X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe mamy 2021
Odpowiedz

Lipcowe mamy 2021

Oceń ten wątek:
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula30 wrote:
    A i jeszcze pytanie o rollersy- na długo on starczy ?

Moja jest długa, ale myślę że na pewno do końca tego fotelika i jak dobrze pójdzie to przy drugim trochę tez

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • maferka Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2021, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu teściowa przyszla, z jednej strony fajnie bo się starsza zajmuje i zupe przyniosła ale już mnie trochę drażni swoim gadaniem.

l22nmg7y9ifd1d1g.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maferka wrote:
    Znowu teściowa przyszla, z jednej strony fajnie bo się starsza zajmuje i zupe przyniosła ale już mnie trochę drażni swoim gadaniem.

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Moi teściowie jeszcze młodej na rękach nie mieli bo się boją 🤷

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anszelika wrote:
    Plecy ma cienkie i do tego dwie góry - jedna cieńsza druga gruba z wypełnieniem. Bardzo fajny materiał i w ogóle milutki w dotyku.
    Jak coś to mam kod na 5% rabatu, mogę Wam podać
    Oo ja poproszę te 5% rabatu 🤪

Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej :) dzięki!

l22ndf9helggnp3z.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie moja teściowa też wkurza, a rodzice trochę też 🤪 jak słyszę tylko : dałaby butle to by spała 🙈 to mnie krew zalewa.. 🙈 No ale coz.. Co sobie mówię że chce spróbować dać butle na noc to tak się dre że szybko szybko cyc 🤪i zapominam..

l22ndf9helggnp3z.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LENi wrote:
    Oo ja poproszę te 5% rabatu 🤪

Jaka smerfetka fajna! 😍 Trochę ta góra gorzej otula niz otulacz, ale zasłania rączki dużo lepiej :) dzięki!

Nie dociągnelam mocno w domu, tam się da bardziej. Kod jest ROLLERSY5, wchodzi pewnie wiele razy

LENi lubi tę wiadomość

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni u mnie nikt nie komentuje kp czy mm, ważne żeby nie wyło (patrz mój starszy). Z młodą pewnie by poszło dłużej, ale jakoś to nie moja bajka jednak.

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni zawsze możesz dać cyc, w międzyczasie niech chłop zrobi butle i dać na dobicie ile zje tyle zje. Ja tak robiłam zanim zaczęłam w ogóle odstawiać od piersi i faktycznie lepiej spala 😁

LENi lubi tę wiadomość

klz9mg7yyp19n25l.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straw nie wiem czy to Ty pisałaś o wczorajszym webinarze akademii blw 😉 Oglądałam go i beznadzieja, nic odkrywczego się nie dowiedzialam ale do sedna, bo zaczęłam szukać jakiś grup i znalazłam na fb rozszerzanie diety blw grupa wsparcia. I mi swiezakowi zagubionemu w tym wszystkim mega trochę rozjaśniło bo kilka dziewczyn wstawia podsumowania tygodnia z rozszerzania i zdjęcia i co i jak przygotowane. Więc będę to traktować jako ściągę jak już zaczniemy 😅 A jakie przepisy pyszne tam wstawiają to ja nie mogę, nie na taka lichą panią domu jak ja ale co pooglądam to moje 😅

klz9mg7yyp19n25l.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do krzesełka jak dla mnie albo antilop + dokupić mate i podnóżek albo safety 1st timba. Chciałabym jeszcze gdzieś na żywo zobaczyć kinderkraft enock 🤷

klz9mg7yyp19n25l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat po 20 usypiałam moja i całkiem zapomniałam o tym webinarze 😅 Czyli nic nie straciłam. Dzięki za info o tej grupie, zaraz poszukam

• LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo faktycznie może chłop by robil butle.. Tylko on taka ciamajda że nie wie jak, ile itd 🙈 no porażka nie chłop haha! Nie no żartuje, ale serio co do tematów dziecięcych to slabiiuutko.. Dobrze ze mam was 😅

l22ndf9helggnp3z.png
  • LENi Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 13 jechałam po starsza.. Młoda mi zasnęła w foteliku.. Wróciłyśmy i jest po 15 i dalej spi.. Hm nie wyciągałam jej, ani nie rozebrałam... Bo chciałam by pospala sobie, ale jak to jest, że w foteliku potrafi długo spać a normalnie nie..

l22ndf9helggnp3z.png
  • Kosmo Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leni przygotuj mu wcześniej odsypane np 4 miarki w pojemniczku, nievh tylko wode zrobi tyle ml ile mu powiesz, wsypie to i zamiesza 😁

LENi lubi tę wiadomość

klz9mg7yyp19n25l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olimama czy ten skok, który zaczyna się w 22 tyg naprawdę trwa aż do 26 tyg? Matko 2 dzień, a ja już mam dość, ciągle stękanie, ryk...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anszelika Oliwia przesłodka, jak laleczka 🥰

• Anszelika Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiee wrote:
    Anszelika Oliwia przesłodka, jak laleczka 🥰

Jak piszczy i pluje jednocześnie to trochę mniej 🤣🤣🤣

wnidvcqgjtjv7dui.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachęcona Waszymi opiniami przejrzałam ten cień wiatru, ehh, czeka nas sporo pracy jeżeli ma spać tylko w swoim łóżeczku, na razie nie śpi tam prawie wcale, w dzień ją tam kładę tylko żeby sobie na karuzelę popatrzyła, w nocy jak sama nie zasnę to staram się po karmieniu odkładać ale z tym też różnie.. przynajmniej kot tam chętnie śpi 😏 poza tym coraz bardziej mnie zaczyna przerażać wizja cycka co 1,5-2h, cycek do każdego zasypiania i obraza na butlę. Do tej pory mi było tak wygodnie, myślałam że okres między kamieniami same się wydłużą, ale pod tym względem dalej mam w domu noworodka. No kurde, muszę mieć w razie co możliwość wyjścia z domu bez małej na dłużej niż 2h.

preg.png
  • martini92 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aczkolwiek to może nie być dobry moment na radykalne zmiany bo właśnie dopatrzyłam się dwóch dolnych jedynek

preg.png
  • Natka95 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2021, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakich pampkow używacie? Bo mamy teraz Pampers Active Baby i chyba młodego uczulily ;/

08.2020 👼
    17.07.2021 👦
    22.09.2023 👧
    age.png
    age.png
‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ