Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka95 wrote:Dziewczyny na mm, przypomnicie proszę jakie mleka poddajecie i jak Wam się sprawdzają?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ochraniacie jakoś szczebelki od łóżeczka? Mój młody strasznie się zaczął wiercic. Kładę go podłużnie, a zaraz jest w poprzek łóżeczka. I wkłada co chwilę nóżki między szczebelki, a potem się drze bo nie może wyjąć 🥴. Dostałam ochraniacz, ale jest gruby i generalnie boje się go zakładać. Macie jakieś inne patenty?
Znalazłam coś takiego, wydaje się bezpieczne. Użytkuję któraś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 20:44
-
A ja myślę dziewczyny czy na black friday gdzieś nie znajdę promocji na łóżeczko no i się zastanawiam z szufladą czy bez 🤔 Miejsca do przechowywania nigdy chyba za wiele. Nie ma to chyba różnicy w użytkowaniu potem łóżeczka nie? Najniższy poziom jest ten sam co w łóżeczku bez szuflady prawda? Dajcie jakieś protipy. Wyjmowane szczebelki się faktycznie przydają?
-
nick nieaktualnyJa mam bez szuflady, bo akurat miejsca do przechowywania mam dość. Ale gdyby było inaczej, to brałabym koniecznie z szufladą. L Szuflada nie wpływa na położenie dolnego poziomu. Moim zdaniem wyjmowane szczebelki się przydają. I chyba większość łóżeczek je ma. No i generalnie jak już to wziąć z wyjmowanymi- jak jednak się nie przydadzą, to zawsze można założyć z powrotem. I ja polecam wziąć że szczebelkami dookoła (bo są takie łóżeczka co mają pełną płytę na krótszych bokach). Ja np wtedy nie widziałabym dziecka z mojego łóżka.
Olimama, właśnie coś takiego znalazłam i chyba to zamówię. -
nick nieaktualnyJa nie ochraniam niczym, reka, noga sie zrosnie, jak się udusi to nie.
Dziewczyny czytajcie sklady, bebiko a bebilon to to samo, tylko cena inna, maz zrobil skrypt wrzuciliśmy oba, wyrzucic mial roznice, nic nie wyrzucil procz czegos jednego, jakiegoś przeciwutleniacza, nawet jak czytaliśmy sklady ja jedno mleko on drugie to to to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 21:51
-
gf95 wrote:Ja nie ochraniam niczym, reka, noga sie zrosnie, jak się udusi to nie.
Dziewczyny czytajcie sklady, bebiko a bebilon to to samo, tylko cena inna, maz zrobil skrypt wrzuciliśmy oba, wyrzucic mial roznice, nic nie wyrzucil procz czegos jednego, jakiegoś przeciwutleniacza, nawet jak czytaliśmy sklady ja jedno mleko on drugie to to to samo.
A porównałas ten nowy skład bez oleju palmowego? -
nick nieaktualnyAnszelika wrote:A porównałas ten nowy skład bez oleju palmowego?
Porównywam stary, ale oni robią myk, na puszce bez oleju palmowego a w składzie olej palmowy, ale faktycznie teraz na doz patrze na sklad i nie ma oleju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2021, 21:55
-
Laski na grupie na fb o MM pisały że ten olej palmowy w MM to nie ten słynny ZŁY OLEJ PALMOWY, tylko coś w porządku. Nie zagłębiałam się w to więc nie powiem wam teraz o co to dokładnie chodziło ale generalnie że olej palmowy w składzie mm nie jest niczym złym 🙂 To tak nawiasem
Natka95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Laski na grupie na fb o MM pisały że ten olej palmowy w MM to nie ten słynny ZŁY OLEJ PALMOWY, tylko coś w porządku. Nie zagłębiałam się w to więc nie powiem wam teraz o co to dokładnie chodziło ale generalnie że olej palmowy w składzie mm nie jest niczym złym 🙂 To tak nawiasem
Tez to czytalam, ze w tych ilościach jest nieszkodliwy -
nick nieaktualny
-
Moja tez tak po łóżku wędruje 🤪 ale śpi że mną i zwykle jest przylepiona do mnie... Taka siatka fajna, brałabym
Dała mi popis w nocy, jak pozwoliłam jej spać do 19, to po kąpieli ją przetrzymałam trochę bo do 21 i co.. Zasnęła dopiero o północy, potem 3 i 7.. Ale do tej północy to się męczyłyśmy bo noc wcześniejszą też była ciężka.. Także ja o 21 to już sama padam 🤦♀️
Teraz się przyssala to już 40mon wisi na cycku..