Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Olimama - jasne jak tylko mi przyjdzie
Moja od 17 marudzi, o 18 ja wykąpałam i teraz pije i może usnie oby na dłużej 🤪
A i do usypiania też mała pieluszka się sprawdza, zresztą my wszędzie z nią 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 18:43
-
Natka95 wrote:Sandrina, generalnie było lepiej niż wcześniej. Jak przyszliśmy to się do niej uśmiechnął, wzięła go na ręce, zabawiła i potem ćwiczyli, ale po jakichś 15/20 minutach jak zaczęła go ciągać na lewo i prawo za ręce i nogi to się zirytował i płacz, potem już cały czas marudził. Udało jej się go na chwilę uspokoić i jeszcze coś porobić, ale już nie był w humorze, na końcu zaczął wgl się drzeć tak że do domu wiozłam go na cycku 😫
Anszelika, w sumie my USG przezciemiączkowe mieliśmy oprócz szpitala jeszcze w 9 tż to może wezmę opis z tego do tego neurologa, chyba że kolejne zleci.
Generalnie się boję że on nie będzie współpracował, a jak dziecko cały czas ryczy i się napina to nie da się go przecież prawidłowo ocenić -
nick nieaktualnyU nas też już ululana na noc. Bez kłopotów, z szumisiem i w dostawce. Oby noc była łaskawa🙏
Zastanawiam się, jak to będzie po zmianie czasu na zimowy... O 17 mi będzie chodziła spać? 🤪 Próbowałam ją przeciągać, ale nic to nie daje. 18:30 wybija i chce spać. -
nick nieaktualnyKosmo wrote:Ina no właśnie myśmy w 8tyg dostali na oba bioderka 1a ale się ortopeda przyczepił że na jedną nóżkę ma przykurcz. Też zalecił szerokie pieluchowanie czego nie robiłam bo fizjo powiedziała że jest ok i już się tego nie stosuje. W tym tygodniu mieliśmy kolejną kontrolę i już nic się nie przyczepili znów oba bioderka 1a i zapis że do kolejnej kontroli za 4miesiace... Nie widzę sensu tego. To jest na nfz to może naciągają na kasę od państwa, nie znam się 🤷🏻♀️
My tez nfz i nie mamy kolejnej kontroli -
nick nieaktualny
-
Moja też już śpi 😂 Wstała o 18:30 po pół h drzemki i taka maruda że nie szło jej z rąk odłożyć więc od razu wjechała kąpiel jedzenie i spanie 😉
Właśnie co do pieluszki to moja uwielbia chwyta w lewą rączkę i wciska w nią cały nos i buzie. Cały czas się boje ze się udusi więc co chwilę sprawdzam i odsuwam jej z noska a ona znowu jeszcze ta ręka sobie odciska na nos 🤷🏻♀️ Spróbowałam jej dać taka mała muslinowa 30x30 ale nie zdała egzaminu musi mieć dużo tego materiału na buźce żeby zasnąć 🤷🏻♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny