Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ina - gratuluję córeczki 🙂 moja też by mnie tak mogła z zaskoczenia wziąć, bo u mnie nic się nie zapowiada... Czy dobrze pamiętam, że jesteś z Gdańska? W którym szpitalu rodziłaś?
Witam nowe dziewczyny.
Shooa, Gf, Magda - trzymajcie się dziewczyny, obyście jak najszybciej tuliły swoje maluchy.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:22
Kama_86, Anszelika, aliciaaa, Kosmo, maferka, martini92, olimama, jusci, Aleczemutek, KasiaLukasia, StarającaSię, StarającaSię, Natka95, LENi, Alunis, Maniuś, Aneta, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Gf gratulacje!
A jeszcze co do krocza - już tu kiedyś pisałam, że polecam balonik aniball do przygotowywania, powtórzę się, bo uważam, że mi naprawdę uratował tyłek przy pierwszym porodzie dosłownie 🙂 teraz też już z nim działam i widzę efekty, ćwiczenia zaczyna się po skończonym 37t.c więc dla niektórych z Was jest jeszcze pora, jakbyście chciały się zdecydować 😉KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kosmo wrote:Dziewczyny powodzenia 🤞
Ja wczoraj od wieczora do 4 rano miałam taki mocny ból brzucha który przychodził falami i powodował u mnie wizyty w toalecie... Już myślałam że mi nie przejdzie ale na szczęście już cisza.
Dzisiaj ostatnie ogarnianie mieszkania i jutro na 10 się stawiam w szpitalu. Lekki stres jest, ale tylko żeby z bobasem było wszystko ok i poszło sprawnie bez komplikacji.
Jako, że jestes na czasie :p. Co spakowałaś do torby? Bo ja będę dziś pasować to chętnie odgapie :p -
gf95 wrote:Witamy sie z Zosią 3760 54 cm, godz: 10;20 przez CC.
Witam gratuluję rozpakowanym.
Gf95 mogłabyś napisać jak bedziesz się czuła na siłach jak na medyków wygląda cc (po ilu godzinach stawiają na nogi, czy pomagają przy dziecku , czy można na noc zostawić pielęgniarką i jak z środkami przeciwbólowymi ) pytam bo mam zamiar mieć tam cc -
LENi wrote:Oooo to już jutro 😁 powodzenia!
Jako, że jestes na czasie :p. Co spakowałaś do torby? Bo ja będę dziś pasować to chętnie odgapie :p
No i dobre nastawienie 😁
Edit: zapomnialam jeszcze że wzięłam skarpety dla siebie, wodę termalna, butelkę filtrująca i ręcznik dla młodej jakby chcieli ją umyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 16:19
-
nick nieaktualny