Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,po mojej nieobecności.
Już pisałam na forum Staramy i Wspieramy,iż w ten weekend byłam w szpitalu,wczoraj wyszłam;dobrze że się zgłosiłam,okazał się na usg mały krwiak.
Ujrzałam migającą kropeczkę ♥ .
Cieszę się bardzo,modlę się by Dziecinka zdrowo i spokojnie rosła
Biorę leki, leżę, odpoczywam.
Mąż mi bardzo pomaga i zajmuje się naszym 5letnim synkiem. Za co Mu jestem bardzo wdzięczna.
W ramach wolnego czasu, którego będę mieć dużo,to nadrobię tematy forumowe.
Życzę Nam zdrówka,spokoju :*
Mam nadzieje,że Wasze ssmopoczucie jest w miarę ok,bo wiadomo jak to w ciąży,a zwłaszvza na początku.
Także przeczytałam na różowym forum, że przed Kat wizyta z usg.
Dlatego trzymam mocno mocno kciuki,by prześlicznie biło serduszko ♥.
Miłego wieczoru,miłej nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 21:27
Evanlyn, madziarella88, alexxx, katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Hej,po mojej nieobecności.
Już pisałam na forum Staramy i Wspieramy,iż w ten weekend byłam w szpitalu,wczoraj wyszłam;dobrze że się zgłosiłam,okazał się na usg mały krwiak.
Ujrzałam migającą kropeczkę ♥ .
Cieszę się bardzo,modlę się by Dziecinka zdrowo i spokojnie rosła
Biorę leki, leżę, odpoczywam.
Mąż mi bardzo pomaga i zajmuje się naszym 5letnim synkiem. Za co Mu jestem bardzo wdzięczna.
W ramach wolnego czasu, którego będę mieć dużo,to nadrobię tematy forumowe.
Życzę Nam zdrówka,spokoju :*
Mam nadzieje,że Wasze ssmopoczucie jest w miarę ok,bo wiadomo jak to w ciąży,a zwłaszvza na początku.
Także przeczytałam na różowym forum, że przed Kat wizyta z usg.
Dlatego trzymam mocno mocno kciuki,by prześlicznie biło serduszko ♥.
Miłego wieczoru,miłej nocy.
Jak już tak zaglądasz to napisz mi prosze jaki masz ten termin porodu wedlug belly lub wedlug USG
Zrobilam liste zakupów i jutro po położnej idziemy je zrealizować a potem ciężka praca w domu... trzeba będzie wszystko przygotować itp. Mam nadzieje że znajdę chwilke aby do was zawitać i napisać co po wizycie.
-
dzien dobry z rana !!!
jako ze zaraz uciekam do pracy a jutrk wiadomo - przygotowania do wigilii itd. chcialam wam kochane zlozyc najserdecznienszcze zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia! Obyscie spedzily je spokojnie w gronie osob ktore kochacie! No i oczywiscie mase prezentow zycze buziaki !Ev, alexxx, majeczka87, palma lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Ja niestety leze w lozku bo jak nie wymioty to jakies masakryczne bole glowy ... wczoraj doszla jeszcze jakas infekcja gardla i katar ... mam dosc ;(
Boje sie zeby te moje ciagle dolegliwosci i przeziebienia nie odbily sie i nie zaszkodzily dzieciatku -
Ev ja tak miałam ostatnio - katar, gardło + powiększone węzły chłonne na szyji i za uchem moja mama jest farmaceutką i wzieła mi syrop i tabletki na gardło Prenalen i na drugi dzień mi przeszło !
też się bałam czy dzieciątku to nie zaszkodzi, ale jak szybko wyleczysz to nie ma się co martwić. Kobiety gorsze infekcje przechodzą, zapalenie płuc, ciężkie zatrucia pokarmowe itp.
Kuruj się kochana :*
a wiecie może co z Bobittą? już się chwilę nie odzywa i się martwieEv lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Ev współczuję mnie jeszcze wczoraj trochę bolała, dzisiaj czuje się jak nowo narodzona i nawet sernik ucierałam
U mnie szał pieczenia który się powoli kończy - sernik, aniołek i królewski. Tylko sernik sobie jeszcze będzie dochodził pół godziny Pewnie z teściówką się zabierzemy popołudniu za sałatki bo co robić tyle czasu. Jak M wcześniej wróci z pracy to ubierzemy choinkę
Wczoraj było mi niedobrze od widoku czekolady - dzisiaj nie mogę się opędzić ech a co mi tam i tak będę grubaEv lubi tę wiadomość
-
Ehhh dziewczyny powiem Wam ze juz jestem wykończona fizycznie i psychicznie ;((
Miałam tyle rzeczy zaplanowanych na te dni przed świętami i DUPA ... .
Mam tylko nadzieje ze jutro poczuje sie lepiej ... dobrze ze Wigilia na miejscu , a w Boze Narodzenie jedziemy do moich rodzicow ... ja bym sama nie wiele byla w stanie zrobic.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Evanlyn ja ciagle jem slodycze tak ze ... a puki co to schudlam ^^
NO ja na początku ciąży schudłam 2 kg, tak mi się trzymało dłuższy czas ale już wróciłam do swojej wagi
Wczoraj robiłam pranie i w drugiej połowie grudnia pościel na zewnątrz wyschła mi do suchuteńka niesamowite ide zmieniaćEv lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja przed wczoraj cały dzień spędziłam w łóżku przez tą głowe
NO ja na początku ciąży schudłam 2 kg, tak mi się trzymało dłuższy czas ale już wróciłam do swojej wagi
Wczoraj robiłam pranie i w drugiej połowie grudnia pościel na zewnątrz wyschła mi do suchuteńka niesamowite ide zmieniać
;(
No ja jak dobrze liczę to od 4 tc wymiotuje itp ... modle sie zeby powoli zaczęło to ustępować bo jestem na skraju wytrzymania.
Hah nooo ... pogoda jest przedziwna ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 11:45
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
witam Was cieplusio
powiem Wam że ja nie mam prawie żadnych objawów typu mdłości ból głowy (oby to o niczym złym nie świadczyło) jeśli już to piersi mnie bolą a bardziej sutki i czasem podbrzusze, a jeśli suche kąciku ust mozna zaliczyc do objawow to tez mi sie to porobilo mam takie suche i nic na to nie pomagaEvanlyn lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Mnie to tylko mdłości tylko męczą, ciężko stwierdzić czy gorsze wymioty czy ta gula w żołądku.. Nie raz się modliłam żeby sobie zwymiotować żeby puściło chociaż trochę
Palma brak objawów nie oznacza że coś jest nie tam...poczekaj jeszcze chwile to może się doczekasz a jak nie to tylko się cieszyć gin mi mówiła że jak bolą piersi to wszystko jest w porządkupalma lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Wczoraj kupilam sobie te ziółka : http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-szczesliwa-ciaza powiem Wam ze drobna poprawę widzę , mam nadzieje ze bd tylko lepiej .
Ev lubi tę wiadomość