Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:ja spokoju nauczylam sie a raczej wymodliłam go starając sie o dzidziusia i mając na niego marne szanse. Szczegolnie modlitwa Nowenną Pompejańską dała mi dużo spokoju bo przezywalam strasznie każdą miesiaczke wszystko powierzałam Bogu, Jego woli i dobremu również dla mnie planowi i tak samo jak zaszlam w ciąże od razu wszystko powierzylam i powierzam Jemu on dał zycie dziecku i on jest Jego Panem;) reasumując jesteśmy w najlepszych Rękach;)
To tak samo jak JA ... !
I uważam tak samo jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 17:11
majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Bobitta wrote:hej dziewczyny wybraliśmy z mężem imiona
chłopak - Bernard
dziewczynka - Juliakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ładne Bernard oryginalne my z M dalej mamy problem nie podoba mi sie nic heh ale podzieliliśmy że ja wybieram dla dziewczynki a on dla chłopaka on już wybrał: Artur, Karol albo Grzegorz ale Grzegorz odpada jak dla mnie
a mąż Henryk/Bernard i Alicja/Julia i stwierdziłam, że z te które On wybrał są ładniejsze i mam nadzieje, że mi sie nic nie odwidzi i tak już zostaniekatsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:Hahaha myśmy mieli inaczej Plan był taki, że obje mieliśmy wybrać imiona takie jakie się nam podobają i dla chłopca i dla dziewczynki. Te które się powtórzą będą w następnej rundzie... ale ja wybrałam Maciek/Emil/Wojtek i Róża/Hanna/Bogumiła/Wioleta
a mąż Henryk/Bernard i Alicja/Julia i stwierdziłam, że z te które On wybrał są ładniejsze i mam nadzieje, że mi sie nic nie odwidzi i tak już zostaniekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to widze że dziewczyny szalejecie
No u mnie sytuacja sie powtarza .
Ja dla synka wybieram mój dla córki.
Dla synka juz wybrałam i bedzie Xavier a mój pewnie da córce te co chciał dać w pierwszej ciazy bo tylko te mu sie podoba czyli Victoria... chyba bede musiala polubiec te imie ;p -
ja to sie boje dac pelna odpowiedzialnosc za imie dla meza. Obojga rodzice musza lubic imie dziecka bo potem sie zdarza czesto rodzi sie dziecko ma imie a rodzice nazywaja ją kompetnie inaczej. z punktu psychologicznego dla dziecka to nic dobrego
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ev wrote:Hej kochane
Ja "przecudnie " zaczynam 10 tc ... w nocy wymioty, teraz mdlosci i bol glowy - leze w lozku bo jak wstalam rano na zajęcia to swiat mi wirowal i nie bylo za milo ^^ .
Jak tam Wasze samopoczucia ? :*
-
Evanlyn wrote:Boże Ev u mnie też okropnie nie mogłam rano wstać bo zawroty głowy...chodzę chodzę i nic zjeść nie mogłam naciągało mnie na wymioty a nic nie mogłam z siebie wyrzucić bo oczywiście nic w żołądku nie było... Dopiero o 10 teściowa ugotowała rosołek o mój dzidziuś łaskawie zgodził się zjeść ono na bank będzie całe mężulkowe bo rosołu nienawidziłam wcześniej bo co to za jedzenie sama woda...a teraz nie dość że jem rosół kilka razy dziennie to jeszcze biorę się za rzeczy których wcześniej bym nie tknęła wcześniej byłąm łasuchem a teraz nie mogę nawet popatrzeć na słodkie (mój M nie lubi i nie je słodkiego) dziwne rzeczy ta ciąża
Ja juz myslalam ze bede mial spokoj bo przez kilka dni bylo w normie a tu znow powrocily dolegliwosci .
Hah ) ! ja jem duzo slodkiego - niestety mnie nie odrzucilo ;p , ale zdziwilam sie ostatnio w markecie jak poczulam zapach suszu i bardzo mi odpowiadal a zawsze go nienawidzilam ^^ .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:35
-
Ev wrote:Ja juz myslalam ze bede mial spokoj bo przez kilka dni bylo w normie a tu znow powrocily dolegliwosci .
Hah ) ! ja jem duzo slodkiego - niestety mnie nie odrzucilo ;p , ale zdziwilam sie ostatnio w markecie jak poczulam zapach suszu i bardzo mi odpowiadal a zawsze go nienawidzilam ^^ .
-
Ev wrote:Aaaa no tak i jak ? lepiej cos jest ?
A u Ciebie jak wygląda? Przed gadem miałam kremowoEv lubi tę wiadomość