Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Anszelika wrote:Wlasnie sie dowiedzialam od własnej matki ze powinnam nad dieta 1600 kalorii jakas pomyslec bo mi brzuch juz w ciazy wywalilo. Przestane odbierac telefony...
Ja też mam mega duży brzuch a wcale nie uważam, że duży przytyłam na 5 m-ce 3,7 kg.. A brzuch duży, mam krzywy kręgosłup i dziwną budowę ciała dlatego brzuch taki duży..
Nie przejmuj się, co za bzdury..35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0 -
martamus wrote:1600??!!! Porąbało ją, serio co za ludzie!
Ja też mam mega duży brzuch a wcale nie uważam, że duży przytyłam na 5 m-ce 3,7 kg.. A brzuch duży, mam krzywy kręgosłup i dziwną budowę ciała dlatego brzuch taki duży..
Nie przejmuj się, co za bzdury..
Ja nie wiem jak mam z nią rozmawiać. Najwyraźniej za często tam ostatnio jeździmy, jak jest rzadko to jest milo nawet. Jeszcze w ten weekend są jej imieniny... -
Anszelika wrote:Wlasnie sie dowiedzialam od własnej matki ze powinnam nad dieta 1600 kalorii jakas pomyslec bo mi brzuch juz w ciazy wywalilo. Przestane odbierac telefony...
Eh..
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Anszelika wrote:Ja nie wiem jak mam z nią rozmawiać. Najwyraźniej za często tam ostatnio jeździmy, jak jest rzadko to jest milo nawet. Jeszcze w ten weekend są jej imieniny...
Kurcze, wybacz, ale coś ta Twoja mama toksyczna jest.. Ja bym nie pojechała na imieniny, powiedziałabym że się źle czuje, sorry ale powinna wspierać a nie Cie jeszcze dołować.. Masz prawo przytyć, więcej jeść itd - nie daj sobie wmówić że jest tak jak ona mówi! Przytulam! Nie przejmuj się! -
Oj no faktycznie trochę tak nie za fajnie ta twoja mama się zachowuje, moja też potrafi zajście za skórę - nie aż tak wprawdzie, ale jak mnie wnerwia to też ograniczam kontakt, spróbuj się nie przejmować -
-
maggaw wrote:Dziewczynki od kilku dni mam problem z lewa piersią, swędzi mnie sutek co mogę zrobić ? Prawy sutek tez jest wrażliwy ale nie swędzi tak jak lewy. Staram się nie drapać ani bardziej nie podrażniać
-
olimama wrote:Kciuki 🤞 Daj znać po.
Maniuś, a u Ciebie jak po wczorajszej wizycie?
Odnośnie piersi, moje w ostatnim czasie przeżywają rozrost. Już zaczynają wychodzić ze stanika. 🙈 Widzę, że te z poprzedniej ciąży będą za małe i aż się boję pomyśleć co będzie przy nawale. I brodawki zaczęły się powiększać. Mogłyby juz przystopować. 🙈
Dziewczyny, Wy zamawiacie dla dzieci jakieś pierdoly na AliExpress?
Odebrałam w poniedziałek ta pappe, ryzyko podstawowe 1:312,skorygowane 1:236, trisomia 21, pozostale 1:18000, lekarz mnie uspokoił ze to głównie wiek, no ale zaleca amnio, zrezygnowałam, jakos czuje, że będzie dobrze. -
Już po.
Płci nadal nie znam-nie było nic widać.
Wyszło mi liczne bakterie w moczu i infekcja grzybicza.dostałam pufacin oraz monural.zbadał też szyjkę na fotelu i jest ok.zamknięta(o długości nie mówił)potem robił USG na kozetce .dzidzia ma 15 cm i waży 250 gram.serduszko bije 139 u/min.ułożone nogami w dół dlatego te ruchy nie są intensywne.Łożysko mam bardzo nisko ,wchodzi na ujście szyjki i dlatego zakazał współżycia bo mogłoby dojść do krwawienia.mówił se powinno się podnieść ale gdyby jednak się nie podniosło to jest to wskazanie do cesarki.Kosmo, Zula36, martini92, anjaa25 lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Ana__33 wrote:Ja się nie mogę przyzwyczaić do rozmiaru i wyglądu, dobrze, że mam kilka staników, jak byłam grubsza, to teraz pasują, ale też już ledwo 😊
Dziewczyny, Wy zamawiacie dla dzieci jakieś pierdoly na AliExpress?
Odebrałam w poniedziałek ta pappe, ryzyko podstawowe 1:312,skorygowane 1:236, trisomia 21, pozostale 1:18000, lekarz mnie uspokoił ze to głównie wiek, no ale zaleca amnio, zrezygnowałam, jakos czuje, że będzie dobrze.
Ja chętnie coś pozamawiam z Ali jak będę wiedziała czy dla chłopca czy dziewczynki... -
Ja mam za tydzień wizytę, ciekawe, czy potwierdzi się dziewczynka. Te rzeczy na Ali po prostu urocze
StarającaSię, a miałaś jakieś objawy infekcji? Ja od wczoraj mam takie jakby pieczenie w pochwie i chwilami boli mnie brzuch, pisalam do swojego gina, ale zanim odpisze, to pewnie będzie wieczór. -
StarającaSię wrote:Już po.
Płci nadal nie znam-nie było nic widać.
Wyszło mi liczne bakterie w moczu i infekcja grzybicza.dostałam pufacin oraz monural.zbadał też szyjkę na fotelu i jest ok.zamknięta(o długości nie mówił)potem robił USG na kozetce .dzidzia ma 15 cm i waży 250 gram.serduszko bije 139 u/min.ułożone nogami w dół dlatego te ruchy nie są intensywne.Łożysko mam bardzo nisko ,wchodzi na ujście szyjki i dlatego zakazał współżycia bo mogłoby dojść do krwawienia.mówił se powinno się podnieść ale gdyby jednak się nie podniosło to jest to wskazanie do cesarki.
Serio nie było nic widać? 🙈 przecie to już 20 tydzień 😛 nogi uwidział a co między nie? Szkoda ale ty chyba zaraz następna wizyta już połówkowa wiec może wtedy łożysko miałam nisko w pierwszej ciąży i spokojnie ma czas się podnieść do 30 tc natomiast ja nie wiedziałam i sobie komodę skręcałam i zaczęłam krwawić i niestety musiałam leżeć cały lipiec , sierpień 🙄 ale się podniosło wszyskto będzie gitWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2021, 13:53
StarającaSię lubi tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈