Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Love22 wrote:Super Basiu, pokaz jaki wybrałaś ostatecznie kolor.
Sklepu nie znam niestety.
Ja pozwolę sobie doprecyzować. Na ten wózek uparł się mój mąż:mi było szkoda kasy. Ale, że teściowie zdeklarowali się, że sfinansują, to ja się już nie czepiam. Ruszyli z argumentami, że ich syn jest jedynakiem, a mój syn może będzie ich jedynym wnukiem, także finalnie będziemy mieć... Granatowy Cybex Priam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2022, 16:35
Love22 lubi tę wiadomość
-
BasiaIR wrote:Ja pozwolę sobie doprecyzować. Na ten wózek uparł się mój mąż:mi było szkoda kasy. Ale, że teściowie zdeklarowali się, że sfinansują, to ja się już nie czepiam. Ruszyli z argumentami, że ich syn jest jedynakiem, a mój syn może będzie ich jedynym wnukiem, także finalnie będziemy mieć... Granatowy Cybex Priam.
BasiaIR lubi tę wiadomość
-
GoskaSamoska1 wrote:To jak już pytanie o łóżeczko to ją zagadam jaki materac kupujecie? Przy pierwszym dziecku 8 lat temu mieliśny kokos-gryke a teraz nie wiem czy nie lepszy wybór to z tej pianki poliuretanowej, która dostosowuje się do kształtu ciała.
Też postawię na piankowy przy kolejnym łóżeczku; wybrałam firmę Woodies (łóżeczko i dodatki). Pierwszy będzie kosz Mojżesza, ale pożycza nam go koleżanka👧 07.2022 -
GoskaSamoska1 wrote:To jak już pytanie o łóżeczko to ją zagadam jaki materac kupujecie? Przy pierwszym dziecku 8 lat temu mieliśny kokos-gryke a teraz nie wiem czy nie lepszy wybór to z tej pianki poliuretanowej, która dostosowuje się do kształtu ciała.
-
My mamy materac piankowy Hilding Dobranocka model Heros po córce. Dziewczyny na poprzedniej grupie mi go wtedy polecały bodajże i jestem zadowolona. Średnio twardy, żadnych odkształceń po 1,5 roku. Opinie na internecie też ma dobre
komodę mam z Ikea, a łóżeczko jest w miarę okej, ale ma swoje wady (skrzat meble). Zaletą jest cena xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 18:35
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Moniika wrote:My mamy materac piankowy Hilding Dobranocka model Heros po córce. Dziewczyny na poprzedniej grupie mi go wtedy polecały bodajże i jestem zadowolona. Średnio twardy, żadnych odkształceń po 1,5 roku. Opinie na internecie też ma dobre
komodę mam z Ikea, a łóżeczko jest w miarę okej, ale ma swoje wady (skrzat meble). Zaletą jest cena xd
Moniika lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam do tej pory gryka-pianka-kokos, wtedy taki był polecany, ale teraz jak fundusze pozwolą to zmienię na ten lateksowy bo podobno na ten moment najlepszy. Jak będziecie miały konkretny sklep do polecenia z dobra ceną to chętnie skorzystam. Łóżeczko mam najzwyklejsze drewniane z allegro. Akurat tu nie widzilam potrzeby przepłacać. Ma już 8 lat, po dwójce dzieci ,a żadnych uchybień i jeszcze jedno spokojnie w nim 2 lata pośpi. Nie skrzypi ani nic z tych rzeczy. Meble mieliśmy robione drewniane na zamówienie akurat jeszcze przed ciążą pierwszą i idealnie nadały się dla dziecka. Teraz przydała by się jeszcze dodatkowa komoda i szafa bo mam dylemat jak pomieścić 3 dzieci w jednym pokoju 🙈 bo u nas tylko łóżeczko w sypialni się mieści. Niby wydawało mi się że wszystko mam, a sporo wychodzi jak przychodzi co do czego.
-
GoskaSamoska1 wrote:Dziewczyny doradzcie bo już sama nie wiem. Wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć mocno brzuch/plecy. Noc przespałam a jak tylko wstałam z łóżka to ponownie. Silny ból pleców (po prawej stronie), który promieniuje do podbrzusza, krocza, nogi. Też tak macie? Jest to normalne? Coraz bardziej się boję czy to minie i nic złego się nie dzieje. Nazwałbym to ból a nie uczucie że coś czuję delikatnie.
Mam pytanie do ciebie Gośka czy tobie ten ból już się nie pojawił? Mam to samo dziś 4ty dzień. W nocy ten ból też jest. Czasem w ciągu dnia mija. Wizytę Mam na 15ego dopiero i nie wiem czy mam iść wcześniej.. U ciebie to chyba krócej trwało? Ja piję bardzo dużo i to nie ma wpływu, a pozycja jaka mi wyłącza ten ból to na brzuchu z podparciem nogą zgiętą w kolanie żeby brzucha nie uciskać. Wyniki moczu Mam od 2 tyg u lekarza. Chyba gdyby wskazywały na infekcję to skontaktowaliby się ze mną żebym przyszła wcześniej? Bo to 4tyg przerwy. Nie wiem. Nie chcę panikować, ale nie miałam tego nigdy wcześniej i boli konkretnie, mąż wyjeżdża 13ego za granicę i zostanę sama z dziećmi, więc tym bardziej może powinnam iść teraz na konsultację
-
sara9555 wrote:Hej. Podczytuję was z sierpniówek
Mam pytanie do ciebie Gośka czy tobie ten ból już się nie pojawił? Mam to samo dziś 4ty dzień. W nocy ten ból też jest. Czasem w ciągu dnia mija. Wizytę Mam na 15ego dopiero i nie wiem czy mam iść wcześniej.. U ciebie to chyba krócej trwało? Ja piję bardzo dużo i to nie ma wpływu, a pozycja jaka mi wyłącza ten ból to na brzuchu z podparciem nogą zgiętą w kolanie żeby brzucha nie uciskać. Wyniki moczu Mam od 2 tyg u lekarza. Chyba gdyby wskazywały na infekcję to skontaktowaliby się ze mną żebym przyszła wcześniej? Bo to 4tyg przerwy. Nie wiem. Nie chcę panikować, ale nie miałam tego nigdy wcześniej i boli konkretnie, mąż wyjeżdża 13ego za granicę i zostanę sama z dziećmi, więc tym bardziej może powinnam iść teraz na konsultację
Poszłabym na Twoim miejscu do fizjoterapeuty, najlepiej uroginekologicznego👧 07.2022