X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe mamy 2021
Odpowiedz

Lipcowe mamy 2021

Oceń ten wątek:
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENi wrote:
    Natka nie zadrapał się?

Właśnie nie wiem... Wczoraj mąż zauważył... Wcześniej byliśmy u fizjo i dostał tam ataku płaczu mega... Ale nie zauważyłam żeby się zadrapał :(

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka wygląda na pęknięte naczynko, ale jakby samo nie zniknęło przez tydzień to lepiej zeby lekarz obejrzał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2021, 14:48

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hit od matki uslyszalam, mielismy wam kupic do nowego domu agd cale ale Zosia nieochrzczona to nie kupimy 🤣🤣🤣 ciekawe czy faktycznie czy se jaja robila

• Zula36 Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2022, 23:21

event.png
    age.png
    ❤️👶🏼Adaś 22.06.2021🌈
    💔👼🏼09.04.2020 (9tc)
    ❤️👧🏼Zosia 28.06.2018
    👩🏼 Ja, 39 lat 🤦🏼‍♀️
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    Hit od matki uslyszalam, mielismy wam kupic do nowego domu agd cale ale Zosia nieochrzczona to nie kupimy 🤣🤣🤣 ciekawe czy faktycznie czy se jaja robila

No dojrzałe podejście. W sumie to jak bym moją matkę słyszała... Ten sam typ... Moja by nie kupiła.

Shoa, a tam bym już te 120 odpuściła. Niby jakieś przeciwciała pewnie tam są, jasne że jak masz czas i co ściągać to podać można.

shooa lubi tę wiadomość

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa powiedziała, że Łucja marudzi w samochodzie, bo samochodem można jeździć dopiero po chrzcie 😑

Łucja nie śpi od 6.00 ma drzemki po 5-10 min max...cycki mi już dzisiaj opadają😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiee wrote:
    Moja teściowa powiedziała, że Łucja marudzi w samochodzie, bo samochodem można jeździć dopiero po chrzcie 😑

Łucja nie śpi od 6.00 ma drzemki po 5-10 min max...cycki mi już dzisiaj opadają😔

A do chrztu czym zawiezc, rowerem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    A do chrztu czym zawiezc, rowerem?

Chyba tak, albo taczką

martini92, medimind lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    O ja, twardo grają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka też mi to wygląda na pęknięte naczynko. Jak nic się z tym nie będzie działo, nie będzie się powiększało, to obserwowałabym.

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiee wrote:

Padłam z tego samochodu 🤣🤣🤣

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się boje co będzie w sobotę. Moi dziadkowie przyjeżdżają. Tyle że mnie nie mają czym szantażować 😅😅😅

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • maferka Ekspertka

Wysłany: 8 września 2021, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy dziś u lekarza z mala, jest zdrowa nic jej nie dolega, wyglądała ja że wszystkich stron, moje cycki też oglądała i stwierdzila że są ok i powinnam mała przystawiać dalej, po kilku dniach powinna znowu wrócić do piersi ale ja już w to nie wierzę. Mam dość jej wrzasków jak tylko ja biorę na ręce to się drze. Wypiła z butelki 100 ml mojego mleka i dalej ryk. Teściowa jak co dzień wmawia mi że ona jest nadal głodna bo mam za słabe mleko. W końcu podałam jej mm wypiła może 40ml i nadal się drze i ciąga smoczek. Na dodatek Hela wróciła z przedszkola z katarem, a jutro mamy szczepienie. Wyć mi się chce.

l22nmg7y9ifd1d1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maferka moja Łucja nie śpi od 6.00 wyć mi się chcę i wyje, bo nie mam już sił

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maferka współczuje. Spróbuj wystawić teściowa za drzwi, pomoże o tyle że przestanie Cię wkurzać dodatkowo.

Znów miałam akcje ze starszakiem staranował by siostrę mimo tego że trzy razy krzyczałam żeby nie właził z tej strony na łóżko. Dopiero jak soczysta k... Poleciała to zareagował... Nie wiem co z nim robić na prawdę już 😔

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Babcia Ekspertka

Wysłany: 8 września 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    A jest ktos kto nie chrzci? Jak odpowiadacie na namowy rodziny, bo krzywdzę dziecko itp

Corka uznala, ze nie będzie decydować za dziecko. Ze ono samo ma prawo wybierać, jakiego chce być wyznania i czy w ogóle chce. Wspieram ja w tej decyzji.

Anszelika, medimind, Kama_86, Zula36, akilegna♥ lubią tę wiadomość

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcia wrote:
    Corka uznala, ze nie będzie decydować za dziecko. Ze ono samo ma prawo wybierać, jakiego chce być wyznania i czy w ogóle chce. Wspieram ja w tej decyzji.

Podziwiam, mało która osoba w wieku "babciowym" przyjmuje takie decyzje. Moja mama mimo że ma dopiero 55 lat nie dość że nie przyjęła by takiej decyzji i krytykowała przy każdej okazji, to jeszcze nie jest w stanie przyjąć nawet zaleceń WHO co do karmienia. Przy synu stykała mu maliny do buzi jak miał cztery miesiące... Teraz jak mi mała kupy nie robi to już dwa razy o wodzie z miodem słyszałam. Także na prawdę super, że się Pani chce dowiedzieć czegoś nowego i w ogóle.

Babcia lubi tę wiadomość

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anszelika wrote:
    Podziwiam, mało która osoba w wieku "babciowym" przyjmuje takie decyzje. Moja mama mimo że ma dopiero 55 lat nie dość że nie przyjęła by takiej decyzji i krytykowała przy każdej okazji, to jeszcze nie jest w stanie przyjąć nawet zaleceń WHO co do karmienia. Przy synu stykała mu maliny do buzi jak miał cztery miesiące... Teraz jak mi mała kupy nie robi to już dwa razy o wodzie z miodem słyszałam. Także na prawdę super, że się Pani chce dowiedzieć czegoś nowego i w ogóle.

Moja ma 46 i nie lepsza xd

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 8 września 2021, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gf95 wrote:
    Moja ma 46 i nie lepsza xd

Nooo, to nieźle XD

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz chyba pomalu cos docierac zaczyna, bo juz nie neguje wszystkiego co powiem

Babcia, Anszelika lubią tę wiadomość

‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ