Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Martini u nas właśnie też ciągle karmienie jak u noworodka co 1,5h, dlatego już serio myślę nad karmieniem mieszanym.. Tzn w dzień jeszcze ok. Ale w nocy jak mi się obudzi za szybko to zrobię mm i zobaczymy.. W ciągu dnia też by się przydało aby na dłużej była syta ale niestety po 1,5h rzuca się jakby tydzień nie jadła 🙈 a też bym chciała wyjść chociażby do sklepu. Zapasów mleka nie mam bo kiedy jak mnie ciągle spija.. 🤦♀️
Ja już też czekam na powrót mojej lepszej wersji dziecka high need 🤪 bo narazie to jest gorzej niż było.. Zamiast lepiej to coraz gorzej 🤪 ale dziś pospala w ciągu dnia to zobaczymy czy się to przełoży na noc.. -
nick nieaktualny
U nas pod względem karmienia to też mam wrażenie, że dalej noworodek. Najczęściej co 2h. Zaraz będzie potrzebował siłowni dla niemowląt 🙈.
I powiem Wam, że butla nam nie idzie. Dziś próbowałam 2x dać rozmrożone mleko i w ogóle nie zainteresowany. Za to cycek chętnie. Czy to może być wina tego, że ząb się przebija? Cieszę się, że zaczęłam jednak wcześniej z tą butlą, bo to może być długi proces.
Dziś zrobimy próbę mm na noc. Wczoraj się nie udało, bo mleko przeterminowane było. Ale już kupiłam nowe.
My pampki 4 zaczęliśmy nosić, teraz mam z lupilu, bo akurat w Lidlu byłam. Na razie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 20:07
martini92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUla, synek bicki ma konkretne💪 Moja też łapie głód co 1,5-2h. Z jednej strony chciałabym już mieć więcej luzu, ale z drugiej tak jak Wam pisałam chciałabym też jak najdłużej karmić. Rozdwojenie jaźni🙈
Natka my używamy Dada Premium
Moja dzisiaj zaczęła pełzać do tyłu i obracać się wokół własnej osi. Za to roluje się mało chętnie i to jeszcze tylko na prawą stronę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 19:13
Ula30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartini92 wrote:My fun&fit z rosmana też. Ale trójki jeszcze długo 🙂
Ula, możliwe, że przez zęby gorzej, syn umiał jeść z butelki normalnie, a jak mu zaczęły wychodzić zęby to żadną siłą do butli go nie dałam rady namówić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ula mój starszy był podobnych gabarytów. Fajny maluch ♥️ jeśli chodzi o mm i ząbkowanie to mój się jednocześnie rzucał na butelkę i ją gryzł i nie chciał jeść. Znaczy jadł po troszku ale bardzo często.
Ja używam dady trójki dla Oliwki i lupilu złotych.
Ula30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angiee wrote:Kosmo oni ciągle mają jakieś niby super duże rabaty, nawet niby - 70%, zamówiłam u nich czapke czekam już 5 dni i nie jest jeszcze nawet wysłana