Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No było dużo gorzej to widziałam
A co ja mam powiedziec? Jestem po jednej ciaży kurka !
I jakoś nie narzekam na tluszczyk hehe bo co mi to da
Ale można wnioskowac jedno po tych zdjeciach naszych że każdej rosnie brzusio w swoim tempieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Hejjj dziewczyny moje kochane
Jak tam po świętach ??
u mnie jak to po świetach zyje sie dalej
Ogolnie to odkąd biore ten suplement byłam juz kilka razy obejmowac wc... przed chwilą tez. Nadrabiam stracone tygodnie chyba
Śmieje sie bo mysle ze ten suplement dobrze dziala na moj organizm który wraca do normy i stad moje dolegliwosci a nawet wczoraj sutki zaczely mnie bolec i bolą do dziś hehe
Do tego wczoraj kupiłam sobie warzywa i owoce zawierajace zelazo wiec mysle ze szybko z tego wyjde.
Własnie jem kanapki z sałatą i pomidorem popijając kakao
Oczywiscie rozmawialam z babcia i jej o tym powiedzialam to od razu poleciala powiedziec mojemu ojcu ze musze brac tabletki itp. Wiec też do mnie na skypa dzwonil aby sie zapytac co i jak. Troche sie zdziwiłam że się tym przejął bo on nigdy sie nie przejmował tym jesli komuś coś było bynajmniej tego nie okazywał a tu taka niespodzianka i nie powiem ale miło mi sie zrobiło że sie zainteresował
Wigilie spedzilismy w domu . Pierwsze świeto u szwagierki i szwagra a drugie swieto leniuchowaliśmy sobie w domu i rozmawialismy na skypie
Teraz mój jest juz drugi dzien w pracy. Jeszcze idzie tylko jutro bo na 30stego wziął urlop aby jechac razem ze mna na USG do tego szpitala .
A co tam u Ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:48
Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Ev
u mnie jak to po świetach zyje sie dalej
Ogolnie to odkąd biore ten suplement byłam juz kilka razy obejmowac wc... przed chwilą tez. Nadrabiam stracone tygodnie chyba
Śmieje sie bo mysle ze ten suplement dobrze dziala na moj organizm który wraca do normy i stad moje dolegliwosci a nawet wczoraj sutki zaczely mnie bolec i bolą do dziś hehe
Do tego wczoraj kupiłam sobie warzywa i owoce zawierajace zelazo wiec mysle ze szybko z tego wyjde.
Własnie jem kanapki z sałatą i pomidorem popijając kakao
A co tam u Ciebie ?
Ja przez cale swieta czulam sie zmeczonna i senna ... siedziałam przy stole 20 min i szlam sie klasc na 10 i tak caly czas ;/ ;p .
Mnie mdli bez przerwy prawie , do tego jeszcze jakies przeziębienie mnie meczy ;(
Wszystkie kobietki typu mama , ciocie , babcie uspakajaja ze przejdzie ... a ja mam wrazenie ze nigdy nie minie ... dopiero jak urodze ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 10:52
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Ja przez cale swieta czulam sie zmeczonna i senna ... siedziałam przy stole 20 min i szlam sie klasc na 10 i tak caly czas ;/ ;p .
Mnie mdli bez przerwy prawie , do tego jeszcze jakies przeziębienie mnie meczy ;(
Wszystkie kobietki typu mama , ciocie , babcie uspakajaja ze przejdzie ... a ja mam wrazenie ze nigdy nie minie ... dopiero jak urodze ;/
Najważniejsze aby dzidzia była zdrowaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Minie Zazwyczaj uspakaja sie wszystko w 6 miesiacu oczywiscie nie ktorym o wiele szybciej.
Najważniejsze aby dzidzia była zdrowa
Ehhh , powiem ci kochana ze ja mam wrażenie jak by te dolegliwości trwały juz z rok ^^.
Dokładnie ! ... dlatego staram sie nie narzekać bo jak by nie było żadnych objawów to pewnie bym schizowala ze cos jest nie tak ^^.
Bierz tabletki i bedzie dobrze !katsuyoshi, katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Ehhh , powiem ci kochana ze ja mam wrażenie jak by te dolegliwości trwały juz z rok ^^.
Dokładnie ! ... dlatego staram sie nie narzekać bo jak by nie było żadnych objawów to pewnie bym schizowala ze cos jest nie tak ^^.
Bierz tabletki i bedzie dobrze !
Mam tylko nadzieje ze dzidzi nic się nie stało przez ten niedobór... bo wiadomo już czytałam na necie jakie mogą byc skutki i boje się o to aby mimo wszystko malenstwo bylo zdrowe. Dlatego tak bardzo boje sie tego USG .
Ja tak z synkiem mialam ... pelno objawow od samego początku i mialam ich serdecznie dosyc...trwaly do 6 miesiąca ale pociesza mnie fakt że maly byl zdrowy i rozwijał się prawidłowo a wyniki mialam wrecz wzorowe
Jednak w tej ciazy tych objawow w sumie nie bylo tylko ciagle bole glowy ktore od czasu brania lekow zniknely a pojawily sie objawy.
Kiedy kochana pochwalisz się brzusiem? Bo tutaj dziewczyny i ja tez wrzucilysmy swoje hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 11:10
-
katsuyoshi wrote:Biore Według zalecen rozdzieliłam sobie to tak że ten cały lek z zelazem biore jedną rano w godzinach popoludniowych biore sobie ten folic 5mg i tak do godziny 18stej biore kolejną tabletke z tym zelazem
Mam tylko nadzieje ze dzidzi nic się nie stało przez ten niedobór... bo wiadomo już czytałam na necie jakie mogą byc skutki i boje się o to aby mimo wszystko malenstwo bylo zdrowe. Dlatego tak bardzo boje sie tego USG .
Ja tak z synkiem mialam ... pelno objawow od samego początku i mialam ich serdecznie dosyc...trwaly do 6 miesiąca ale pociesza mnie fakt że maly byl zdrowy i rozwijał się prawidłowo a wyniki mialam wrecz wzorowe
Jednak w tej ciazy tych objawow w sumie nie bylo tylko ciagle bole glowy ktore od czasu brania lekow zniknely a pojawily sie objawy.
Kiedy kochana pochwalisz się brzusiem? Bo tutaj dziewczyny i ja tez wrzucilysmy swoje hehe
No to dobrze Ja tez biore leki , staram sie to jakos w ciagu dnia rozkradać
Yhymmm ... jejj jak mam tak jeszcze 3 miesiace sie czuc to ... ;/
Ooooo no to musze tez wrzucić , zrobie zdjęcie i wrzucę ( mimo ze jest jeszcze taki nie za bardzo widoczny )katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:No to dobrze Ja tez biore leki , staram sie to jakos w ciagu dnia rozkradać
Yhymmm ... jejj jak mam tak jeszcze 3 miesiace sie czuc to ... ;/
Ooooo no to musze tez wrzucić , zrobie zdjęcie i wrzucę ( mimo ze jest jeszcze taki nie za bardzo widoczny )
Nie to co u mnie jakbym blizniaki conajmniej nosila
No to bede czekala tez za twim zdjeciemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 11:22
Ev lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Witam nowe Zaraz dodam was do prezentacji wątku
Miło was poznac. Mam nadzieje że miło spędzicie u nas czas.
A co do pytania o zakupy. Już kiedys odpowiadałam na to ale jako że jesteś nowa to masz prawo nie wiedziec jaka była odpowiedz.
Ja nie kupuje ponieważ mam ubranka po synku wszystkie zostawione a że były kupowane neutralne to nie ma sensu kupowac nowych Jedynie co to kosmetyki jak narazie
Widze dziewczyny wrzucacie zdjecia z odkrytym brzusiem to pomyslalam ze tez jedno takie dam mimo ze ja naprawde w porownaniu do waszych mam duzy
Hehe Oscarek nie chciał mnie puscic wiec się załapał
Jaki duzyyy ~!
.... tez bym juz chciala miec taki ^^ )katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Ja przez cale swieta czulam sie zmeczonna i senna ... siedziałam przy stole 20 min i szlam sie klasc na 10 i tak caly czas ;/ ;p .
Wszystkie kobietki typu mama , ciocie , babcie uspakajaja ze przejdzie ... a ja mam wrazenie ze nigdy nie minie ... dopiero jak urodze ;/Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
witajcie ja dzis miałam miec wizyte ale okazalo sie lekarka zachorowala, wkurzylam sie bardzo i zaczelam szukac na szybko lekarza zeby tylko w tym roku jeszcze bylo badanie zrobione, na szczescie po 3 godzinach wysilku znalazlam wizyte na jutro i to na nfz wiec super sie ulozylo
Ev, katsuyoshi, majeczka87 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyWitaj Palma nie dziwie Ci się też bym się mega wkurzyła jednak jak sie czeka na tą upragnioną wizyte to można dostac szału jak zostaje odwolane... jednakże lekarz też człowiek i zachorowac ma prawo ale moim zdaniem w takich wypadkach powinni dzwonic do osob ktore mają tego dnia wizyte i zapytac sie czy moga zapisac je do innego lekarza ktory przyjmuje tego samego dnia. Dobrze mimo wszystko ze udalo ci sie tak szybko zalatwic lekarza na jutro chociaż.
Ja jeszcze 2 dni i USG.
Ev no ja mam ten brzuchol... duzy jak na 4 miesiacEv lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam ja po hennie brwi. Na szczęście teraz mi zrobiła normalne bo ostatnio jak byłam to dwa dni chodziłam jak idiotka takie ciemne były. Brzuch mi coś dzisiaj ciągnie, przynajmniej coś czuje bo ostatnio się czułam jakbym w ciąży nie była oprócz tego zmęczenia
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć Wam ja po hennie brwi. Na szczęście teraz mi zrobiła normalne bo ostatnio jak byłam to dwa dni chodziłam jak idiotka takie ciemne były. Brzuch mi coś dzisiaj ciągnie, przynajmniej coś czuje bo ostatnio się czułam jakbym w ciąży nie była oprócz tego zmęczenia
ogolnie mam ciemne wlosy wiec mi to raczej nie potrzebne.
najadłam się jak świnia i czuje sie taka pelna teraz że eh...Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Ja nigdy nie robilam henna brwi ;p
ogolnie mam ciemne wlosy wiec mi to raczej nie potrzebne.
najadłam się jak świnia i czuje sie taka pelna teraz że eh...
Ja sobie zajadam mus własnej roboty z jabłek i marchewek i jestem przerażona bo właśnie kończę jeść dwa jabłka i 4 marchewkikatsuyoshi lubi tę wiadomość