:)) a mój mąż wmurowany wyszedł z gabinetu i taki dumny haha nie spodziewal sie że tak wszystko dokładnie zobaczy i nasza mała pchelka tak będzie się ruszać
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:majeczka ja też taki miałam jak brałam luteinę, przestałam i teraz nic. Kas ale to musi byc uczucie Ja odliczam 2,5 tygodnia żeby zobaczyć moje maleństwo Ostatnio chciała mi pokazać jak się rusza ale mówiła że widocznie śpi albo jest leniwe Mam nadzieję że w styczniu zobaczę
myslisz ze moj kaszel moze byc od lutki? a ty masz dopochwowa? tylko ze ja ją od 2 go listopada biore a kaszel ok 17 tego taki mocny sie zaczal
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ev wrote:Yhym . A dlaczego ? taki sluz znaczy cos zlego ?
tak swiadczy o przewadze estrogenów nad progesteronem. Cczesto jak sie pojawia w II fazie cyklu nieciazowego to zwiastuje @
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Opuszcza Wasze grono. Juz nie ma dziecka. Jutro koniec ciąży. Życzę Wam powodzenia. Pa.
Czytałam twoje posty wstecz ale tam nic nie pisze ze cos sie dzialo z twoim malenstwem chyba ze cos przeoczyłam.
Mało ostatnio wchodze na forum.
Wiec mogłabyś napisać co sie stało? Dlaczego straciłaś dziecko?
Dziewczyny jak tylko bede miala natchnienie to uzupelnie liste.
Oczywiscie witam wszystkie nowe -
nick nieaktualny