Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gf95 wrote:Hit od matki uslyszalam, mielismy wam kupic do nowego domu agd cale ale Zosia nieochrzczona to nie kupimy 🤣🤣🤣 ciekawe czy faktycznie czy se jaja robila
No dojrzałe podejście. W sumie to jak bym moją matkę słyszała... Ten sam typ... Moja by nie kupiła.
Shoa, a tam bym już te 120 odpuściła. Niby jakieś przeciwciała pewnie tam są, jasne że jak masz czas i co ściągać to podać można.shooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy dziś u lekarza z mala, jest zdrowa nic jej nie dolega, wyglądała ja że wszystkich stron, moje cycki też oglądała i stwierdzila że są ok i powinnam mała przystawiać dalej, po kilku dniach powinna znowu wrócić do piersi ale ja już w to nie wierzę. Mam dość jej wrzasków jak tylko ja biorę na ręce to się drze. Wypiła z butelki 100 ml mojego mleka i dalej ryk. Teściowa jak co dzień wmawia mi że ona jest nadal głodna bo mam za słabe mleko. W końcu podałam jej mm wypiła może 40ml i nadal się drze i ciąga smoczek. Na dodatek Hela wróciła z przedszkola z katarem, a jutro mamy szczepienie. Wyć mi się chce.
-
nick nieaktualny
-
Maferka współczuje. Spróbuj wystawić teściowa za drzwi, pomoże o tyle że przestanie Cię wkurzać dodatkowo.
Znów miałam akcje ze starszakiem staranował by siostrę mimo tego że trzy razy krzyczałam żeby nie właził z tej strony na łóżko. Dopiero jak soczysta k... Poleciała to zareagował... Nie wiem co z nim robić na prawdę już 😔 -
gf95 wrote:A jest ktos kto nie chrzci? Jak odpowiadacie na namowy rodziny, bo krzywdzę dziecko itp
Corka uznala, ze nie będzie decydować za dziecko. Ze ono samo ma prawo wybierać, jakiego chce być wyznania i czy w ogóle chce. Wspieram ja w tej decyzji.
Anszelika, medimind, Kama_86, Zula36, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Babcia wrote:Corka uznala, ze nie będzie decydować za dziecko. Ze ono samo ma prawo wybierać, jakiego chce być wyznania i czy w ogóle chce. Wspieram ja w tej decyzji.
Podziwiam, mało która osoba w wieku "babciowym" przyjmuje takie decyzje. Moja mama mimo że ma dopiero 55 lat nie dość że nie przyjęła by takiej decyzji i krytykowała przy każdej okazji, to jeszcze nie jest w stanie przyjąć nawet zaleceń WHO co do karmienia. Przy synu stykała mu maliny do buzi jak miał cztery miesiące... Teraz jak mi mała kupy nie robi to już dwa razy o wodzie z miodem słyszałam. Także na prawdę super, że się Pani chce dowiedzieć czegoś nowego i w ogóle.Babcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Podziwiam, mało która osoba w wieku "babciowym" przyjmuje takie decyzje. Moja mama mimo że ma dopiero 55 lat nie dość że nie przyjęła by takiej decyzji i krytykowała przy każdej okazji, to jeszcze nie jest w stanie przyjąć nawet zaleceń WHO co do karmienia. Przy synu stykała mu maliny do buzi jak miał cztery miesiące... Teraz jak mi mała kupy nie robi to już dwa razy o wodzie z miodem słyszałam. Także na prawdę super, że się Pani chce dowiedzieć czegoś nowego i w ogóle.
Moja ma 46 i nie lepsza xd -
nick nieaktualny