X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe mamy 2021
Odpowiedz

Lipcowe mamy 2021

Oceń ten wątek:
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula30 wrote:
    A i jeszcze pytanie o rollersy- na długo on starczy ?

Moja jest długa, ale myślę że na pewno do końca tego fotelika i jak dobrze pójdzie to przy drugim trochę tez

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • maferka Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu teściowa przyszla, z jednej strony fajnie bo się starsza zajmuje i zupe przyniosła ale już mnie trochę drażni swoim gadaniem.

l22nmg7y9ifd1d1g.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maferka wrote:
    Znowu teściowa przyszla, z jednej strony fajnie bo się starsza zajmuje i zupe przyniosła ale już mnie trochę drażni swoim gadaniem.

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Moi teściowie jeszcze młodej na rękach nie mieli bo się boją 🤷

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anszelika wrote:
    Plecy ma cienkie i do tego dwie góry - jedna cieńsza druga gruba z wypełnieniem. Bardzo fajny materiał i w ogóle milutki w dotyku.
    Jak coś to mam kod na 5% rabatu, mogę Wam podać
    Oo ja poproszę te 5% rabatu 🤪

Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej :) dzięki!

l22ndf9helggnp3z.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie moja teściowa też wkurza, a rodzice trochę też 🤪 jak słyszę tylko : dałaby butle to by spała 🙈 to mnie krew zalewa.. 🙈 No ale coz.. Co sobie mówię że chce spróbować dać butle na noc to tak się dre że szybko szybko cyc 🤪i zapominam..

l22ndf9helggnp3z.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENi wrote:
    Oo ja poproszę te 5% rabatu 🤪

Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej :) dzięki!

Nie dociągnelam mocno w domu, tam się da bardziej. Kod jest ROLLERSY5, wchodzi pewnie wiele razy

LENi lubi tę wiadomość

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni u mnie nikt nie komentuje kp czy mm, ważne żeby nie wyło (patrz mój starszy). Z młodą pewnie by poszło dłużej, ale jakoś to nie moja bajka jednak.

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni zawsze możesz dać cyc, w międzyczasie niech chłop zrobi butle i dać na dobicie ile zje tyle zje. Ja tak robiłam zanim zaczęłam w ogóle odstawiać od piersi i faktycznie lepiej spala 😁

LENi lubi tę wiadomość

klz9mg7yyp19n25l.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straw nie wiem czy to Ty pisałaś o wczorajszym webinarze akademii blw 😉 Oglądałam go i beznadzieja, nic odkrywczego się nie dowiedzialam ale do sedna, bo zaczęłam szukać jakiś grup i znalazłam na fb rozszerzanie diety blw grupa wsparcia. I mi swiezakowi zagubionemu w tym wszystkim mega trochę rozjaśniło bo kilka dziewczyn wstawia podsumowania tygodnia z rozszerzania i zdjęcia i co i jak przygotowane. Więc będę to traktować jako ściągę jak już zaczniemy 😅 A jakie przepisy pyszne tam wstawiają to ja nie mogę, nie na taka lichą panią domu jak ja ale co pooglądam to moje 😅

klz9mg7yyp19n25l.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do krzesełka jak dla mnie albo antilop + dokupić mate i podnóżek albo safety 1st timba. Chciałabym jeszcze gdzieś na żywo zobaczyć kinderkraft enock 🤷

klz9mg7yyp19n25l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat po 20 usypiałam moja i całkiem zapomniałam o tym webinarze 😅 Czyli nic nie straciłam. Dzięki za info o tej grupie, zaraz poszukam

• LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo faktycznie może chłop by robil butle.. Tylko on taka ciamajda że nie wie jak, ile itd 🙈 no porażka nie chłop haha! Nie no żartuje, ale serio co do tematów dziecięcych to slabiiuutko.. Dobrze ze mam was 😅

l22ndf9helggnp3z.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 13 jechałam po starsza.. Młoda mi zasnęła w foteliku.. Wróciłyśmy i jest po 15 i dalej spi.. Hm nie wyciągałam jej, ani nie rozebrałam... Bo chciałam by pospala sobie, ale jak to jest, że w foteliku potrafi długo spać a normalnie nie..

l22ndf9helggnp3z.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni przygotuj mu wcześniej odsypane np 4 miarki w pojemniczku, nievh tylko wode zrobi tyle ml ile mu powiesz, wsypie to i zamiesza 😁

LENi lubi tę wiadomość

klz9mg7yyp19n25l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olimama czy ten skok, który zaczyna się w 22 tyg naprawdę trwa aż do 26 tyg? Matko 2 dzień, a ja już mam dość, ciągle stękanie, ryk...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anszelika Oliwia przesłodka, jak laleczka 🥰

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiee wrote:
    Anszelika Oliwia przesłodka, jak laleczka 🥰

Jak piszczy i pluje jednocześnie to trochę mniej 🤣🤣🤣

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachęcona Waszymi opiniami przejrzałam ten cień wiatru, ehh, czeka nas sporo pracy jeżeli ma spać tylko w swoim łóżeczku, na razie nie śpi tam prawie wcale, w dzień ją tam kładę tylko żeby sobie na karuzelę popatrzyła, w nocy jak sama nie zasnę to staram się po karmieniu odkładać ale z tym też różnie.. przynajmniej kot tam chętnie śpi 😏 poza tym coraz bardziej mnie zaczyna przerażać wizja cycka co 1,5-2h, cycek do każdego zasypiania i obraza na butlę. Do tej pory mi było tak wygodnie, myślałam że okres między kamieniami same się wydłużą, ale pod tym względem dalej mam w domu noworodka. No kurde, muszę mieć w razie co możliwość wyjścia z domu bez małej na dłużej niż 2h.

preg.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aczkolwiek to może nie być dobry moment na radykalne zmiany bo właśnie dopatrzyłam się dwóch dolnych jedynek

preg.png
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakich pampkow używacie? Bo mamy teraz Pampers Active Baby i chyba młodego uczulily ;/

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ