Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Ghrrr... Jak mi ktoś powie jeszcze że dziecko może nie robić kupy cztery dni i więcej to będę mordować . Moja trzeci dzień nie robi i dziś ma turbo dzień marudy. Już któryś raz tak jest. Potem wali glona i jest dwa dni spokój. Dopiero mi zasnęła w miarę od 6.20. do tej pory były turbodrzemki po 3 minuty
Moja tez ma dzis turbodrzemki po 10 min maksymalnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeden wielki kryzys...mam nadziej, że to tylko lub aż skok rozwojowy i zaraz wszystko wróci do normy. Od wczoraj drzemki po 5-10 min i cały czas marudzenie, normalnie nie wiem jak się nazywam...do tego wszystkiego młoda jest tak marudna, że obraziła się na cycka, a ja nawet nie mam kiedy odciągnąc mleka...mam już tak dość 😭
-
nick nieaktualnyMaferka, mam nadzieję, ze małą szybko nawodnią i wrócicie do domu.
Angiee,trzymaj się. Uważaj, żeby Ci się nie porobiły zastoje i zatkane kanaliki, bo będzie tragedia. A mm bez problemu je?
Hmm... My byliśmy na USG bioderek i wszystko ok, ale kazał przyjść na kontrolę w 5-6 miesiącu. To standardowa procedura? -
nick nieaktualnyUla30 no własnie mm nie chcę za bardzo, ja odciągam minimalną ilość na szybko i jej daje jak troszkę wypije, to zamieniam butelke na cycka, czasami się uda ta podmianka za pierwszym razem, a czasami musze tak robić kilka razy.
U nas lekarka mówiła, że następna kontrola w 3 miesiącu 🤷♀️
Dziewczyny czy waszym dzieciom zdarza się zapłakać przez sen? Moja mała sporadycznie tak robi, śpi i nagle chwilowy płacz 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
Zostajemy na noc na obserwacji, mała już dwa razy jadła i jak narazie się przyjęło. Wyniki w normie choć elektrolity poniżej, świadczą o lekkim odwodnieniu, mam nadzieję że to nie wirus i już się nic nie rozwinie. Dotala wczoraj trochę mm i może to jej zaszkodziło.
-
nick nieaktualnymaferka wrote:Zostajemy na noc na obserwacji, mała już dwa razy jadła i jak narazie się przyjęło. Wyniki w normie choć elektrolity poniżej, świadczą o lekkim odwodnieniu, mam nadzieję że to nie wirus i już się nic nie rozwinie. Dotala wczoraj trochę mm i może to jej zaszkodziło.
Trzymam kciuki, żebyście szybko wyszły do domku ❤ -
nick nieaktualny
-
Maferka dużo zdrówka
Dziewczyny czym mogę posmarować buzie małej. Miała krosteczki, które poznikaly ale zostały takie suche placki. Pod palcem czuć, ze skora est szorstka. Nie wiem czy to zostawić czy czymś smarować
Ja dzisiaj byłam na kontroli u ginekologa. Wzięłam tabletki na wszelki wypadek, bo na wkładkę na razie się nie zdecyduje.
Muszę pomyśleć nad fizjo dla mnie.
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zula36 wrote:Martini pisałaś, ze przy pierwszym dziecku nie miałaś okresu karmiąc. Czy pamiętasz jak się Twój organizm zachowywał? Mój mi daje sprzeczne sygnały. Kłucia naprzemienne jajników, ból brzucha jak na miesiączkę już ponad tydzień, śluz tez raz płodny raz nie a szyjka wysoko. Trochę mnie to już męczy czy ta miesiączka w końcu będzie czy nie.
Olimama u Ciebie była bardzo intensywna?
Zula, szczerze to nie pamiętam. Teraz mam raz sucho a raz sporo rozciagliwego mętnego sluzu, w ciąży miałam podobny. innych objawów nie obserwuję