X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe mamy 2021
Odpowiedz

Lipcowe mamy 2021

Oceń ten wątek:
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ina - gratuluję córeczki 🙂 moja też by mnie tak mogła z zaskoczenia wziąć, bo u mnie nic się nie zapowiada... Czy dobrze pamiętam, że jesteś z Gdańska? W którym szpitalu rodziłaś?
    Witam nowe dziewczyny.
    Shooa, Gf, Magda - trzymajcie się dziewczyny, obyście jak najszybciej tuliły swoje maluchy.

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2021, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:22

Kama_86, Anszelika, aliciaaa, Kosmo, maferka, martini92, olimama, jusci, Aleczemutek, KasiaLukasia, StarającaSię, StarającaSię, Natka95, LENi, Alunis, Maniuś, Aneta, akilegna♥ lubią tę wiadomość

• Kama_86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf, gratulacje! 🎉🎉🎉 Nareszcie. Tak cię wymęczyli.

Witam nowe dziewczyny na forum i trzymam kciuki szczególnie za te, u których już blisko do rozwiązania.

• Kosmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf, gratulacje, w końcu Zosia na świecie ☺️ To teraz oby do wyjścia do domku 🙂

klz9mg7yyp19n25l.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf gratulacje!
    A jeszcze co do krocza - już tu kiedyś pisałam, że polecam balonik aniball do przygotowywania, powtórzę się, bo uważam, że mi naprawdę uratował tyłek przy pierwszym porodzie dosłownie 🙂 teraz też już z nim działam i widzę efekty, ćwiczenia zaczyna się po skończonym 37t.c więc dla niektórych z Was jest jeszcze pora, jakbyście chciały się zdecydować 😉

preg.png
  • maferka Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2021, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf gratulacje 🎉🎊
    Ja dziś skusilam się na poduszkę do karmienia z biedry, może tym razem uda się KP bo nie zniosę znowu ściągania i karmienia butla

l22nmg7y9ifd1d1g.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf gratulacje! Dobrze że masz już za sobą. Jak się czujesz?

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Aleczemutek Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf gratulacje ❤️ dobrze, że już jesteś ze swoim kwiatuszkiem 🙂

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf ogromne gratulacje!

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf, nareszcie. Jak się czujesz? jak malutka? Mam nadzieję, że dzidzia wynagradza Ci trudy ostatnich dni :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biedrze są teraz poduszki do karmienia?

• maferka Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak są poduszki po 35 zł i jakieś ubranka ale już nie oglądałam bo znowu bym coś kupiła 😉

l22nmg7y9ifd1d1g.png
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf gratulacje ogromne! :)

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosmo wrote:
    Dziewczyny powodzenia 🤞

Ja wczoraj od wieczora do 4 rano miałam taki mocny ból brzucha który przychodził falami i powodował u mnie wizyty w toalecie... Już myślałam że mi nie przejdzie ale na szczęście już cisza.

Dzisiaj ostatnie ogarnianie mieszkania i jutro na 10 się stawiam w szpitalu. Lekki stres jest, ale tylko żeby z bobasem było wszystko ok i poszło sprawnie bez komplikacji.
    Oooo to już jutro 😁 powodzenia!
    Jako, że jestes na czasie :p. Co spakowałaś do torby? Bo ja będę dziś pasować to chętnie odgapie :p

l22ndf9helggnp3z.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf ogromne gratulacje! Napisz coś więcej, jak się czujecie!?

l22ndf9helggnp3z.png
  • Karolcia15031 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    Witamy sie z Zosią 3760 54 cm, godz: 10;20 przez CC.

Witam gratuluję rozpakowanym.
    Gf95 mogłabyś napisać jak bedziesz się czuła na siłach jak na medyków wygląda cc (po ilu godzinach stawiają na nogi, czy pomagają przy dziecku , czy można na noc zostawić pielęgniarką i jak z środkami przeciwbólowymi ) pytam bo mam zamiar mieć tam cc

• Kosmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENi wrote:
    Oooo to już jutro 😁 powodzenia!
    Jako, że jestes na czasie :p. Co spakowałaś do torby? Bo ja będę dziś pasować to chętnie odgapie :p
    Ojj dużo tego, ale tak z pamięci na szybko to dla mnie: dwie koszule plus szlafrok z krótkim rękawem, klapki, japonki pod prysznic, majtki siateczkowe + ciuchy na wyjście, podkłady na mnie i w razie W (chociaż podobno dają szpitalne), podstawowe kosmetyki, lanolina, laktator, wkładki laktacyjne w razie czego i kompresy multimam, rogal do karmienia, przekąski (ale ja jutro na czczo a pierwszy posiłek dostanę dopiero ok południa w środę i podobno dają smaczne i spore, więc możliwe że nie skorzystam, oby! 🙃). Dla małej wiadomo ciuszki, kilka tetr, pieluchy, chusteczki mokre, krem do pupy, kocyk i otulacz. Plus do tego wiadomo ładowarki, dokumenty, wyniki badań, klapki i ciuchy dla taty na zmianę bo z nami zostaje na jeden dzień i chyba tyle.

No i dobre nastawienie 😁

Edit: zapomnialam jeszcze że wzięłam skarpety dla siebie, wodę termalna, butelkę filtrująca i ręcznik dla młodej jakby chcieli ją umyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 16:19

klz9mg7yyp19n25l.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dzięki Kosmo! Ulatwilas mi :)

Kosmo lubi tę wiadomość

l22ndf9helggnp3z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:22

Kosmo, Umina88 lubią tę wiadomość

• Kosmo Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2021, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gf super że już Cię aktywizują. A jak wrażenia z samej cesarki? Było w porządku? Pionizacja bardzo bolała? Nie żałujesz że się zdecydowałaś ostatecznie na cięcie? 🙂

klz9mg7yyp19n25l.png
‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ