Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Anszelika wrote:Plecy ma cienkie i do tego dwie góry - jedna cieńsza druga gruba z wypełnieniem. Bardzo fajny materiał i w ogóle milutki w dotyku.
Jak coś to mam kod na 5% rabatu, mogę Wam podać
Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej dzięki! -
LENi wrote:Oo ja poproszę te 5% rabatu 🤪
Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej dzięki!
Nie dociągnelam mocno w domu, tam się da bardziej. Kod jest ROLLERSY5, wchodzi pewnie wiele razyLENi lubi tę wiadomość
-
Straw nie wiem czy to Ty pisałaś o wczorajszym webinarze akademii blw 😉 Oglądałam go i beznadzieja, nic odkrywczego się nie dowiedzialam ale do sedna, bo zaczęłam szukać jakiś grup i znalazłam na fb rozszerzanie diety blw grupa wsparcia. I mi swiezakowi zagubionemu w tym wszystkim mega trochę rozjaśniło bo kilka dziewczyn wstawia podsumowania tygodnia z rozszerzania i zdjęcia i co i jak przygotowane. Więc będę to traktować jako ściągę jak już zaczniemy 😅 A jakie przepisy pyszne tam wstawiają to ja nie mogę, nie na taka lichą panią domu jak ja ale co pooglądam to moje 😅
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zachęcona Waszymi opiniami przejrzałam ten cień wiatru, ehh, czeka nas sporo pracy jeżeli ma spać tylko w swoim łóżeczku, na razie nie śpi tam prawie wcale, w dzień ją tam kładę tylko żeby sobie na karuzelę popatrzyła, w nocy jak sama nie zasnę to staram się po karmieniu odkładać ale z tym też różnie.. przynajmniej kot tam chętnie śpi 😏 poza tym coraz bardziej mnie zaczyna przerażać wizja cycka co 1,5-2h, cycek do każdego zasypiania i obraza na butlę. Do tej pory mi było tak wygodnie, myślałam że okres między kamieniami same się wydłużą, ale pod tym względem dalej mam w domu noworodka. No kurde, muszę mieć w razie co możliwość wyjścia z domu bez małej na dłużej niż 2h.