Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
gf95 wrote:No to super informacja i mnie uspokoiła, bo juz sie naczytalam o problemach neurologicznych itp
Ja ostatnio staram się nie czytać, bo się nakręcam. Spytaj jutro jeszcze swojego pediatry. Mam nadzieje, ze potwierdzi i zamykamy temat na jakis czas🙂 Nawet dobrze, ze jeszcze nie ma łez, bo jak sie pojawia to ja pewnie będę płakać razem z nią 🤷♀️
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
nick nieaktualnyina-1409 wrote:Ja ostatnio staram się nie czytać, bo się nakręcam. Spytaj jutro jeszcze swojego pediatry. Mam nadzieje, ze potwierdzi i zamykamy temat na jakis czas🙂 Nawet dobrze, ze jeszcze nie ma łez, bo jak sie pojawia to ja pewnie będę płakać razem z nią 🤷♀️
Dam znac jutro. -
Moja tez gada. Z babcia prowadzą całe dyskusje 🙂
Uśmiecha sie już świadomie i jest ro najcudowniejszy widok na ziemi. Jeszcze czekam aż będzie sie chichrała na głos.
Poza tym zauważa zabawki. Zaczęła wyciągać raczki i próbuje cos złapać. Karuzela jest Ok ale na krótko. Za to od kilku dni ładnie główkę trzyma. Jeszcze krótko ale mogę zrobić jej zdjecie i nie jest to wyłącznie dziobanie.
olimama lubi tę wiadomość
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LENi wrote:No to czekam na te wszystkie atrakcje, dzięki którym trochę dychne 🤪😅
Musze tylko kupić ta mate piankowa i karuzelke.. Co polecacie?
Ja nie mam, ale polecę karuzele kontrastowa Canpol. I mate składaną, nie te pianki bo zaraz są wygryzione i wydłubane. A puzzle rozłożone i zjedzone. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale moja jest jednak sporo starsza od części dzieciaczkow. A miedzy Anszeliki córką to aż 1,5 miesiąca, więc narazie spora różnica, ale kilka miesięcy i wszystko wyrówna się.
Karuzelke mam Smoby z projektorem.Anszelika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIna - moja pediatra mowi ze to normalne.
Wazy 5120, 600g w 3 tygodnie przybrała. Mamy skierowanie na usg przezciemiączkowe bo akurat plakala i sie prezyla, juz o jakichś krwawieniach mozgu czytalam itp, ta powiedziala ze wg niej usg przezciemiączkowe powinno byc profilaktyka jak bioderka, ze raczej nic nie wyjdzie ale ja juz stres i maz tez -
nick nieaktualnyolimama wrote:Ale moja jest jednak sporo starsza od części dzieciaczkow. A miedzy Anszeliki córką to aż 1,5 miesiąca, więc narazie spora różnica, ale kilka miesięcy i wszystko wyrówna się.
Karuzelke mam Smoby z projektorem.
U takich maluszkow to i tydzien to roznica duza -
gf95 wrote:Ina - moja pediatra mowi ze to normalne.
Wazy 5120, 600g w 3 tygodnie przybrała. Mamy skierowanie na usg przezciemiączkowe bo akurat plakala i sie prezyla, juz o jakichś krwawieniach mozgu czytalam itp, ta powiedziala ze wg niej usg przezciemiączkowe powinno byc profilaktyka jak bioderka, ze raczej nic nie wyjdzie ale ja juz stres i maz tez
No to temat łez mamy załatwiony 🙂
Corka miała usg przezciemiaczkowe w szpitalu robione.
Moja podobnie wazy. Wczoraj 5050 g. Tylko jej nie zmierzyli, ale dzisij kolejne ciuszki za małe się okazały 🙈
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
Gameta Gdynia
-
U mnie we wtorek będzie ważenie. Bardzo ciekawa jestem ile Oliwka przybrała.
Kontrola u fizjo nie wykazała nieprawidłowości. Ale jak będę z synem u babeczki specjalizującej się w napięciu to poproszę żeby młoda też obejrzała,bo nie chcę mieć kolejnego problemu w przyszłości.olimama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyina-1409 wrote:No to temat łez mamy załatwiony 🙂
Corka miała usg przezciemiaczkowe w szpitalu robione.
Moja podobnie wazy. Wczoraj 5050 g. Tylko jej nie zmierzyli, ale dzisij kolejne ciuszki za małe się okazały 🙈
a z jakiego powodu miałaś USG przezciemiączkowe, ona mi nawet konkretnej choroby nie napisała tylko kod choroby: Z03 czyli nic tak naprawde..