Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Gf, jak to zęby to czytałam na grupie na fb że często działa jak dasz młodej chłodniejsze mleko 🤷
Ja właśnie czekam aż moja zaśnie a starego wysłałam do maka po żarcie 😝
Mysmy wczoraj mieli maca, drwal zaliczony🤣🤣Kosmo, LENi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas kiepski wieczór byl bo się mąż że starsza podarł przy myciu zębów więc był ryk do mamy to jak jedna wyła to i druga zaczela, zanim je uspokoiłam to się 22 zrobiła, jeszcze starego opieprzylam bo zamiast się któraś zająć to poszedł gary zmywac. Mała się wybiła że snu przez to i już nie było mowy żeby próbowała sama zasnac. Myślałam że dłużej pospi bo jadła o 22 a ona godzinkę temu już wstała na mleko, teraz śpi oczywiście na mojej poduszce 🥴 a ja ściągam mleko.
Osteopate też polecam tylko ja jeździłam że starsza bo jak zaczynała chodzić to jej stopa do środka uciekała i się przewracala o własną noge. Myślałam że to jakiś szarlatan, nie wierzyłam że taki ucisk może coś pomoc a po drugiej wizycie nagle dziecko zaczęło normalnie chodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Moja się wierci. Ja mam dość, nawet kurde na relaks w Lidlu nie mam co liczyć. Załamałam się dziś jak mi stary powiedział że młoda ma znów skierowanie na test. Pije nalewkę z rabarbaru, wzywajcie mops.
-
Hejka po nocy minimalnie lepiej ale rewelki też brak. Zasnęła po 45min, spała do 22, potem zjadła usnęła o dziwo od razu do północy, potem 1 i 3 ale od razu usypiala przy cycu więc lepiej No ale od 4 już do 6 nie spala, tylko gadała. Dalej jestem nie wyspana ale dobrze ze się nie darła..
Dziś kolejny dzień w ciszy mam.. Teraz dopiero mi zasypia.. Dziś przyjdzie mi piłka gimnastyczna to poskaczę z nią by wyciszyć na noc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny