Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kat tak jak pisza dziwczyny nie ma co sie stresować to same witaminy, które często lekarze daja kobietom w ciąży, może masz jakiś nieduży niedobór ale wolą szybciej to nadrobic i dali Ci witaminki
Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
katsuyoshi wrote:ten drugi lek czytalam bynajmniej tak mi przetlumaczylo ze to jest zelazo i kwas foliowy ale zaczy to ze bede brala 2 razy kwas foliowy ..
i czytam tez ze cytuje :
Ten suplement żelaza i kwasu foliowego jest przeznaczony do stosowania przez kobiety w ciąży, u których występuje wysokie ryzyko wystąpienia niedoboru żelaza i kwasu foliowego w drugim i trzecim trymestrze ciąży. Może to obejmować kobiety niosące bliźnięta lub trojaczki
Ev teraz to ja spokojna nie bede póki nie zobacze 30stego na USG że wszystko wporządku
Wiem kochana i rozumiem .
Spokojniekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:kat tak jak pisza dziwczyny nie ma co sie stresować to same witaminy, które często lekarze daja kobietom w ciąży, może masz jakiś nieduży niedobór ale wolą szybciej to nadrobic i dali Ci witaminki
Mój wlasnie poszedl wykupić i jak wróci od razu wezmę .palma, Ev lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:nie wiem ale ja jem przeciez i do tego owoce itp
nie wiem co sie dzieje w pierwszej ciazy nie musialam nic brac... bralam tylko kwas foliowy i bylo wszystko dobrze,badania wzorowe itp...
I tyle mi ze swiatecznego nastroju a mialam taki fajny humor dzis mimo porannego bólu głowy...
kochana napewno anemia. przez cala mlodsoc mialam od endometralnych okresów. Zelazo jest w czerwonym miesie, burakach, jablkach, marchewkach, natce pietruszki. Wiec wsuwaj to wszystko i zakup soczki marchwiowo jablkowe;) malu wyjdziesz;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziewczyny!!! Wesołych Świąt, przede wszystkim zdrowych, spokojnych i przepełnionych radością! Niech Nasze maleństwa rosną zdrowo a ciążowe dolegliwości tak nie dokuczają. Ściskam Was mocno :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:08
Izka_K lubi tę wiadomość
-
Kochane, zdrowych, wesołych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia nudnych i spokojnych ciąż :* i wszystkiego co sobie tylko zyczycie :* aby nasze dzieciaczki były zdrowe:) za rok o tej porze nasze świeta będą w wiekszym gronie - z naszym najwazniejszym skarbem
buziaki :*Izka_K lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualny
-
kat panikujesz niepotrzebnie. czytalam przed chwila co to jest to pregaday. z tego co zrozumialam to zwykly suplement diety (zelazo i kwas foliowy). Po badaniu krwi zauwazyli najpewniej ze masz niedobor zelaza ( za malo czerwonych krwinek albo cos w ten desen) i dlatego ten suplement. nie stresuj sie.
spokojnych swiat jeszcze raz! dobranoc! -
nick nieaktualnyAgaax wrote:
piekny brzuszek
Ja jak bede miala chwile tez moze pokaze brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 14:51
Agaax, Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szok wy już macie tak widoczne brzuszki? ja mam troszkę swojego tłuszczyku ale jeszcze mi go nie wypchało za bardzo tylko podbrzusze się zaokrągliło szok że za dwa tygodnie już mogę taki mieć popołudniu albo wieczorem wrzucę swój
katsuyoshi, Agaax, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dziewczyny szok wy już macie tak widoczne brzuszki? ja mam troszkę swojego tłuszczyku ale jeszcze mi go nie wypchało za bardzo tylko podbrzusze się zaokrągliło szok że za dwa tygodnie już mogę taki mieć popołudniu albo wieczorem wrzucę swój
Taka moja uroda na to wychodzi
Czekam na Twój brzusio -
nick nieaktualnyNie którym wybija wcześniej innym póżniej Także spokojnie
A po za tym jak tam po świętach u was?
Ja czuje się jakby lepiej po tych tabletkach i ogólnie bóle glowy znikneły a tak to bolalo mnie ostatnio codziennie i nic nie pomagało i dostałam jakby wiecej energii. Jescze nie mam jej tak duzo ale czuje poprawe
Madziarella ty masz kolczyk w pępku czy mi sie wydaje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:14
Mikołajkowa66 lubi tę wiadomość
-
Witajcie lipcóweczki U mnie termin wyznaczony na 24.07.2016r. Dzisiaj mija 10tydz., a badanie genetyczne mam na około 13.01.2016r. Sporadycznie męczą mnie nudności, najgorzej jest w pracy, bo dość szybko się mecze i niestety nie mogę się położyć jak źle się poczuje
Kiedy macie zamiar robić pierwsze zakupy?
majeczka87, katsuyoshi, Telashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe Zaraz dodam was do prezentacji wątku
Miło was poznac. Mam nadzieje że miło spędzicie u nas czas.
A co do pytania o zakupy. Już kiedys odpowiadałam na to ale jako że jesteś nowa to masz prawo nie wiedziec jaka była odpowiedz.
Ja nie kupuje ponieważ mam ubranka po synku wszystkie zostawione a że były kupowane neutralne to nie ma sensu kupowac nowych Jedynie co to kosmetyki jak narazie
Widze dziewczyny wrzucacie zdjecia z odkrytym brzusiem to pomyslalam ze tez jedno takie dam mimo ze ja naprawde w porownaniu do waszych mam duzy
Hehe Oscarek nie chciał mnie puscic wiec się załapałmadziarella88, Ev, Agaax lubią tę wiadomość