Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zula36 wrote:Anszelika jest tego pełno w necie. Rozmaryn i tymianek zwiększa ukrwienie macicy. Wiadomo pewnie pewnie chodzi o duże ilości ale po co ryzykować. Dużo mięty, lubczyku, kurkumy, cynamonu tez. Ja wczoraj mało się nie nacięłam bo robiłam tagiatelle i chciałam posypać serem picirino, który jest dozwolony a tu w składzie mleko niepasteryzowane. Wiec szczerze to już wogole wolę omijać te produkty niż się później zastanawiać.
Justyna27 lubi tę wiadomość
-
Ja też wizytuję 4.12 o 14 Nie mogę się doczekać i trochę się stresuję 😬 martwię się czy wszytko dobrze mimo tego braku objawów 😒
Obyśmy tylko usłyszały, że wszystko ok i były spokojne na chwilę 🙏🙏Zula36, Justyna27, Maniuś, Mimi2 lubią tę wiadomość
-
Kciuki za wizyty dziewczyny
Ja dopiero 15.12, oczywiście już jestem zmartwiona czy jest ok
Dzisiaj po ciężkiej nieprzespanej nocy bo tak mnie mdliło, że co zamknelam oczy to helikopter przyznałam się szefowi (miałam to zrobić dopiero po tej wizycie). No cóż, nie spodziewałam się od niego niczego specjalnego ale ani na kiedy termin, ani jak się czuje, ani gratulacji nic. Tylko do kiedy będę pracować i że oby jak najdłużej. Gdyby nie ekipa którzy musieliby robić moje obowiązki to bym zaraz spadała na L4, bo buc jakich mało. Ale powiedziałam że albo mi załatwi jeszcze w tym tygodniu home office albo wezmę L4.