Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gf95 wrote:Hej, tak z innej beczki dziś ma któraś z Was może Suzuki Swift IV generacji, chodzi mi o to czy do bagaznika tego samochodu wejdzie wózek? Gondola + stelaż? Mamy jechac ponad 100 km oglądać samochód i teraz czy warto czy w ogole odpuscic ten model, bo sie nie zmiesci
Jak potrzebujesz mały zwrotny kompakt, to chevrolet Aveo t300 w wersji sedan, tam masz większy bagażnik, wózek powinien wejść (do hatchbacka nie wchodzi, właśnie niedawno sprzedałam taki😉). Albo idź w klasykę, astra jest większa. -
gf95 wrote:Kurcze, z wszystkich ktore wybralam swift najbardziej sie mi podoba, no to zostaje focus mazda 3 albo fiat bravo. Jak dzieci wyrosna z wozkow to se kupie swifta
Z tych trzech mazda ma największy bagażnik chyba. Focus tak sobie, bravo wg mnie jest małe. Uwielbiam tematykę aut 😁 co roku bym mogła zmieniać 🤭 -
Ja mam BMW serii 1 i to z butlą LPG w bagażniku. Stelaż wchodzi, złożona spacerówka też a gondolę będę przewozić na kanapie. Gdyby nie butla to spokojnie by weszła, ale mi to też nie przeszkadza szczególnie bo to nie samochód na trasy czy wakacje no i gondoli stosunkowo krótko się jednak używa.
-
My zmieniliśmy specjalnie auto, bo na wyjazdy było właśnie Aveo. Mąż tłucze stara astrę na codzien. Teraz kupiliśmy renault Megane w sedanie. Miało być kombi, ale mała różnica w bagażniku i trafiła się fajna opcja z malutkim przebiegiem. Wózek wchodzi i walizka się mieści, plus jakieś torby. W czwartek będziemy próbować je na trasie bo jedziemy nad morze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gf95 wrote:Tez tak myslalam i mysle a przemecze sie w swifcie ale jednak spacerówkę mam na tym samym stelazu co gondole wiec niestety
W swifcie do bagażnika wchodzi dosłownie plecak wielkości szkolnego oraz ta "elka" plastikowa od nauki jazdy. No i zawraca się tym jak czołgiem. Dla mnie to serio słabe auto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 10:48
-
nick nieaktualny
-
gf95 wrote:Nie, nie Swifta juz nie biore w ogole pod uwage. Mysle, ze kupimy focusa bo juz jednego forda mamy i nam pasuje ale musze sie przejechac obejrzec
Oglądałam kiedyś też. Braliśmy mondeo pod uwagę teraz, ale nie chciałam diesla, w benzynie nic nie było ciekawego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, zmartwiłyście mnie tym fotelikiem, że nie do każdego auta pasuje. Jedziemy jutro przymierzać avionauta do samochodu, którym jeździmy w dłuższe trasy, no ale na co dzień też. A mam jeszcze drugi- taki, który ja dobijam na co dzień i chciałabym, żeby fotelik pasował do obu. Nie pojedziemy na dwa samochody, bo to 80km i mi już trochę ciężko będzie przejechać samej. A tak co do samochodów to się więcej nie wypowiem, bo u nas właśnie 2 kombi w użytku.
-
Ula30 wrote:Kurcze, zmartwiłyście mnie tym fotelikiem, że nie do każdego auta pasuje. Jedziemy jutro przymierzać avionauta do samochodu, którym jeździmy w dłuższe trasy, no ale na co dzień też. A mam jeszcze drugi- taki, który ja dobijam na co dzień i chciałabym, żeby fotelik pasował do obu. Nie pojedziemy na dwa samochody, bo to 80km i mi już trochę ciężko będzie przejechać samej. A tak co do samochodów to się więcej nie wypowiem, bo u nas właśnie 2 kombi w użytku.
-
Też mam pierdolca jeśli o bezpieczeństwo chodzi. Będę mieć avionauta do meganki, powinien pasować wg producenta. Mierzony nie był. Jako drugi będzie axkid minikid. Nastawiam się że ten drugi nastąpi już na wiosnę. Syn mi wyrósł z łupiny jak miał 7 m-cy... Za to mój brat odwalił... Auto za kupę hajsu i kupili fotelik 0-36kg za 300zl... Spytałam go tylko czy uważa że coś do czego wsadzi się noworodka i 30kg chłopca uważa za dobry wybór...
-
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Też mam pierdolca jeśli o bezpieczeństwo chodzi. Będę mieć avionauta do meganki, powinien pasować wg producenta. Mierzony nie był. Jako drugi będzie axkid minikid. Nastawiam się że ten drugi nastąpi już na wiosnę. Syn mi wyrósł z łupiny jak miał 7 m-cy... Za to mój brat odwalił... Auto za kupę hajsu i kupili fotelik 0-36kg za 300zl... Spytałam go tylko czy uważa że coś do czego wsadzi się noworodka i 30kg chłopca uważa za dobry wybór...
-
nick nieaktualny